javalar ıykAbi benim anlamadigim Samsung'*n eski isletim sistemli telefonlari nasil satiliyordu.Hadi E250'3i anlarim kullanisli telefondu.Fakat diger telefonlar berbat otesi ya.

Nokia Androidten anlamiyor. Biz burada kolayca konusuyoruz fakat gercekten birakin cok iyi yapmayi cok dusuk bir android telefon yapmak bile zor. Mesela adreno 320 su an en mukemmel gpu fakat siz onu 1 ghz altinda calistiramazsiniz. Yada 2ghz bir islemcinin tabanini intel yapin. S4 deki mali 400 gpu ve sgx 544 mp bile kullansaniz en dandik oyunlarda bile kasma yapar. Ya da telefon cok isininca otomatik kapanir. Reset atmadanda acilmaz. Kisacasi Samsung eskiden cok ama cok kotuydu fakat androidte dunyanin zirvesindeler. ILERIDE HTC ONE X VE GALAXY S4 GIBI TELEFONLAR BILE COK GERIDE KALACAGINA GORE SAMSUNG VE ONUN GIBI BU SISTEMDE ISINI IYI YAPAN MARKALAR IOS SISTEMININ GERIDE KALMASINI SAGLAYACAK.DEMEK KI SAMSUNG ZAMANINDA HEDEFLERINI ORTAYA KOYMUS. DIGER TELEFON MODELLERI HER AY BIR TELEFON CIKARIRKEN SAMSUNG BIR TELEFON CIKARIP HEPSINI GERIDE BIRAKIYOR. FAKAT SAMSUNG FIRMASININ ULKESINI GERIDE BIRAKMAK ISTEYEN FIRMALAR ONU KOTULEMEYE BASLIYOR VE BIZDE BUNA KAPILIP GIDIYORUZ...
Kardeş adreno 320 en iyi gpu değil sgx 544mp3 daha iyi, en iyi gpular ipadlerde var vede s4'de mali 400 yok sgx544mp3 var
Dostum adreno 320 en iyi gpu değil yahu sgx544mp3 daha güçlü bir gpu.Kardes zaten ben androidten bahsediyorum. Yani ipad fdi alan gec. Cunku android daha zor bir sistem. Mali 400 gpu yu once yazdigim icin yanlis anlasildi saniri. Mali 400 gpu s3 te kullanildi. Fakat en iyi gpu adreno 320. Fakat digerleri daha cok performans veriyor. Demek istedigim digerleri 1 ghz de rahat calisirken adreno 320 ye dusuk kaliyor. Sen ipad falan inlarada hic bakma onlarda android sistemi olsaydi emin ol cok zorlanirlardi
Dostum adreno 320 en iyi gpu değil yahu sgx544mp3 daha güçlü bir gpu.

quad core sgx554mp4 iphone 5S![]()

quad core sgx554mp4 iphone 5S![]()

Sgx544mp3 en güçlü demedimki![]()

Dostum adreno 320 en iyi gpu değil yahu sgx544mp3 daha güçlü bir gpu.
xperia z ile s4ün oyun performanslarına bak bakalım bi hangisi daha güçlüAdreno 320 yi 4 cekirdekte 1.5 ghz de kullan. Sgx 544 u de 8 cekirdek 1.6 ghz de kullandiginda bak bakalim hangisi daha guclu. Yahu ikide bir iphone diyorsunuz. Ben size androidte kullanilsni soyluyorum. Androidlerdek sgx 544mp5 yok. Hem sgx 544 un performansini ayni adreno ile ayni sartlara getir anlarsin. s4 de 8 cekirdek ve ortalama 1.7 ghz islemci kullanmislar. esit sartlardamilar. hayir.

S4'ün bildiğiniz gibi iki versiyonu var. Adreno 320 ve 544MP3 performansları birbirine çok yakın. Xperia Z'nin ekranın FHD olması ve eski nesil bir işlemci S4 Pro kullandığı için oyun konusunda geride kalıyor. HTC One ve S4 Adreno karşılaştırdığımız zaman yine birbirine yakınlar. Aralarında sadece işlemci farkı var. One 1.7 GHz iken S4 1.9 Ghz Snapdragon 600 kullanıyor.
Konu dışına çıkmasaydık iyidi![]()