Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

fuhrer6161

Üye
arkadaşlar ben bu flash'lama işlemini tam anlayamadım detaylı bi bilgi paylaşabilecek varsa lütfen yardım etsin

fuhrer6161

Üye
flash'la ma aşamasını tam anlayamadım arkadaşlar detaylı bir bilgi verebilecek olan varmı

aokaok__

Üye
teşekkür ederim hmen deniyorum :)

- - - Eklendi - - -

yaptım abi oldu teşekkr ettm.abi sen neden cfwden rom patcher kullanmadın ?

- - - Eklendi - - -

bişey dha soracam rhatsızlık veriyorm ama hani mesajlarda yıldıza basınca karakterler açılıyorya ordaki karakterde orjinalinden farklı onu nasıl orjinaline çevirebilirz aceba ?

- - - Eklendi - - -

bişey dha soracam rhatsızlık veriyorm ama hani mesajlarda yıldıza basınca karakterler açılıyorya ordaki karakterde orjinalinden farklı onu nasıl orjinaline çevirebilirz aceba ?
kardeşim aynı şeyi bende öğrenmek istiyorum karakterleri orjinaline nasıl çevirebilirz ??

aokaok__

Üye
kardeş aynı şeyi bende öğrenmek istiyorum orjinal karakterlere nasıl dnebiliriz ???

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
bişey dha soracam rhatsızlık veriyorm ama hani mesajlarda yıldıza basınca karakterler açılıyorya ordaki karakterler ve karakterlerin sırası orjinalinden farklı onu nasıl orjinaline çevirebilirz aceba ?
anlamadım seni... resimli anlatabiliyorsan anlat o zaman yardımcı olayım

fuhrer6161

Üye
bende hata veriyor bataryayı çıkar tak bişeler diyor yapıyorum yine aynı hatayı veriyor

fuhrer6161

Üye
phoneixle yüklerken bir yerde hata veriyor ve bataryayı çıkar usb yi çıkar sonra yeniden tak falan diyor aynen herşeyi uyguluyorum ama aynı hatayı tekrar veriyor bi yardımcı olabilirmisiniz
edit: hatayı veriyor programı kapatım telefonu açtığımda farklı tema falan açılış farklı oluyor acaba yüklendimi program anlayamdım

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Normalde üstte dört simgede atıyorum ?:;" varsa onlar :;"? Olmuş onu diyordur

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
phoneixle yüklerken bir yerde hata veriyor ve bataryayı çıkar usb yi çıkar sonra yeniden tak falan diyor aynen herşeyi uyguluyorum ama aynı hatayı tekrar veriyor bi yardımcı olabilirmisiniz
edit: hatayı veriyor programı kapatım telefonu açtığımda farklı tema falan açılış farklı oluyor acaba yüklendimi program anlayamdım
yüklenmiştir...

emre.koc

emre.koc

Üye
video da sistem hatası alıyorum malesef , bir de artık olmadığı kadar çok ısınıyor bunun bir sebebi varmı . Yani cpu saat ayarı ile ilgili mi dir yada başka birşey . Eline sağlık bu arada .

xqz5

Üye
arkadaslar ajandaya gunu gunune notlar alıyorum ben de smdi format atnca gdcek onlar evolsu yukleynce geri nasl yuklicem ajandayı. Ajandanın yedegi alınıyomu?

emre.koc

emre.koc

Üye
Nokia süite aliyor kardeşim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
video da sistem hatası alıyorum malesef , bir de artık olmadığı kadar çok ısınıyor bunun bir sebebi varmı . Yani cpu saat ayarı ile ilgili mi dir yada başka birşey . Eline sağlık bu arada .

yükleme talimatlarını yapmalısın...

cebimci

Üye
hakan abi bazı arkadaşlar aşırı ısınıyor diyordu sende diyordun havalar sıcak ondandır die ama dikkat ettim de hava ile alakası yok bence diğer evolsu kullanırken koydeydim havalar serindi hiç bir ısınma yoktu şimdi ki evolsu kullanıyorum yine koydeyim ve havalar serin hatta soğuk bile oluyor ama gerçekten de telefon aşırı ısınıyor. Bunun bi çaresi yokmudur ya ?

xqz5

Üye
Son olarak birşey daha sormak ıstıyorum. Telefonuma ben nokianın yayınladıgı bazı guncellemeleri,duzeltmeleri yukledim. evols u yukledıgımde o guncellemelerı tekrar yuklememe gerek olacak mı ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Son olarak birşey daha sormak ıstıyorum. Telefonuma ben nokianın yayınladıgı bazı guncellemeleri,duzeltmeleri yukledim. evols u yukledıgımde o guncellemelerı tekrar yuklememe gerek olacak mı ?

isteğine bağlı, ister yükle ister yükleme

- - - Eklendi - - -

hakan abi bazı arkadaşlar aşırı ısınıyor diyordu sende diyordun havalar sıcak ondandır die ama dikkat ettim de hava ile alakası yok bence diğer evolsu kullanırken koydeydim havalar serindi hiç bir ısınma yoktu şimdi ki evolsu kullanıyorum yine koydeyim ve havalar serin hatta soğuk bile oluyor ama gerçekten de telefon aşırı ısınıyor. Bunun bi çaresi yokmudur ya ?

bende herhangi bir ısınma yok, ısınmanon nedenleri hava şartları ve devamlı çalışan uygulamalardır... Heleki arka planda internete bağlı uygulama varsa ısınması normaldir...

AHRenccc

Üye
e7 de fotoğraflar 4 5mb arkadaş rofs2ye atacağım dosyayı verdi de evolsu seçtikten sonra ne yapıyorum hangi rofs2 yardım acill

achambo

achambo

Üye
e7 de fotoğraflar 4 5mb arkadaş rofs2ye atacağım dosyayı verdi de evolsu seçtikten sonra ne yapıyorum hangi rofs2 yardım acill

nokia cooker ile rofs2 yi açıyosun dosyayı yerine atıyosun

- - - Eklendi - - -

isteğine bağlı, ister yükle ister yükleme

- - - Eklendi - - -

bende herhangi bir ısınma yok, ısınmanon nedenleri hava şartları ve devamlı çalışan uygulamalardır... Heleki arka planda internete bağlı uygulama varsa ısınması normaldir...

3g kullanırken ısınıyo o da çok değil sıcaklığı hissediyorum

xqz5

Üye
nokianın verdigi duzeltmelerdki hatalar tekrar olusackmi smdı anlamadm? Mesajlarda sorn olmustu duzeltme yamasi yaynlanmsti duzelmsti yukleynce onu tekrar yuklemek zorundamı kalacagm.

Üst Alt