kardeşim aynı şeyi bende öğrenmek istiyorum karakterleri orjinaline nasıl çevirebilirz ??teşekkür ederim hmen deniyorum
- - - Eklendi - - -
yaptım abi oldu teşekkr ettm.abi sen neden cfwden rom patcher kullanmadın ?
- - - Eklendi - - -
bişey dha soracam rhatsızlık veriyorm ama hani mesajlarda yıldıza basınca karakterler açılıyorya ordaki karakterde orjinalinden farklı onu nasıl orjinaline çevirebilirz aceba ?
- - - Eklendi - - -
bişey dha soracam rhatsızlık veriyorm ama hani mesajlarda yıldıza basınca karakterler açılıyorya ordaki karakterde orjinalinden farklı onu nasıl orjinaline çevirebilirz aceba ?
anlamadım seni... resimli anlatabiliyorsan anlat o zaman yardımcı olayımbişey dha soracam rhatsızlık veriyorm ama hani mesajlarda yıldıza basınca karakterler açılıyorya ordaki karakterler ve karakterlerin sırası orjinalinden farklı onu nasıl orjinaline çevirebilirz aceba ?
yüklenmiştir...phoneixle yüklerken bir yerde hata veriyor ve bataryayı çıkar usb yi çıkar sonra yeniden tak falan diyor aynen herşeyi uyguluyorum ama aynı hatayı tekrar veriyor bi yardımcı olabilirmisiniz
edit: hatayı veriyor programı kapatım telefonu açtığımda farklı tema falan açılış farklı oluyor acaba yüklendimi program anlayamdım
video da sistem hatası alıyorum malesef , bir de artık olmadığı kadar çok ısınıyor bunun bir sebebi varmı . Yani cpu saat ayarı ile ilgili mi dir yada başka birşey . Eline sağlık bu arada .
Nokia süite aliyor kardeşim
Son olarak birşey daha sormak ıstıyorum. Telefonuma ben nokianın yayınladıgı bazı guncellemeleri,duzeltmeleri yukledim. evols u yukledıgımde o guncellemelerı tekrar yuklememe gerek olacak mı ?
hakan abi bazı arkadaşlar aşırı ısınıyor diyordu sende diyordun havalar sıcak ondandır die ama dikkat ettim de hava ile alakası yok bence diğer evolsu kullanırken koydeydim havalar serindi hiç bir ısınma yoktu şimdi ki evolsu kullanıyorum yine koydeyim ve havalar serin hatta soğuk bile oluyor ama gerçekten de telefon aşırı ısınıyor. Bunun bi çaresi yokmudur ya ?
e7 de fotoğraflar 4 5mb arkadaş rofs2ye atacağım dosyayı verdi de evolsu seçtikten sonra ne yapıyorum hangi rofs2 yardım acill
isteğine bağlı, ister yükle ister yükleme
- - - Eklendi - - -
bende herhangi bir ısınma yok, ısınmanon nedenleri hava şartları ve devamlı çalışan uygulamalardır... Heleki arka planda internete bağlı uygulama varsa ısınması normaldir...