ustura42
Üye
Eğer Lumia 920'yi beklemeseydim, N9 şuan kullandığım cihaz olacaktı.![]()
Bak ya. Gıdıklayıp durma beni
.aklım 920 kalbim n9 diyor.Eğer Lumia 920'yi beklemeseydim, N9 şuan kullandığım cihaz olacaktı.![]()
.aklım 920 kalbim n9 diyor.n9 tabi ki lumainin browser rezalet
Lumianın browserı ie10 çok hızlı bir tarayıcı istersen sana vidyosunu çekip yollayabilirim yok olmaz dersen youtube da bir çok vidyo var s4 le kapıştılar s3 le kapıştılar xperia z ile kapıştılar. hiç biri o kadar hızlı olamadıİşlüstelik symbianın fişi çekildiği için sıkıntı yaşama ihtimalin büyük. Ama illa symbian dersen symbianın en iyi telefonudur bence kendisi wpnin en iyisi de 920

Bak ya. Gıdıklayıp durma beni.aklım 920 kalbim n9 diyor.
karar hususunda her ikisi de gerçekten önemli unsurlardır.
Yani ikisini birbirinden ayrı düşünmek pek bir anlamsız olur.
İyi felsefe yaptım hah.

Valla cok yardımcı oldun
Duygulara kalbin, mantığa ise aklın yön verdiğini düşünürsek,karar hususunda her ikisi de gerçekten önemli unsurlardır.
Yani ikisini birbirinden ayrı düşünmek pek bir anlamsız olur.
Aslında iki zıt düşünce gibi görünse de birbirinden ayrı düşünülemez.
İyi felsefe yaptım hah.
![]()
Karar senin, hadi buyur![]()

O zaman tam olarak yardımcı olalım.Valla cok yardımcı oldun![]()
![]()

Konuyu ilgili bölüme taşıdım, bence Lumia tercih etmelisiniz![]()
bence iyi ettin.üstelik symbianın fişi çekildiği için sıkıntı yaşama ihtimalin büyük. Ama illa symbian dersen symbianın en iyi telefonudur bence kendisi wpnin en iyisi de 920
Eğer Lumia 920'yi beklemeseydim, şuan kullandığım cihaz N9 olacaktı.![]()
N9 kullanıcısı olarak 920 diyorum gökçenKonuyu buraya açarsan illaki Lumia920 deriz, sen git birde MeeGo bölümüne aç ve oradaki yorumları da bir gör bakalım.![]()

[ENGİN];6311736' Alıntı:
N9 kullanıcısı olarak 920 diyorum gökçen![]()
.gif)

Ok lumia alacam peki 820 nasıldır.920 nin sekli cok guzel ekrsn buyuk. 820 de kapak ve dolayısıyla batarya degisimi mevcut.
Ama bu n9'u önermiyorum anlamına gelmesin
Sözün bittiği an.
![]()
Benim gibi oyunlarla işiniz yoksa ve uygulama delisi değilseniz tam size göre bir cihaz kesinlikle