Onu ben de sordum. pusula da yüklenmesi gerekiyor dimi dedim.onu da halledicez dedi.ordan cikinca yolumun ustunde bir yere daha sordum tekrar.lumialarin hepsinde bilen göz var ama yüklenmesi lazim dedi.ama önce pusula mi yüklenmesi gerekiyor dedim.``pusula varsa bilen göze gerek yok zaten`` seklinde bi cevap aldim :-) gercekten ben de merak ediyorum bilen gözü yükleyemedikten sonra nasil bir aciklama yapacaklar bakalimBirde gercekten yaparlarmis falan :-) sasiririm fena halde :-) lumiada tele attigim müzikleri silemiyorum.gidince bunu da soracağim.ama mağazasi süper.bilen göz cevredekileri gösteriyor demistiniz.ayni isi yapan programlar var zaten.mekanist,turkcell asistan falan.Bilen göze gerek de yok.ama sırf buraya bilgi icin getirmek icin gidicem.haritalar kusursuz calisiyor.ego var birde.harita üzerinde bekledigin otobüsü takip edebiliyorsun.magazaya 100 uzerinden 200 yani.oyun performansi hakkinda bilgim yok hicde olmayacak cünküoyun oynamiyorum.ama geri kalan herseyde tavsiye edebilirim.
- - - Eklendi - - -
Sonuç : yapamadılar.ağustos sonunda lumialar için güncellemeler gelecekmişmiş.o zaman olacakmışmış.eski sürüm bilen göz oluyomuş.ama yeni sürüm çıkmış.bu yüzden 520 şimdilik desteklemiyomuş