General Mobile Discovery mi ? S3 mü ? Nexus 4 mü ?

Sponsorlu Bağlantılar

enesrsln

enesrsln

Üye
    Konu Sahibi
General Mobile Discovery mi ? S3 mü ? Nexus 4 mü ?
Arkadaşlar tam General Mobile Discovery alacaktım. Babam alacağım telefonu en az 3 yıl kullanacağımı söyledi. Gneral Mobile markasına güvenip güvenmeme konusunda kararsızlığa düştüm. Biraz diğer markalara bakıyım dedim. 600-800 TL max. bütçem var. İkinci el S3 mü almalıyım İkinci el Nexus 4 mü yoksa GM Discovery mi almalıyım ? Yardımlarınızı bekliyorum. Bu arada oyun oynamayı çok severim. Son çıkan oyunlarda kasma yapmaması vs. çok önemli. Kamera biraz önemli. İnternette gezerim biraz. Biraz da müzik dinlerim. Hangisini almalıyım ?

OğuzcanAbi

Üye
Sifir her zaman daha iyidir yetkili servis hakkinda bilgim yok ama tekno marketlerden cihaz alirken ek kasko tarzi bisey yaptirabiliyoruz ona bir bak :)

enesrsln

enesrsln

Üye
    Konu Sahibi
Yani General Mobile Discovery mi diyorsun ?

HAM ZA

HAM ZA

Üye
bütçen yoksa discovery al derim şu anlık pek bi sorunu yoktu :) ama s3 alacak para varsa s3 alman daha mantıklı olur

OğuzcanAbi

Üye
Evet inceleme videosunu gördüm forunda beğendim ben

enterneoll

enterneoll

Üye
2. el nexus al 3 yıl götürür

HAM ZA

HAM ZA

Üye
nexus 4 ün parçası bulunmuyormuş diyorlar ama :hmmm

enterneoll

enterneoll

Üye
nexus'u lg üretiyor ve yeterince lg teknik servis var sorun olmaz

Secret26

Secret26

Üye
alan kimseyi pişman etmeyen bir telefon general mobile discovery ben de dün sipariş vermiş biri olarak söylüyorum ki gmd ile ilgili tüm videoları konuları anlatımları dikkatle gözden geçirdim. bu telefon tutar abi rom var zaten eminim general mobile güncelleme getirecek buna bu kadar sattığına göre tamam önceki gm telefonlar pert bir çoğu ama bu öyle değil gibi sonuçta herkesin ikinci bir şansı olabilir.
ona bakarsak samsungların tonlarca sorunu oluyordu zamanında şimdi büyüdü gelişti 5 10 yıl öncesi kim samsung alıyordu sorarım size herkes nokiayla kafayı bozmuştu devir sürekli değişiyor.
sen 2. el iphone 4s le bile kıyaslayacak olsan bence sıfır her zaman iyidir ve videoları var en kaliteli oyunları oynadılar tvye aktardılar gmd ile

yine de param var diyorsan tabii ki lg nexus 4 çok daha iyi f/p olarak en iyisini söylüyoruz biz paran varsa dediğim gibi tabi ki iyi telefonlar alırsın

• Beğen
Tepkiler: muharrem19811, SeniGördüm ve Dede
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
3 yıl götürecek istiyorsan Nexus 4 al. S3 alacaksın güncellemeler seni deli edecek rom peşinde koşacaksın. Discovery hakkında hiç fikrim yok o yüzden yorum yapamayacağım.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kesinlikle Nexus 4 ...
Bu cihazların arasında en hızlı - en uzun ömürlü kullanacağın cihaz olacaktır ...

enesrsln

enesrsln

Üye
    Konu Sahibi
Peki oyun konusunda hangisi daha iyi ? Yani 3 yıl içinde çıkacak oyunları kasmadan donmadan oynatabilecek olan hangisi ? Nexus 4 oyun performansı nasıl ?

fk555897

fk555897

Üye
Bence Nexus 4 bulabilirsen Nexus 4, bulamazsan S3 al. General Mobile Discovery bu telefonların yanında çok sönük kalıyor.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Nexus 4 :oke:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Peki oyun konusunda hangisi daha iyi ? Yani 3 yıl içinde çıkacak oyunları kasmadan donmadan oynatabilecek olan hangisi ? Nexus 4 oyun performansı nasıl ?

Oyun performansı - güncelleme - hız olarak kesinlikle nexus 4 daha iyi ...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
İsim olarak sönük kalabilir .
Özellikleri bakımından çok fazla geride kalmaz hani . O da fiyatına göre özelliklerine göre gayet iyi ...

• Beğen
Tepkiler: Secret26 ve Dede
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu cihazların içinde f/p cihazı olarak en iyi gm dir.

enesrsln

enesrsln

Üye
    Konu Sahibi
Oyun Performansı olarak sıralarsak Nexus 4 en iyisi. Daha sonra Galaxy S3 en son da GM Discovery. Doğru mudur ?

Üst Alt