Nokia androidli cihazlar yapsaydi?

Sponsorlu Bağlantılar

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
androidli lumia berbat olmuş.o tasarıma wp yakışıyor

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan

mqeen

mqeen

Üye
Walla süper olurdu diyebilirim. Eski bir Symbianci olarak nokia ile devam ederdim açıkçası. . :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ya ben yanlış biliyorum yada siz.

Nokia demek
•Sağlamlık demek
•Stabil bir işletim sistemi demek
•Az donanım yüksek performans demek
•Kamera konusunda cep telefonunda önde olmak demek
•Kalite demek

Android işletim sistemi kullanılan ara yüzler yüzünden donma takılma sorunları yaşıyor. Nokia o platformda olsaydı çok farklı bir ara yüz ile gelirdi. Ve yazılım optimizasyon konusunda bir çok firmadan fersah fersah ilerde olurdu.

Neyse Nokia wp8 ile gerçekten doğru karar vermiş. Yüksek donanıma sahip telefonlar da gelsin çoğu kişinin çekirdek ram takıntısı da ortadan kalkacaktır

vefa_18

vefa_18

Üye
O zaman çok siradan bir marka olurdu

ka_za

ka_za

Üye

zaten şimdide öyle sasmung güzel teelfon üretiyor tamamda çok dayanıksız oluyor patlıyor donuyor ekranı kırılıyyor fln eğer nokia android üretseydi markalarda (androis için) 1 nokia 2 htc 3 samsung 4 lg olurdu

O nasıl olacak ki şuan zaten açık ara Samsung htc nin önünde hadi nokia 1.olur demeni anlarım seversin falanda. Nokia'nın pazara girmesiyle htc samsunun önüne falan mı gececek yani?

• Beğen
Tepkiler: Dede
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben,iyiki nokia androidi değilde wp yi tercih etti diyenlerdenim

blood_angel

blood_angel

Üye
O nasıl olacak ki şuan zaten açık ara Samsung htc nin önünde hadi nokia 1.olur demeni anlarım seversin falanda. Nokia'nın pazara girmesiyle htc samsunun önüne falan mı gececek yani?

zaten herkes görüşünü burda yazıyor

Secret26

Secret26

Üye
lumia 900 1000 serileri felan ve belleler android sürümüne çevrilirse hiç şüphesiz tam piyasası kurumadan nokia revaçta olur 2-3 de dev gibi telefon yaptım mıydı... samsung ölür gider

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Düşünsenize Nokia Android'e geçiyor ve arayüzünü Symbian^3 arayüzü yapıyor :ehe

maskedboy

maskedboy

Üye
arkadaşlar nasıl olurdu bilmem ama neden androidli cihaz üretmiyor derseniz nokia eskşden maddi açıdan zor günler geçiriyordu akıllı telefon üretemiyordu tam o zamanlar microsoft windows phone üretecek bir firma arıyordu o yüzden nokia mecburen bu işe girdi şimdi işleri az çok düzeldi ama windowsun en büyük düşmanı google ve nokia google ile anlaşırsa microsoft nokia ike anlaşmasını bozabilir

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Heyt bee lafa gelince hepiniz Stephen Elop, hepiniz Steve Jobs :D

• Beğen

kurd-0

Üye
Heyt bee lafa gelince hepiniz Stephen Elop, hepiniz Steve Jobs :D

ne yani bunları konuşmak için illa ceo mu patron mu olalım

ben hala geçmesini istiyorum çünkü nokia ilk göz ağrımız ezelden samsungu sevmem zaten ama note 2 ye de laf etmem androidçiyim diyince herkes samsung kullanıyor zannediyor ama biz sonyciyik sorun yok

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
En iyi işletim sisteminin Android olduğunu sandığınız için Nokia'nın Android'e geçmesini istiyorsunuz. Ama ortada "en iyi" diye bir şey yok bence.

maskedboy

maskedboy

Üye
tabikide android en iyi işetim sistemi değil fakat androidli olsaydı kaliteli modeller çıkarabilirdi

YARBAY219

Üye
Nokia üst segmentte üretim yapamaz hale geldi iphone 5/galaxy s4/Htc one kıyaslamaları yapılabiliyor her firma kendince bi üstün özlellik koyuyor. Ama nokia lumia sadece eski prestijini kullanarak tel satıyor.

MaxipmaN

Üye
wp daha çok yakışıyor lumiaya ama almam :D

Kerim.

Kerim.

Üye
Sıktı artik su muhabbet:zzz:

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt