N9 lumia 920?

Sponsorlu Bağlantılar

ustura42

ustura42

Üye
    Konu Sahibi
N9 lumia 920?
Merhaba arkadaslar. Baslıkta belirttiğim gibi acaba hangisini almalıyım. N9 mu L920 mi. Sakın fandroidciler gelipte bana yok android al yok samsung al demesin. Androidden kurtulmaya calısıyorum. Polemik yaratmayalım bu yuzden. Ben nokiacıyım. Nokianın saglamlıgı yeter bana. Hic oyun oynamam. Ama internete cok takılırım. Bırkac gerekli program dısında fazla programda aramam. Bu kriterlerde hangisi daha mantıklı. N9 bi sitede 560 tl ye dusmus tabi 16 gb olanı. Fıyat makul. Kısaca bana serı hızlı saglam ve en az 2 sene yetecek bi tel istiyorum. Simdidn tesekkurler.

Akıncı

Akıncı

Üye
lumia 920 :oke:

ustura42

ustura42

Üye
    Konu Sahibi
Lumialarında bu telefon calarken titresimi kısa suruyomus 2 kere titreyip bırakıyomus. Bunun bi caresi yomkmu yani 3. Parti yazılımlarla hem titresim hem zil sesi surekli calması lazım bu benim icin onemli.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
560 ₺ ye çok iyi Bi ara ben lumiayı alırken onu 900den aşağı satmıyorlardı

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bence Lumia 920 çünkü n9 dan desteğini çekti nokia aslında harika cihaz ama......

ustura42

ustura42

Üye
    Konu Sahibi
Ama....?ne :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
aması nokianın meego yu bırakması

alical33

alical33

Üye
bütçen var ve acelen yoksa 925 i bekleyebilirsin ama 920 nin fiziksel özellikleri senin için problem değilse 920 çok güzel bir telefon n9 da öyle ama ne yazıkki nokia n9 u yüzüstü bıraktı

skynet

Üye
L920.. :oke:

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
n9 tabi ki lumainin browser rezalet

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
N9 un arayüzü ve işlevselliği piyasadaki hiçbir cihazda yok hâlâ ama destek yok işte o kötü

man20

man20

Üye
ustura42 bak canım sen ''gerekli gördüğüm bi kaç uygulama var'' demişsin peki istediğin uygulamalar 2 telefonda da var mı? Böylede karar verebilirsin. Normalde L920 derdim ama n9 un da fiyatı çok iyimiş.

ÖEY

ÖEY

Üye
WP8 in tarayıcısı gayet hızlı ama eksik yönleri var, yok değil. N9 kullanmadım ama bence lumia derim ben.

FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
Ben Windows Phone u 7 den beri takip ediyorum o zamanlar bende lumia900-800 ve n9 arasında kaldım Windows Phone 7 gelmedi turkiyeye bende bekledim 920 ile n9 arasında kaldım bu sefer önem verdiğim şey ekran kalitesiydi n9 720p l920 1080p di bende lumia920 aldım pişman deilim

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
2 telefonu da kullandım. 2 cihazda karizma bir cihaz. Stabilite bakımından 2'si de çok iyi. Ama Lumia 920 daha iyi. Ama hangisi senin beklentine uygunsa onu al.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Konuyu buraya açarsan illaki Lumia920 deriz, sen git birde MeeGo bölümüne aç ve oradaki yorumları da bir gör bakalım. :)

ustura42

ustura42

Üye
    Konu Sahibi
Ya arkadaslar oyle yorumlar yapılmıs ki ıyıce kararsız kaldım. Aslında bana her iki telefonu da kullanmıs biri olacak. Ben her iki telefonuda magazalarda kurcaladıgım ve forum sıtelerınden takip ettigim kadar biliyorum. İki telefonuda kullanmıs biri yorum yapsa cok daha saglıklı olur. Haa yanlıs anlamayın diger arkadasların yorumları icin cok tesekkur ederim.

- - - Eklendi - - -

Konuyu buraya açarsan illaki Lumia920 deriz, sen git birde MeeGo bölümüne aç ve oradaki yorumları da bir gör bakalım. :)

Orda da actım :). Ama lumia bolumunde bile n9 al diyen var demekki hala iyi telefon.

- - - Eklendi - - -

2 telefonu da kullandım. 2 cihazda karizma bir cihaz. Stabilite bakımından 2'si de çok iyi. Ama Lumia 920 daha iyi. Ama hangisi senin beklentine uygunsa onu al.

Abi ikna et beni neden lumia 920. Yanlıs anlama ikns et derken keske n9 alaydım demeyeyim. Veya n9 u alıpta sonra keske 920 alaydım demeyeyim. Aklıma yatsın.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Eğer Lumia 920'yi beklemeseydim, şuan kullandığım cihaz N9 olacaktı. :oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt