Qvo6.com virüslü arama motoru acil yardım !

Sponsorlu Bağlantılar

samcelli

Üye
    Konu Sahibi
Qvo6.com virüslü arama motoru acil yardım !
Arkadaşlar Qvo6.com isimli bir site musallat oldu. Bilgisayarımı açtığımda Google chrome ve internet explorer sayfalarının yerinde bu site vardı ne yaptıysam arama motoru gibi karşıma çıkıyor silemiyorum. Programlardan giriyorum herhangi bir uzantısı yok, eklentilerden giriyorum burada yok, internet explorerden internet seçeneklerinden kayıtlı sayfalardan siliyorum. ancak herhangi bir internet sayfasını açtığımda yine karşıma çıkıyor bilgisayarımın işletim sistemi windows 7 bu virüslü sayfadan nasıl kurtulabilirim bilmiyorum. Nette bazı yöntemler vardı hepsini uyguladım ancak başaramadım. yardımcı olabilir misiniz ?

sena5135

sena5135

Üye
program ekle veya kaldırdan o isimdeki toolbarı (programı) kaldır

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
regeditten Qvo6.com ismini arattır ne çıktıysa sil.

mustafa0283

Üye
kardeş iSafe diye bi program var bütün taramaları yap yeniden başlat düzelir

Uhops

Uhops

Üye
Tıklayıp açtığın tarayıcının kısayoluna sağ tıkla dizininde c: /program files/chrome/chrome.exe yazan yerin devamında bi site yazıyorsa onu sil yada kısayolu sil yenidn kısayol oluştur veya başlat-çalıştır- regedit-ctrl+f-qvo6.com yaz ne çıkarsa sil. Sonra c/kullanıcılar kısmında appdataya falan gir onlarıda sil. Görünmez dosyaları görünür tap yereldisk c ve d'de arama yap qvo6 falan sil.

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Tıklayıp açtığın tarayıcının kısayoluna sağ tıkla dizininde c: /program files/chrome/chrome.exe yazan yerin devamında bi site yazıyorsa onu sil yada kısayolu sil yenidn kısayol oluştur veya başlat-çalıştır- regedit-ctrl+f-qvo6.com yaz ne çıkarsa sil. Sonra c/kullanıcılar kısmında appdataya falan gir onlarıda sil. Görünmez dosyaları görünür tap yereldisk c ve d'de arama yap qvo6 falan sil.

:hmmm

Üst Alt