teknolojiden anlamayan adamın

Sponsorlu Bağlantılar

Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi
teknolojiden anlamayan adamın
benle tartışmadından nefret ederim

MrTech

MrTech

Üye

Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi
yanlış yazmışım :ah

Kerim.

Kerim.

Üye
bende.mesela general mobile discovery alcam diyince karşıdakinin general mobile kötü alma napcan onu demesi sonrada benim onla tartışmam:zzz:

Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi
ben tavsiye de bulunuyom şuçlu çıkıyom

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
fenle farfışmafınfan neffet efefim

doctorrr

doctorrr

Üye

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

codblackops2

codblackops2

Üye

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Capitol'e gittiğimde oradaki anlamayan görevlilerle tartışıyoruz ama pek anlamadıkları için "he , anladım , evet" demek zorunda kalıyorum.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Capitol'e gittiğimde oradaki anlamayan görevlilerle tartışıyoruz ama pek anlamadıkları için "he , anladım , evet" demek zorunda kalıyorum.

Capitol'dekiler bir şey bilmiyor. Optimum Satürn'dekiler daha bilgili bu konuda.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

Capitol'dekiler bir şey bilmiyor. Optimum Satürn'dekiler daha bilgili bu konuda.

Evet. Capitol'de bilen pek yok. Vatan'a gittim ordakilerde pc'den anlıyor telefondan anlayan yine yok. Bir kişi vardı anlayan. Teknosa'da aynı şekil. Turkcell de aynı şekil.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Evet. Capitol'de bilen pek yok. Vatan'a gittim ordakilerde pc'den anlıyor telefondan anlayan yine yok. Bir kişi vardı anlayan. Teknosa'da aynı şekil. Turkcell de aynı şekil.
Teknosa'dakiler sahtekar. Kuzenle telefon bakıyoruz Optimum Teknosa'da. Herif LG'nin yeni bir modelini gösterdi. Hiç kasmaz dedi. Bir özellik gösteriyordu. O sırada kuzen başka yere bakıyordu. Ben telefona bakıyordum. Kastı telefon hemen çıktı o kasan yerden adam.

x-scarface

x-scarface

Üye
Arkadaşlar bu bir uyarıdır dağılın yoksa dağıtalacaksınız :d:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

Teknosa'dakiler sahtekar. Kuzenle telefon bakıyoruz Optimum Teknosa'da. Herif LG'nin yeni bir modelini gösterdi. Hiç kasmaz dedi. Bir özellik gösteriyordu. O sırada kuzen başka yere bakıyordu. Ben telefona bakıyordum. Kastı telefon hemen çıktı o kasan yerden adam.

Ücretsiz Bluetooth özelliği var mı ? :sirit:

OPC

OPC

Üye

ulan peltek gibi olmuş :D

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
mücahite katılıyorum

Takipçi Satın Al

Üst Alt