Güç tuşuyla çağrı reddetme ???

Sponsorlu Bağlantılar

emrepreston

emrepreston

Üye
    Konu Sahibi
Güç tuşuyla çağrı reddetme ???
Merhaba arkadaşlar..
lg nexus 4 cm kullanıcısıyım flip cover kullandığımdan kaynaklı gelen aramaları reddetmem gerektiğinde zorluk çekiyorum..
gelen aramaları güç tuşuyla nasıl reddedebilirim ? biraz araştırdım ama sadece s3 ayarlarındaki bilgiye ulaşabildim..
yardımcı olabilirseniz sevinirim..
şimdiden teşekkür ederim..

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Erisilebilirlikte bulunmasi gerekiyor

emrepreston

emrepreston

Üye
    Konu Sahibi
bu arada arkadaşlar ekliyim ayarlar>erişebilirlik>çağrıyı güç düğmesiyle bitir sadece çağrıyı bitirmeye yarıyor gelen aramalarda ekranı kapatıyor çağrıyı değil..

- - - Eklendi - - -

benden hızlısın hocam :)

serif55

serif55

Üye
Hocam şöyle bi seçenek olabilir; arama engelleyici bi program örneğin kullanıp rehberinizdeki tüm numaraları yada rehberinizde olmayan numaralar seçeneğini seçip aktifleştirin süreyide istediğiniz şekilde ayarlayın dokunmanızada gerek kalmaz ;)

emrepreston

emrepreston

Üye
    Konu Sahibi
yok dostum öyle bir şey istemiyorum.. bugün telefonu ekran aşağı gelicek şekilde koyunca meşgule atan bir ayar keşfettim şimdilik idare ediyor ama aramalara devam.. teşekkürler :)

serif55

serif55

Üye
yok dostum öyle bir şey istemiyorum.. bugün telefonu ekran aşağı gelicek şekilde koyunca meşgule atan bir ayar keşfettim şimdilik idare ediyor ama aramalara devam.. teşekkürler :)

Ben teşekkür ederim hocam iyi günler ;)