150 lirayı gidip GT630 a vermeyesin arkadaşım.
milletin atıp tutmalarına kulak asma..
350watt powera 8800le 4850 öneren var şaşkınım
HD5670 al olsun bitsin. 100 lira bişey.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
boşboş asılsız öneriler yerine kanıt ile gelirseniz görüşelim.ATI ile Nvidia arasındaki farkı herkes biliyor. Sen rahat ol.

Abi bana şu nvidia kartları ayrıntılı anlatırmısın neden 630 la 5670 neden gülüyorsun. Nvidia ların hangisi giriş seviyesi modelleri . 630 yüksek değilmi . Son sayılara yakın. 5670 le 630 hangisi daha üst
boşboş asılsız öneriler yerine kanıt ile gelirseniz görüşelim.
onun dışına konuşulacak birşey göremiyorum..
gt630 vs hd5670.. sadece gülerim![]()
Abi bana şu nvidia kartları ayrıntılı anlatırmısın neden 630 la 5670 neden gülüyorsun. Nvidia ların hangisi giriş seviyesi modelleri . 630 yüksek değilmi . Son sayılara yakın. 5670 le 630 hangisi daha üst
:
boşboş asılsız öneriler yerine kanıt ile gelirseniz görüşelim.
onun dışına konuşulacak birşey göremiyorum..
gt630 vs hd5670.. sadece gülerim![]()

PhySx teknolojisinden haberin yok senin. En gerçekçi grafiği sunuyor git bi araştır.![]()
önce physx in ne işe yaradığını öğrenmen gerekiyor
gerçekci grafikmiş. töbe töbee
![]()

Physx fizik motorudur. Ben Nvidia nin sadece diğer markalara göre daha iyi performans sağladığı kanaatindeyim. Yoksa ATI ile bi alıp veremediğim yok.![]()
.
![]()

Herşey sayılar degil valla karışık işler:

arkadaşım şimdi google amcanın söylediği "fizik motoru" ile olay orda bitmez.Physx fizik motorudur. Ben Nvidia nin sadece diğer markalara göre daha iyi performans sağladığı kanaatindeyim. Yoksa ATI ile bi alıp veremediğim yok.![]()