Telefon alacağım tavsiyeleriniz önemli

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
codblackops2

codblackops2

Üye
maxihan sen optimus g alacaksın diye baskalarina da bu kadar israr etme..bırak kararı mücahit versin :)

note 2 tavsite ederim sana.s pen ile işin olmasa bile cok iyi cizimler yapabiliyorsun . akilli bekleme ozelligi bende hep acik ve 1-2 hata dışında hep doğru hamleler yapıyor multiwindow var..

3100 mah bataryasi çok iyi gidiyor iyi düşün derim :)

avcitalip

avcitalip

Üye
Bu hafta sonuna kadar bir aksilik olmazsa telefon alacağım bütcem 1400-1500 :tl:
ekran boyutu önemli değildir
oyun oynamayı severim
aklımda note2 var ama tavsiyelerinizi dikkate alırım

S4 olmaz mı ? :)

yorumlar :

bence s4 al bana dua edeceksin :oke: ama fiyatı daha da düşecek o zamanda sövme yalnız :ehe

- - - Eklendi - - -

maxihan sen optimus g alacaksın diye baskalarina da bu kadar israr etme..bırak kararı mücahit versin :)

note 2 tavsite ederim sana.s pen ile işin olmasa bile cok iyi cizimler yapabiliyorsun . akilli bekleme ozelligi bende hep acik ve 1-2 hata dışında hep doğru hamleler yapıyor multiwindow var..

hatırlarsan sanada s4 tavsiye etmiştim :evet:

codblackops2

codblackops2

Üye

yorumlar :

bence s4 al bana dua edeceksin :oke: ama fiyatı daha da düşecek o zamanda sövme yalnız :ehe

- - - Eklendi - - -

ama 1300 son sınırımdı :)

ben memnunum açıkçası s4 alip uyum guncellemeleri beklemek çok sinir bozucu olurdu :ah

s4ten sonra alabileceğim ve istediğim en iyi telefon buydu ve aldım çok şükür :)

büyük ekranin nimetleri süper :D

avcitalip

avcitalip

Üye

ama 1300 son sınırımdı :)

ben memnunum açıkçası s4 alip uyum guncellemeleri beklemek çok sinir bozucu olurdu :ah

s4ten sonra alabileceğim ve istediğim en iyi telefon buydu ve aldım çok şükür :)

büyük ekranin nimetleri süper :D

note 2 kötü cihaz değil ona birşey diyemem ama s4'ün yanında bana sorarsan baya bir sönük kalıyor gerek benchmarklar gerek fiyat :evet: 1-2 hafta daha bekleyip 210 TL daha verip s4 alabilirdin ama olsun şu anda ace 2 bile yeterli bir performans verebiliyor ise daha s2 var s3 var sonra note 2 var :) yani o telefon en az bana sorarsan 2 yıl kullanılabilir bir telefon :evet:

MaxiHan

MaxiHan

Üye

Kimseye israr falan ettigim yok yav :ehe kendi iradesi var sonucta saka amacli yazdim onlari

OPC

OPC

Üye
Şu benchmarklara antutulara takılmayın bence. Müco kardeşim bana kalırsa Note 2 al Lg tasarımlarını şahsen beğenmiyorum Samsung alırsan rom desteği de bitmez gibi bir şey hem o ekrana can gurban :ehe ppi değeri düşük gibi sanki Note 2'de ama kullanmadığım için bilmiyorum bi bakarsın pixel görünmez de 267 ppi bana az gibi geldi :hmmm

Ha unutmadan söyliyim benim telefon Discovery Note 2'den S4'den daha ince şekil yapmaya gelme :ehe

codblackops2

codblackops2

Üye

note 2 kötü cihaz değil ona birşey diyemem ama s4'ün yanında bana sorarsan baya bir sönük kalıyor gerek benchmarklar gerek fiyat :evet: 1-2 hafta daha bekleyip 210 TL daha verip s4 alabilirdin ama olsun şu anda ace 2 bile yeterli bir performans verebiliyor ise daha s2 var s3 var sonra note 2 var :) yani o telefon en az bana sorarsan 2 yıl kullanılabilir bir telefon :evet:

işte alamazdim diyorum :hmmm

dedigim gibi s4 alıp güncelleme bekleyemezdim

- - - Eklendi - - -

Kimseye israr falan ettigim yok yav :ehe kendi iradesi var sonucta saka amacli yazdim onlari

