Tavsiye Iphone 5 Mi Samsung Galaxy S4 Mini Mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

emre467

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 5 Mi Samsung Galaxy S4 Mini Mi ?
Arkadaşlar bu başliktaki 2 telefon arasinda kaldim
2sininde boyutlari tam istediğim gibi ayrica ben telefonda kamera ve oyuna çok önem veririm herkez yorumlarini madde şeklinden düzenlice yazsin tartişalim ayirca fiyatida göze alarak

enesrsln

enesrsln

Üye
Ben olsam İPhone 5 alırdım. Tabi para sıkıntın yoksa :)

emre467

Üye
    Konu Sahibi
Para sıkıntım yok zaten her iki telefonuda yurt dışından getirecem özellikler önemli nedeni ne peki iphone 5in

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
iphone

emre467

Üye
    Konu Sahibi
nedenlerini yazalım

ANIL

ANIL

Admin
iPhone 5 ile S4 Mini değil, S4 karşılaştırılabilir. Aralarında fiyat farkı var. S4 Mini'ye göre iPhone 5 daha tercih edilebilir durumda.

enterneoll

enterneoll

Üye
böyle kıyaslama olmaz :D tabi ki iphone 5

emre467

Üye
    Konu Sahibi
peki teknik özelliklere baktığımızda s4 ekran çözünürlülüğü dışında herşeyde önde

enterneoll

enterneoll

Üye
peki teknik özelliklere baktığımızda s4 ekran çözünürlülüğü dışında herşeyde önde

bu karşılaştırma düşündüğün gibi olmuyor burada iphone 5 kuşkusuz önde

emre467

Üye
    Konu Sahibi
canım peki nasıl oluyor bu karşılaştırma bi anlatsana ben s4 ü savuncam sen iphone 5i

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Her türlü iPhone 5.

emre467

Üye
    Konu Sahibi
ne için

Puck

Puck

Üye
adam nedenleriyle yazın demiş :D bencede ip5 çünkü uygulamaları daha optimize daha iyi çalışıyor ayrıca marketide iyi .

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Stabilite ve marketi yeter.

emre467

Üye
    Konu Sahibi
stabilite ?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Tabiiki ip5 nedenide herkesin bildiğini kuldan niye saklayalım stabilite ve malzeme aynı zamanda uygulama kalitesi

emre467

Üye
    Konu Sahibi
arkdaşım s4 mini ile iphone 5in teknik özelliklerini bi incelermisin

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
arkdaşım s4 mini ile iphone 5in teknik özelliklerini bi incelermisin

Sakın donanıma aldanma. iPhone düşük donanımla yüksek performans verir.

enesrsln

enesrsln

Üye
Kardeş sana şöyle anlatayım. 2 Telefon arasındaki en büyük fark işletim sistemi farkı. İPhone 5 İOS kullanıyor. Galaxy S4 Mini Android kullanıyor. Farkı sana şöyle anlatayım. Android donanım canavar bir işletim sistemi. Sen androidi 2 GB Ram ve 4 çekirdekli işlemciyle kullanırsan verim alabilirsin. Fakat İOS öyle değil. Senin 2 GB ram ve 1.5 Ghz dört çekirdekli işlemciyle aldığın performansı İOS 1 GB ram ve 1 Ghz çift çekirdekli işlemciyle rahatlıkla verebilir. İOS performans olarak androidin önünde. Fakat Android geliştirlebilir olmasıyla kullanıcıların talebini topluyor. Rom atmayı,Root yapmayı filan istersen android kullanmalısın.
Aynı zamanda Galaxy S4 ile İPhone 5'i karşılaştırman daha doğru olur. S4 Mini bu nedenle İPhone 5 ile yarışamaz.
Bunların yanında App Store , Google Play'den daha gelişmiş. Uygulamalar çok daha güzel. Örn: Asphalt 7 ama bu uygulamalar için para ödeyeceksen sıkıntın olmaz. Eğer para vermek istemiyorsan 25pp gibi uygulamalar ile yükleyebilirsin.

Ben olsam yine de İPhone 5 alırdım.

Umarım yardımcı olmuşumdur.

Takipçi Satın Al

Üst Alt