htc one aldım :-) amaaaaa

Sponsorlu Bağlantılar

nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
htc one aldım :-) amaaaaa
Arkadaşlar bu telefonda 3g görüntülü arama yok mu. Ve telefon ile ilgili yorumlar ve öneriler bekliyorum.şimdiden tesekur ederim.

Cann Karyağdı

Cann Karyağdı

Üye
Android İstersen XPERIA Düşünsen İyi olurdu. Ama İlla HTC Diyosan Bilemem. htc'yi kesinlikle romlama. Hiçbir htc romu ilk halinden güzel değil.
:oke: Hayırlı Olsun.

mesutkaya28

Üye
Arkadaşlar bu telefonda 3g görüntülü arama yok mu. Ve telefon ile ilgili yorumlar ve öneriler bekliyorum.şimdiden tesekur ederim.

htc telefonların hiç birinde görüntülü arama yok bildiğim kadarıyla görüntülü arama desteği sadece samsunglarda mevcut

muratvemine

muratvemine

Üye
Htc patent olayı yüzünden 3g ile görüntülü görüşme yapılmıyor.
Bu telefonun neresini galaxy s4 le karşılaştırıyorlar anlamakta zorlanıyorum :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hayırlı olsun.çok güzel ve karizmatik bir cihaz almışsın

Akhtoher

Akhtoher

Üye

S4 Te radyo yok hoparlör cızırtı yapıyor o paraya plastik Kasa telefon alıyorsun amerikada ki S4 ler 1.9 Ghz Tr dekiler ise 1.6 böyle bir ayrımada ses etmiyorlar. HTC One da ise metal kaplama kasa beats audio sistemi 2 adet müthiş hoparlör ilk ve tek Ultrapixel kamera sistemi ve 1.7 Ghz işlemci ile S4 ile karşılaştırılmayacak kadar iyi durumda.

sawbaba54

sawbaba54

Üye
S4 Te radyo yok hoparlör cızırtı yapıyor o paraya plastik Kasa telefon alıyorsun amerikada ki S4 ler 1.9 Ghz Tr dekiler ise 1.6 böyle bir ayrımada ses etmiyorlar. HTC One da ise metal kaplama kasa beats audio sistemi 2 adet müthiş hoparlör ilk ve tek Ultrapixel kamera sistemi ve 1.7 Ghz işlemci ile S4 ile karşılaştırılmayacak kadar iyi durumda.

Bro sen fazla uçtun galiba :) s4 ile htc one karşılaştırır neden karşılaştırılmasın ki bak ben s4 kullanıcısıyım 2 sini eline al kurcala farkları görürsün
Benim telefonda cızırtı yok kamera 13 mp harika çekim ozellikleri var kasa plastik evet hafif ve kibar olması için ve de uzun ömürlü olsun diye(yere düşmeler hariç =) ) bu alandaki en iyi telfondur şuan ;)

- - - Eklendi - - -

Öncelikle hayırlı olsun htc baya yükselmiş durumda şık ve işlemcisi iyi bir telefon telefon android mi android herşeyi yaparsın neredeyse ;)

nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar öncelikle herkese teşekkür ederim iyi dileklerinizden dolayı. Bu bir telefon olamaz. Ben böyle birşey görmedim bugüne kadar. S4 meselesine gelince evet O da çok güzel bir telefon fakat sanki s3 ün büyük ekrenlisi gibi birşey olmuş. Samsung telefonlarda gerçekten ram çok çabuk şişiyor. Arkadasta s4 var ikisininde sıfır halindeki boş ram farkı çok fazla. Ben de 1.56 gb ram boş iken s4 te 1.1 gb ram boşluğu var. Bir de bu telefon acayip karizmatik bi görüntüye sahip be :-) kamera ise zaten şahane. Ve bir de 4.2.2 güncellemesi geldi ki tadından yenmiyor :-)

Invoke

Invoke

Üye

S4den daha iyi bir telefon olduğunu düşünüyorum.

- - - Eklendi - - -

Amerikadaki versiyonu ile uluslararası olan pek farklı değil. Amerikadakinde HTC One'ın işlemcisi var. Ayrıca dediğim gibi uluslararası yani böyle bir ayrıma ses getirecek bir durum yok. Ve ultrapixel o kadar övülecek bir şey değil, s4'ün kamerası daha iyi bence. Ha 4 değil de daha yüksek olsaydı daha iyi olabilirdi. Boyuttan kaybediyor biraz.
Ve son olarak bence de One daha iyi.

- - - Eklendi - - -

Konuyu açan vatandaş, hayırlı olsun iyi bir telefon almışsınız =)
Görüntülü görüşme ancak skype ile vs olur, diye biliyorum.

