Pmyo

Sponsorlu Bağlantılar

-efşan

-efşan

Üye
Bir kimsenin hakkını yorumlamak kimsenin haddine değildir.
Çalıştığını hak etmeyenler zamanı gelince hesabını verirler.
Şu da var ki çok yakın bir ahbabım polis. Şark görevinde şu an. Ve sırf sivil polis olduğu için iki kez şark görevine tabi.
Ne şartlarda nasıl çalışıyor kim bile...
Bilip bilmeden hak sorgulamaya ne hacet...

ümran

Üye
Bir kimsenin hakkını yorumlamak kimsenin haddine değildir.
Çalıştığını hak etmeyenler zamanı gelince hesabını verirler.
Şu da var ki çok yakın bir ahbabım polis. Şark görevinde şu an. Ve sırf sivil polis olduğu için iki kez şark görevine tabi.
Ne şartlarda nasıl çalışıyor kim bile...
Bilip bilmeden hak sorgulamaya ne hacet...

öyle diyorsan öyledir Cengiz abi ,şunu baştan söylemeliydimki bizim burdakilerde yangelip yatma söz konusu

- - - Eklendi - - -

Sen arka sokaklar izlerken ben polislerin içinde büyüdüm merak etme biliyorum her şeyini

senin seviyene inmem kardş :oke: bu konu burda kapansın

Enes

Enes

Üye
öyle diyorsan öyledir Cengiz abi ,şunu baştan söylemeliydimki bizim burdakilerde yangelip yatma söz konusu

- - - Eklendi - - -

senin seviyene inmem kardş :oke: bu konu burda kapansın
Pardon çıkamam diyecektin :oke: kapandı.

ümran

Üye
ben hayattaki seviyendn bahsediyom maxideki rütbenden değl :oke:

ümran

Üye
kardş sıkıldım takılıyom kusura bakma :)

-efşan

-efşan

Üye
Bırakın birbirinize sataşmayı beyler.
Birbirinizi tanımadığınızdan dolayı oluyor bu...
Lâkin ben ikinizi de tanıyorum ve ikiniz de birbirinizin sandığı gibi insanlar değilsiniz.
İkinizin de ne kadar temiz insan olduğunu ben biliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Enes

ümran

Üye
Lâkin ben ikinizi de tanıyorum ve ikiniz de birbirinizin sandığı gibi insanlar değilsiniz.

Haklısın Cengiz abi tekrar kusura bakma thefenomen :anlas:

• Beğen
Tepkiler: Enes
Enes

Enes

Üye
Haklısın Cengiz abi tekrar kusura bakma thefenomen :anlas:
Eyvallah sinirler gerilmiş olabilir ben özür dilerim sert ve ters bir çıkış yaptıysam :)

- - - Eklendi - - -

Eyvallah abi.

bboyQ7

bboyQ7

Üye
Ben bu sene kazandım Erzurum Pmyo'yu.2500 tl civarı maaş alıcaz kazasız belasız mesleğe başlarsak.Bu arada millet Polise neden bu kadar yükleniyor oda aayrı bir tartışma konusu

-efşan

-efşan

Üye
Eyvallah kardeşlerim.

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Babam 3 tane öğrenci çocuğu var 2.800 alıyor.Sade maaşı 900 tl :D

Polis aldığı parayı hak ediyor.Bazıları hariç.Benim babamda polis.Açık konuşuyorum bizim karakolda otobüse dolmuşa beleş bineni yemek yiyip para vermeyeni yada 1 kişiyi aralarına alıp dövdüklerini görmedim.Bu devirde polis çocuğu olmakta zor.Olayların patlak verdiği zamanlar tüm okul bana tavır almıştı.

2 yıl sonra bende pmyo düsünüyorum.Yada üniversite okuyup geçmeyi.

ümran

Üye
bendemi polis olsam :hmmm

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Her zaman polis olmak istemisimdir ama sivil tabi.Saç sakal sivil kıyafetler belinde silah :gun1:
Polislerin maaslarını hakedip haketmiyecekleri biraz da görev yaptıkları sehirlere baglı.Olay oldugunda olay yerine geç gitmelerini anlarım ben çünkü polisin bi caydırıcılıgı kalmadı yetkileri kalmadı adamların onlar da can tasıyo bi aileleri var.Bizim burda birkaç semt var öyle olay oldugunda bırak polisi ordu giremez :aha:

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Her zaman polis olmak istemisimdir ama sivil tabi.Saç sakal sivil kıyafetler belinde silah :gun1:
Polislerin maaslarını hakedip haketmiyecekleri biraz da görev yaptıkları sehirlere baglı.Olay oldugunda olay yerine geç gitmelerini anlarım ben çünkü polisin bi caydırıcılıgı kalmadı yetkileri kalmadı adamların onlar da can tasıyo bi aileleri var.Bizim burda birkaç semt var öyle olay oldugunda bırak polisi ordu giremez :aha:

Ankarada hıdırlık diye biryer var.

Adam sokakta pompalıyla geziyor :D

ümran

Üye
bu ülkeye polat alemdar gibi adamlar lazım :)

Üst Alt