N9 lumia 920?

Sponsorlu Bağlantılar

SonyXperia

SonyXperia

Üye
n9 tabi ki lumainin browser rezalet

:D Lumianın browserı ie10 çok hızlı bir tarayıcı istersen sana vidyosunu çekip yollayabilirim yok olmaz dersen youtube da bir çok vidyo var s4 le kapıştılar s3 le kapıştılar xperia z ile kapıştılar. hiç biri o kadar hızlı olamadı

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Şunuda göz önünde bulundur bence wp nin önü açık arkasında ms ve nokia var.meego nun ise bu yönden şansı yok gibi.ha port olayı var dersen oda orjinali gibi olmaz herhalde.

SonyXperia

SonyXperia

Üye
üstelik symbianın fişi çekildiği için sıkıntı yaşama ihtimalin büyük. Ama illa symbian dersen symbianın en iyi telefonudur bence kendisi wpnin en iyisi de 920

Esendağlı

Esendağlı

Üye
üstelik symbianın fişi çekildiği için sıkıntı yaşama ihtimalin büyük. Ama illa symbian dersen symbianın en iyi telefonudur bence kendisi wpnin en iyisi de 920
İşl
N9 Meego işletim sistemine sahiptir:)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bak ya. Gıdıklayıp durma beni :) .aklım 920 kalbim n9 diyor.

Duygulara kalbin, mantığa ise aklın yön verdiğini düşünürsek, :hmmm karar hususunda her ikisi de gerçekten önemli unsurlardır. :oke: Yani ikisini birbirinden ayrı düşünmek pek bir anlamsız olur.
:perde: Aslında iki zıt düşünce gibi görünse de birbirinden ayrı düşünülemez.:naughty: İyi felsefe yaptım hah. :kıskıs:

Karar senin, hadi buyur :D

• Beğen
Tepkiler: ANIL ve ÖEY
ustura42

ustura42

Üye
    Konu Sahibi

Duygulara kalbin, mantığa ise aklın yön verdiğini düşünürsek, :hmmm karar hususunda her ikisi de gerçekten önemli unsurlardır. :oke: Yani ikisini birbirinden ayrı düşünmek pek bir anlamsız olur.
:perde: Aslında iki zıt düşünce gibi görünse de birbirinden ayrı düşünülemez.:naughty: İyi felsefe yaptım hah. :kıskıs:

Karar senin, hadi buyur :D
Valla cok yardımcı oldun :) :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Valla cok yardımcı oldun :) :)
O zaman tam olarak yardımcı olalım.:)

Boyutu, hafifliği ve depolama kapasitesi senin için sorun teşkil etmiyorsa; daha ince bir dizayn, daha hızlı bir işlemci, +grafik işlemcisi, sağlam ve yüksek çözünürlükte daha kaliteli bir ekran, ekstra özellikleri ile kamera, WiFi Hotspot, Nfc desteği ve mağaza avantajı için elbette Lumia 920 al derim.

ustura42

ustura42

Üye
    Konu Sahibi
Ok lumia alacam peki 820 nasıldır.920 nin sekli cok guzel ekrsn buyuk. 820 de kapak ve dolayısıyla batarya degisimi mevcut.

ÖEY

ÖEY

Üye
Valla ben şahsen iki cihazı da dizayn olarak beğeniyorum. O yüzden tamamen sana kalmış bence. Eğer boyut olarak büyük ve ağırlık olarak biraz daha ağır bir cihaz kullanmak seni kötü etkilemezse l920'yi tercih et bence.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
ANIL

ANIL

Admin
Konuyu ilgili bölüme taşıdım, bence Lumia tercih etmelisiniz :oke:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
KacakMazot

KacakMazot

Üye
bencede lumia920. ben l820 kullaniyorum ama hala icimden bir ses n9 aldiyor bana, kendimi zor tutuyorum dostum :D :D akilli nokia devam etseydi suan android olmazdi bence :(

alperen kutuk

Üye
n9 sana yeter ama lumia yı tavsiye etmesem olmaz :naughty:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ok lumia alacam peki 820 nasıldır.920 nin sekli cok guzel ekrsn buyuk. 820 de kapak ve dolayısıyla batarya degisimi mevcut.

Bu iki cihaz arasında Lumia920 sırf PureView teknolojisi için alınır. Neden L920 dersek; Lumia920'de daha fazla dahili depolama alanı bulunuyor fakat genişletilemiyor, daha güçlü ve çizilmeye dayanıklı ince Gorilla Glass 2 ekran, daha yüksek çözünürlük ve daha uzun batarya süresi sunuyor.

Takipçi Satın Al

Üst Alt