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar öncelikle herkese teşekkür ederim iyi dileklerinizden dolayı. Bu bir telefon olamaz. Ben böyle birşey görmedim bugüne kadar. S4 meselesine gelince evet O da çok güzel bir telefon fakat sanki s3 ün büyük ekrenlisi gibi birşey olmuş. Samsung telefonlarda gerçekten ram çok çabuk şişiyor. Arkadasta s4 var ikisininde sıfır halindeki boş ram farkı çok fazla. Ben de 1.56 gb ram boş iken s4 te 1.1 gb ram boşluğu var. Bir de bu telefon acayip karizmatik bi görüntüye sahip be :-) kamera ise zaten şahane. Ve bir de 4.2.2 güncellemesi geldi ki tadından yenmiyor :-)

Arayüzünden dolayı olsa gerek, touchwiz çok ram yiyor.

nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
kesinlikle haklısın. Sanirim arayuz çok fark ediyor. Sense çok daha güzel. Arkadaş da daha iki haftalık s4 ten vazgeçti bunu inceleyince :-) ayrıca teşekkür ederim tüm Hayır dileyen arkadaslara. Allah razı olsun. Görüntülü aramaya gelince sanırım dediğiniz gibi net üzerinden yapmak gerekecek.

Lohengram

Lohengram

Üye

Başlıca söyliyeceklerim;

"plastik Kasa telefon alıyorsun"

Plastik kasa olabilir ama malzeme tutarı en çok olan ve en kaliteli malzemelerden yapıldığı testlerde ortaya çıktı-CHİP"

"S4 ler 1.9 Ghz Tr dekiler ise 1.6 böyle bir ayrımada ses etmiyorlar."

Türkiyede -1.4-1.7 Ghz iki sürümde bulunuyor,sen yanlış alırsan o senin sorumluluğunda.

"Te radyo yok hoparlör cızırtı yapıyor"

Radyo zaten Google Playde mevcut çok istiyorsan,gerekte yok zaten ama neyse.Hoparlör cızırtı benim arkadaş son seste bangır bangır çalıyor sıfır cızırtı

CPU

HTC:1.4 Ghz 4 çekirdek
S4:1.7 Ghz 8 çekirdek

Bu iki cihazı CPU olarak kıyaslayamazsın bile,birazdan daha söyliyeceğim şeyler var...
:oke:

nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
Başlıca söyliyeceklerim;

"plastik Kasa telefon alıyorsun"

Plastik kasa olabilir ama malzeme tutarı en çok olan ve en kaliteli malzemelerden yapıldığı testlerde ortaya çıktı-CHİP"

"S4 ler 1.9 Ghz Tr dekiler ise 1.6 böyle bir ayrımada ses etmiyorlar."

Türkiyede -1.4-1.7 Ghz iki sürümde bulunuyor,sen yanlış alırsan o senin sorumluluğunda.

"Te radyo yok hoparlör cızırtı yapıyor"

Radyo zaten Google Playde mevcut çok istiyorsan,gerekte yok zaten ama neyse.Hoparlör cızırtı benim arkadaş son seste bangır bangır çalıyor sıfır cızırtı

CPU

HTC:1.4 Ghz 4 çekirdek
S4:1.7 Ghz 8 çekirdek

Bu iki cihazı CPU olarak kıyaslayamazsın bile,birazdan daha söyliyeceğim şeyler var...
:oke:

Kesinlikle yorumlarına katılıyorum. Ancak 8 çekirdek tam olarak şöyle. 4 sanal 4 gerçek. En Son s3 kullandım s4 kısmen kullandığım için tam birsey söylemem ama kesin olan birsey var ki samsung telefonlarda O kadar ram şişmesi normal değil. Bu telefonu gönül rahatlığı ile kullanıyorum. Ram banamisin demiyor. Samsun'da kurduğum tüm uygulamaları bu telefona da kurdum gerçekten belirgin bi fark var. Ha s4 kötü mü yooo güzel ama derseniz ki s4 mü htc one mı kesinlikle HTC ONE :-)
Ve Son olarak htc one işlemcisi 1.4 değil 1.7 dört çekirdek. Sanırım yanlış görmüş olmalısın.

- - - Eklendi - - -

ve Son olarak htc one işlemcisi 1.4 değil 1.7 dört çekirdek. Sanırım yanlış görmüş olmalısın.

