Nokia androidli cihazlar yapsaydi?

Sponsorlu Bağlantılar

TAMER TURK

TAMER TURK

Üye
    Konu Sahibi
Nokia androidli cihazlar yapsaydi?
Evet arkadaslar nokia android ile devam etseydi piyasa nasil olur samsung yine plastik tlfnlarla basi cekermiydi?
A

OğuzcanAbi

Üye
Olmayan bisey hakkında konusmak zor güzel olabilirdi. Samsung'u zorlardi bayaa

messevim

messevim

Üye
lumiaları android işletim sistemiyle hayal ediyorum da... Ne güzel olurdu...

Metin137

Metin137

Üye
bence samsunga fark atardı zaten adı yeter bide android üretseydi düşünemiyorum

mcnpl4

mcnpl4

Üye
donanim geride diye laf yapar almazdi cogu kisi

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Apple'a sempatim artardi.

• Beğen
Tepkiler: Dede
sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Abi Apple,Samsing falan dinlemezdi.Gerci gecen bi WP aldim elime cok hosuma gitti ya :) Biz symbianda bile cok iyi seyler yapabilen adamlariz Lumia'da da yolumuzu buluruz yani :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Android ile ilk Nokia anlaşsaydı Samsung'u daha çok buzdolabı , televizyon vs. Olarak tanıyacaktık.

• Beğen
Tepkiler: kedi006
sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Abi benim anlamadigim Samsung'*n eski isletim sistemli telefonlari nasil satiliyordu.Hadi E250'3i anlarim kullanisli telefondu.Fakat diger telefonlar berbat otesi ya.

Lenneth

Üye
Lumia 1020'yi Android'le hayal ediyorumda, ne yapar eder çalışır bir tane edinirdim sanırım. Ama WP8 olunca kalsın.

sekajmer

sekajmer

Üye
Samsung'tan korkmuş Nokia gereksiz korkuyor şimdi ne oldu yarım bir işletim sistemi ile devam ediyoruz bir tane android' üretsin patlama yaşanmaz mı sizce?

messevim

messevim

Üye
Samsung'tan korkmuş Nokia gereksiz korkuyor şimdi ne oldu yarım bir işletim sistemi ile devam ediyoruz bir tane android' üretsin patlama yaşanmaz mı sizce?

o patlamayı en başta been yaparım symbian i atar gider o telefonu alırım

sekajmer

sekajmer

Üye
N9 a hastayım onuda attı bir köşeye

- - - Eklendi - - -

o patlamayı en başta been yaparım symbian i atar gider o telefonu alırım

çevremdekileri kandırır o hayalimizdeki telefonu almaları için kandırırdım

Seglopsi

Seglopsi

Üye
nokia cpu, gpu ve ram'i dusuk tutuyor cihazlarinda. muhtemelen bugunden pek farki olmazdi.

• Beğen
Tepkiler: Dede
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

Güzel ama bence Lumia'ya Wp 8 yakışıyor.

partyhard

Üye
donanımı kendi üreten firmayla yarışmak zor olur bide bu işin yazılım bölümü var microsofttan hazır almaa benzemez android

blood_angel

blood_angel

Üye
Abi benim anlamadigim Samsung'*n eski isletim sistemli telefonlari nasil satiliyordu.Hadi E250'3i anlarim kullanisli telefondu.Fakat diger telefonlar berbat otesi ya.

zaten şimdide öyle sasmung güzel teelfon üretiyor tamamda çok dayanıksız oluyor patlıyor donuyor ekranı kırılıyyor fln eğer nokia android üretseydi markalarda (androis için) 1 nokia 2 htc 3 samsung 4 lg olurdu

Takipçi Satın Al

Üst Alt