Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
nokianın verdigi duzeltmelerdki hatalar tekrar olusackmi smdı anlamadm? Mesajlarda sorn olmustu duzeltme yamasi yaynlanmsti duzelmsti yukleynce onu tekrar yuklemek zorundamı kalacagm.

herşey sıfırlanıyor... güncellemeleride baştan yüklemelisin...

emre.koc

emre.koc

Üye

yükleme talimatlarını yapmalısın...

aynen yaptım zaten .

- - - Eklendi - - -

Dostum Karvizitler ve gruplar, mesajlar,takvim, görevler notlar yazıyor yedeklemede ajanda bunun içine mı gırıyor ?

takvim ajanda kardeşim yinede yapan birine sor istersen . ama öyle

- - - Eklendi - - -

hakan abi bazı arkadaşlar aşırı ısınıyor diyordu sende diyordun havalar sıcak ondandır die ama dikkat ettim de hava ile alakası yok bence diğer evolsu kullanırken koydeydim havalar serindi hiç bir ısınma yoktu şimdi ki evolsu kullanıyorum yine koydeyim ve havalar serin hatta soğuk bile oluyor ama gerçekten de telefon aşırı ısınıyor. Bunun bi çaresi yokmudur ya ?

büyük ihtimalle uygulama kardeşim ısıtan . herhangi bir cpu zorlaması yok diye biliyorum varmı cfw sahibi bilir .

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
aynen yaptım zaten .

- - - Eklendi - - -

takvim ajanda kardeşim yinede yapan birine sor istersen . ama öyle

- - - Eklendi - - -

büyük ihtimalle uygulama kardeşim ısıtan . herhangi bir cpu zorlaması yok diye biliyorum varmı cfw sahibi bilir .
o tür hatalar yok belki kullandığın uygulamalar etki ediyordur... cpu zorlayacak mod neden kullanayım ki tabikide yoktur...

xqz5

Üye
son bir soru daha soraym. Evolsu yukledkten snra unsigned programları yuklemek icin extra bisey yapmaya gerek varmı

xqz5

Üye

sadece gizli dosyaları göremezsin haliyle üzerinde oynama yapamazsın

evolsu yuklemedn once hackliydi telefonum e ve f hafizalarnda cities diskcache gbi klasorler vardı baskaları ulasmasn diye foto ve videolarımı citiesin icine atyodum galeride ve videolarda gorulmuyodu o dosyalar. Bunda nereye atarsam gorulmezler acaba? sapık deglm bu arada sakladgm resm,videolar +18 degl :) sevglme ait ozel dosyalar. Şu an resm.vidolar hafza kartnda x klasorunde resimler gorlmuyo ama videolar göruluyo galeride onları programsz nasl gzlerm eskisi gbi? Yardım lutfn.

- - - Eklendi - - -

@haqanguven unutmadan çok teşekkurler yukledm dun akşam evolsu tek kelimeyle harika bir sorunla karşılaşmadm şu ana kadar. Yag gibi akıyor telefon deyim yerindeyse :) emegine saglık.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

sadece gizli dosyaları göremezsin haliyle üzerinde oynama yapamazsın

ekte verdiğim rom pathceri kur görürsün...

- - - Eklendi - - -

evolsu yuklemedn once hackliydi telefonum e ve f hafizalarnda cities diskcache gbi klasorler vardı baskaları ulasmasn diye foto ve videolarımı citiesin icine atyodum galeride ve videolarda gorulmuyodu o dosyalar. Bunda nereye atarsam gorulmezler acaba? sapık deglm bu arada sakladgm resm,videolar +18 degl :) sevglme ait ozel dosyalar. Şu an resm.vidolar hafza kartnda x klasorunde resimler gorlmuyo ama videolar göruluyo galeride onları programsz nasl gzlerm eskisi gbi? Yardım lutfn.

- - - Eklendi - - -

@haqanguven unutmadan çok teşekkurler yukledm dun akşam evolsu tek kelimeyle harika bir sorunla karşılaşmadm şu ana kadar. Yag gibi akıyor telefon deyim yerindeyse :) emegine saglık.

teşekkürler güle güle kullan... videoları bir klasörde toplama active file ile o klasörün nitelik ayarlarını aç telefonu kapat aç artık videolarda gözükmeyecektir...

xqz5

Üye
nitelik ayarlarından neyi degistirmem gerekiyo acaba

vahdetkaraman

Üye
arkadaslar ıyı geceler telefonum 603 phonix ile e depo hafızaya format attım attıkdan sonra depo hafıza ya gıremedım kullılıyor hatası verıyor bıcımlendırme yapmıyor bunu nasıl duzeltırım acıl yardım lutfen

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar ıyı geceler telefonum 603 phonix ile e depo hafızaya format attım attıkdan sonra depo hafıza ya gıremedım kullılıyor hatası verıyor bıcımlendırme yapmıyor bunu nasıl duzeltırım acıl yardım lutfen
tekrardan flaşhla

postmannnn

Üye
efect leri bir türlü çalıştırmayı basaramadım rompactherda 2 tane öğeyi auto olarak çalıstırdım efect yolunu e ye alma uygulamasını kurdum hafıza kartında ana dızıne effects kalsorunun ıcıne efectdosyalarını zıpten cıkartıyorum yenıden baslattıgımda efeckt aktıf olmuyor

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
efect leri bir türlü çalıştırmayı basaramadım rompactherda 2 tane öğeyi auto olarak çalıstırdım efect yolunu e ye alma uygulamasını kurdum hafıza kartında ana dızıne effects kalsorunun ıcıne efectdosyalarını zıpten cıkartıyorum yenıden baslattıgımda efeckt aktıf olmuyor
telefonun nedir

postmannnn

Üye
efecktleri aktif edemediğim telefonum c6-01

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
efecktleri aktif edemediğim telefonum c6-01
ilk önce efekti kapat, ekteki 1 nesil olanı kur... sonra efectini e sürücüsüne at telefonu kapat aç temalardan efekti aç.. ben c7 de çok denedim ve sonuç olumlu...

Abstract_Loco

Üye
Hakan abi bana nokia senkin dosyalarını atmadın ama aşk olsun :) veri aktarma olayını denedim evolsta arıza veriyor aktarma yapmıyor abi orjinal fw e6 da denedim sorumsuzca oldu onda yüzden nokia senk kaynaklı olmuş olabileceğini düşünüyorum :) sen müsait olana kadar direneceğim #dirennokiasenkofwdosyaları :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan abi bana nokia senkin dosyalarını atmadın ama aşk olsun :) veri aktarma olayını denedim evolsta arıza veriyor aktarma yapmıyor abi orjinal fw e6 da denedim sorumsuzca oldu onda yüzden nokia senk kaynaklı olmuş olabileceğini düşünüyorum :) sen müsait olana kadar direneceğim #dirennokiasenkofwdosyaları :D
çok isteyen oldu diye çekip paylaştım onları gömüp kullanabilirsin...

smh60

smh60

Üye

:d:

cambaz535

Üye
Usta peki benim bi sorum olacak ben bunu kurdum diyelim sonradan telefonu eski haline getirebilirmiyim ?

Üst Alt