- - - Eklendi - - -

ve Son olarak htc one işlemcisi 1.4 değil 1.7 dört çekirdek. Sanırım yanlış görmüş olmalısın.

muratvemine

muratvemine

Üye

3g si olmayan telefondan bahsediyoruz :D 5800 da bile 3g var kardeş.Radyo konusuna gelincede, google playdan yuklenebiliyor.Ultrapixeli abartmayalım yeni bi terim googleye yazda araştırıver biraz.Ses kalitesinde ise haklısın.
Plastik olması, dayanıksız olması anlamına glmiyor.

nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
3g sorunu benim için tek sorun zaten ama onu da internet ile hallederiz artık. Fakat şu ultrapiksel olayını çok hafife alıyorsunuz. Emin olun ki iki telefonun da kamera performansını canlı canlı yaptım aynı noktayı çektim htc one gerçekten daha iyi. Yiğidi öldür hakkını yeme. Ve s4 kesinlikle olmamış. Büyük ekranlı s3 gibi olmuş. Yenilik deyince insan biraz da görüntü istiyor. Bi Video izlemiştim iphone 5 ile ilgili. Şakacı bir adam zannedersem amerikada insanlara iphone 4s telefonu 5 diye tutturdu hatta bir tanesi 4s kullanıyordu ve şakacı adamın 5 diye verdiği 4s telefonun kendi telefonundan daha hafif olduğu söylemişti. Samsung da şu anda aynı durumda. Görüntü ve arayuz adına yenilik sıfır.

Lohengram

Lohengram

Üye
Kesinlikle yorumlarına katılıyorum. Ancak 8 çekirdek tam olarak şöyle. 4 sanal 4 gerçek. En Son s3 kullandım s4 kısmen kullandığım için tam birsey söylemem ama kesin olan birsey var ki samsung telefonlarda O kadar ram şişmesi normal değil. Bu telefonu gönül rahatlığı ile kullanıyorum. Ram banamisin demiyor. Samsun'da kurduğum tüm uygulamaları bu telefona da kurdum gerçekten belirgin bi fark var. Ha s4 kötü mü yooo güzel ama derseniz ki s4 mü htc one mı kesinlikle HTC ONE :-)
Ve Son olarak htc one işlemcisi 1.4 değil 1.7 dört çekirdek. Sanırım yanlış görmüş olmalısın.

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Yanlış yazmışım kb

ishak388

ishak388

Üye
hayırlı olsun ses kalitesi güzel diyorlar :D ama samsungdan vazgeçmiyoz devam :D (h)

nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
hayırlı olsun ses kalitesi güzel diyorlar :D ama samsungdan vazgeçmiyoz devam :D (h)

Teşekürler :-) ben de öyleydim. Ama bu telefon bambaşka birşey :-) ses olayina zaten girmek bile istemiyorum. Anlatılmaz yaşanır :-)

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Bro sen fazla uçtun galiba :) s4 ile htc one karşılaştırır neden karşılaştırılmasın ki bak ben s4 kullanıcısıyım 2 sini eline al kurcala farkları görürsün
Benim telefonda cızırtı yok kamera 13 mp harika çekim ozellikleri var kasa plastik evet hafif ve kibar olması için ve de uzun ömürlü olsun diye(yere düşmeler hariç =) ) bu alandaki en iyi telfondur şuan ;)

- - - Eklendi - - -

Öncelikle hayırlı olsun htc baya yükselmiş durumda şık ve işlemcisi iyi bir telefon telefon android mi android herşeyi yaparsın neredeyse ;)

S4 çevremde oldukça fazla alıp bakma şansım çok oldu almadan öncede baya incelemiştim sonrasında HTC One aldim. Bu arada Ultrapixel diyorum sen megapiksel diyorsun Metal diyorum plastik diyorsun 2 adet beats audio diyorum sıradan hoparlörü anlatıyorsun bence fark ortada ayrıca hali hazırda telefon kıyaslama sitelerinden bakıp farkı tekrar anlayabilirsin :)

-efşan

-efşan

Üye
Adam almış yahu. Neyi kötülüyorsunuz hâlâ.
S4 beğenen gitsin alsın.
Hayırlı olsun Kardeşim.
Maalesef görüntülü görüşme aktif değil. Lâkin bazı programlar ile yapılabiliyor, ancak karşı tarafta da aynı program olduğu takdirde.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
3g si olmayan telefondan bahsediyoruz :D 5800 da bile 3g var kardeş.Radyo konusuna gelincede, google playdan yuklenebiliyor.Ultrapixeli abartmayalım yeni bi terim googleye yazda araştırıver biraz.Ses kalitesinde ise haklısın.
Plastik olması, dayanıksız olması anlamına glmiyor.

Ultrapixel i google dan araştırması gereken kişi ben değilim ben bizzat kullanıyorum. Bu arada hatırlatmak istiyorum Samsung buzdolabı televizyon işleriyle uğraşırken HTC akıllı telefon üretiyordu unutmamak lazım :)

• Beğen
Tepkiler: -efşan
Takipçi Satın Al

Üst Alt