nokia lumia 820 vs samsun galaxy s3

Sponsorlu Bağlantılar

blood_angel

blood_angel

Üye
    Konu Sahibi
nokia lumia 820 vs samsun galaxy s3
merhaba arkadaşlar kuzenim kafamı yiyecek ikimizde s3 almaya karar vermiştik ama kuzenim nokia ya yöneliyor nedense önce 920 ye yöneldi sonra 820 bencede 820 920 den şık sizce hangisi

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Öncelikle işletim sistemleri arasında çok fark var s3 ile nokia ların.ikincisi şıklık göreceli bir kavram kişiye göre değişir.benim önerim tabiiki L920 .ayrıca bu konuda açılmış onca konu var ordanda fikir edinebilirsiniz

Secret26

Secret26

Üye
Nokia alma lumia vs galaxy s3 karşılaştırmanız bile komedi tabiki de s3 al.

• Beğen
Tepkiler: kurd-0
enterneoll

enterneoll

Üye
yine yolunu kaybetmişsin sen s3 al rahatına bak s3'ü herkes bilir ama 820 az kişi bilir

Secret26

Secret26

Üye
ya bilmesi önemli değil isterse yabancı marka olsun kesinlikle s3 o telefona her özelliğiyle bin basar açıp karşılaştırsın hepsiburada dan

blood_angel

blood_angel

Üye
    Konu Sahibi
şimdide sdn diye bi site var orada htc one miniyi gördü kafay ona taktı s3 mü one ini mi?

blood_angel

blood_angel

Üye
    Konu Sahibi
one mini o fiyatı hak ediyor mu ?

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
Bi numarası yok s3 un. Lumia 820 al keyfine bak

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

• Beğen
Tepkiler: alperen kutuk
Artles

Artles

Üye

e yok ama artık bi numarası yok s3 ün nedir yahu. luma 820 nin numaralarını say bakalım androidli s3den çok mu az mı

partyhard

Üye
sammy romlarda ki özelliklerin bikaç tanesi nexuslara gelse hiç fena olmaz kardeşim s3 de özellik yoksa

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
​Windows Phone'a olan nefret mesajlarınıza istinaden söyledim. Telefonu alıcak arkadaş ihtiyaçlarını söylersen sana daha rahat yardımcı oluruz.

enterneoll

enterneoll

Üye
bende s3 düşmanlığınıza istinaden söyledim demek ki sorun yok ;) ve arkadaş 1 haftadır bu forumda anlatıyor ne istediğini buna dayanarak yazıyorum bunları

nonamex

Üye
Ne beklediginize bagli.

Lohengram

Lohengram

Üye

S3 ün numarasımı yok haha :kop:

- - - Eklendi - - -

Galaxy S3 yeni çıkacak LUMİAların hepsini geçecek bir donanıma sahip :megafon:
Şöyle bir küçük test yapalım herşey ortaya çıkacak
GPU:S3 daha iyi
CPU:S3 daha iyi
Ekran:S3,Amoled piyasadaki en iyi ekran
İşletim Sistemi:Android piyasanın en iyisi ve hala S3e güncelleme geliyor 4.3
:oke:

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
S3 ün numarasımı yok haha :kop:Nedense NOKIA fanları bastı forumu şu sıralar gelin testler ortada tartışmaya gerek yok.

- - - Eklendi - - -

Galaxy S3 yeni çıkacak LUMİAların hepsini geçecek bir donanıma sahip :megafon:
Şöyle bir küçük test yapalım herşey ortaya çıkacak
GPU:S3 daha iyi
CPU:S3 daha iyi
Ekran:S3,Amoled piyasadaki en iyi ekran
İşletim Sistemi:Android piyasanın en iyisi ve hala S3e güncelleme geliyor 4.3
:oke:

:Dddddd tamam kardeş sizin köy daha büyük

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
eğer multimedya kullanım sizin için önemli ise ; s3 almalısınız. Eğer Kişiselleştirme sizin için önemli ise; s3 almalısınız. Eğer uygulama yada oyunları beleşe :ehe indirmek isterseniz s3 almalısınız. Son olarak telefonla uğraşmasını seven birisiyseniz , kesinlikle s3 almalısınız. .....

Kerim.

Kerim.

Üye
eğer multimedya kullanım sizin için önemli ise ; s3 almalısınız. Eğer Kişiselleştirme sizin için önemli ise; s3 almalısınız. Eğer uygulama yada oyunları beleşe :ehe indirmek isterseniz s3 almalısınız. Son olarak telefonla uğraşmasını seven birisiyseniz , kesinlikle s3 almalısınız. .....

:ehe

EmReRoĞlU

Üye
#DirenWindowsPhone :D Tabiki de s3

Üst Alt