Nokia 603 700 701 808 ile ilgili soru(n)larınızı bu konuda sorun

Sponsorlu Bağlantılar

woswos09

woswos09

Üye
Arkadaşlar 60 fp2 telefonum ara sıra açılmıyor ara sıra sim kartı takılı olmasına rağmen sim kartı takın diyor, telefonu kullanamıyorum. Benzer problemi olan veya çözümünü bilen var mı?

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
    Konu Sahibi
batarya ve sim kart yuvasında temassızlık olabilir düşürmüşmüydün hiç cihazı?

kemal796

Üye
arkadaşlar nokia 700 telefonumun üst kısmında mesaj gelmiş gibi bir işaret var ve gidip gidip geliyo bildirimler kısmındada yine aynı işaret var ve sim hafızası dolu yazıyor (ama sim tamamen boş) yanındada temizle seçeneği var ona tıklıyorum 3-5 saniyo boyunca telefon donuyo sonra bildirim ve üstteki işaret gidiyo ama 10 saniye felan sonra yeniden aynı işaret geliyo ama bildirim gelmiyo ama telefonu kapatıp açtığımda bildirimde tekrar geliyo o yukardaki gelip giden işaret çok sinirimi bozuyo acil yardım

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
    Konu Sahibi
sim hafızası dolu ondan yanıp sönüyor
mesajlar-seçenekler-sim mesajlarına girip temizleyebilirsin.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

luckysleven

luckysleven

Üye
dostlar 701 de facebook uygulamasını açınca siyah ekran çıkıyor ve üzerinde yeşil çizgi çıkıyor aynı şey twitter içinde geçerli . Geri çıkıp tekrar girince de Hoş geldiniz Sosyal ağlar diye yazı geliyor öyle kalıyor ne yapmak lazım ?

telefon güncel bu arada

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
    Konu Sahibi
Sosyal uygulaması sorunlu kullanmamanı öneririm çözümü yok çünkü ;)

pro.engineer

pro.engineer

Üye
nokia 701 in şebeke anteni nerde ?

Agent17

Üye
Salam..mende n700...camera sorunu var..camera acarken siyah ekran gorunur..birde gallery acmiyor..lutfen yardim edin

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu kapat bataryayı ve sim kartı çıkart 1-2 dakika beklet.Sonra hepsini yeniden tak ve telefonu aç sorunun büyük ihtimalle çözülmüş olacak çözülmezse çözülmedi diye yazarsın yeniden

melosank33

Üye
nokia sim hafızası dolu yanıp sönem mesajları silmek için Mesajlar > Seçenekler > Klasörleri gör > Seçenekler > Sim mesajları bu kadar bundannsonra hepsini seç sil de sorun hallesilecektir :)

- - - Eklendi - - -

nokia sim hafızası dolu yanıp sönem mesajları silmek için Mesajlar > Seçenekler > Klasörleri gör > Seçenekler > Sim mesajları bu kadar bundannsonra hepsini seç sil de sorun hallesilecektir

Agent17

Üye
Telefonu kapat bataryayı ve sim kartı çıkart 1-2 dakika beklet.Sonra hepsini yeniden tak ve telefonu aç sorunun büyük ihtimalle çözülmüş olacak çözülmezse çözülmedi diye yazarsın yeniden
Cozulmedi kardew ne yapim simdi?:(

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
    Konu Sahibi
hard format at ya da flasla

Üst Alt