:ehe

- - - Eklendi - - -

Şu benchmarklara antutulara takılmayın bence. Müco kardeşim bana kalırsa Note 2 al Lg tasarımlarını şahsen beğenmiyorum Samsung alırsan rom desteği de bitmez gibi bir şey hem o ekrana can gurban :ehe ppi değeri düşük gibi sanki Note 2'de ama kullanmadığım için bilmiyorum bi bakarsın pixel görünmez de 267 ppi bana az gibi geldi :hmmm

Ha unutmadan söyliyim benim telefon Discovery Note 2'den S4'den daha ince şekil yapmaya gelme :ehe

biraz düşük gibi ama pixel dizilimi rgb oldugu için daha iyiymiş. bencede gayet güzel. .pixel sayma imkansiz zaten

OPC

OPC

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

biraz düşük gibi ama pixel dizilimi rgb oldugu için daha iyiymiş. bencede gayet güzel. .pixel sayma imkansiz zaten

Ben kullanmadım ppi değeri düşük geldi internetten bakınca ama Note 2 yani yoktur öyle sorun tabi :)

Invoke

Invoke

Üye

bakalım telefon kesin alacağım fakat bu hafta içinde beklediğim haber olursa haftasonuna kadar alırım yoksa biraz daha beklemek zorunda kalacağım

Evet de diğer açılardan Optimus G daha önde gibi, mesela ekran =P
Ama yine de note2yi aklından çıkarma.

- - - Eklendi - - -

Ben kullanmadım ppi değeri düşük geldi internetten bakınca ama Note 2 yani yoktur öyle sorun tabi :)

Bence onu biraz abarttılar onu bence, arkadaşta da var inceledim yani. Kötü değil ekran ama abartılacak bir durumu da yok. =P

- - - Eklendi - - -

Multiwindows LG Optimus G'de de olması lazım, yine de almadan bir bakın sorun ama var diye biliyorum.

- - - Eklendi - - -

Şu benchmarklara antutulara takılmayın bence. Müco kardeşim bana kalırsa Note 2 al Lg tasarımlarını şahsen beğenmiyorum Samsung alırsan rom desteği de bitmez gibi

Note 2de eskiyor, Note3 çıkacak yine de Gden fazla destek alabilir, en azından Android 5i görür gibi geliyor bana. Ama o da sonrasında kesilir, çok fark olmaz, bence.*

Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi

yorumlar :

- - - Eklendi - - -

internetten alamam

Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi

:aha: sağolasın

Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi

sağolasın ömerim bende note2 ye yakınım

lolaman

lolaman

Üye
Abi cep telefonu adı üstünde o kadar büyük cihaza gerek yok(bence).s2 çok büyük değil ama küçük de değil.Ben senin yerinde olsam s2 düşünürdüm.

Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi
Abi cep telefonu adı üstünde o kadar büyük cihaza gerek yok(bence).s2 çok büyük değil ama küçük de değil.Ben senin yerinde olsam s2 düşünürdüm.

almışken çok uzun zaman kullanacağım desteği olmalı

Joker.

Joker.

Üye

Uzun zaman kullanmak ve destek istiyosan iPhone dışında bi cihaz alma
Çünkü samsungun satış politikasından dolayı uzun zaman destek vermiyo 2 bin lira olan telefon 1 ayda 1300 lira oluyo

- - - Eklendi - - -

Çünkü samsungun satış politikasından dolayı uzun zaman destek vermiyo 2 bin lira olan telefon 1 ayda 1300 lira oluyo

Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

4s almalıyım en kötü onada param yetmez

avcitalip

avcitalip

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

iyide tonla özelliği geride bıraktın gerçi seneye bu özellikler büyük ihtimalle note 2'yede gelir ama beklersin sorun bu :)

- - - Eklendi - - -

internetten alamam

o zaman kazıklanmaya mecbursunuz,neden interten alışveriş yapmak istemiyorsunuz ? yorumlara bakın hiç cihazı gönderilmeyen veya parası çöpe giden olmuş mu ? :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt