Telefon alacağım tavsiyeleriniz önemli

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kerim.

Kerim.

Üye

Ekran olarak evet ama performans olarak nexus toz yutturuyor oyunlarda vb

Benim izledigim videolarda dedigin gibi degildi.ayrica hala oyun olarak note2nin daha iyi oldugunu dusunuyorum.genel kullanimda nexus4 toz yutturur ama oyun olarak katilmiyorum

MaxiHan

MaxiHan

Üye

Ekran, muzik ,spen ,oyun perf,samsungun bazi ozellikleri, kamera bunlar yeter sanirim

Samsung serisisin muzik performansi sevilmez, samsungun bazi ozellikleri telefonu dolduran bos ozelliklerse olmasin daha iyi (galaxy s4), kamera olarak nexusun kamerasi gayet iyi. Galaxy s3 ve nexus 4 de elimde bulundu, s3 hala bulunuyor daha ne diyeyim?

enesrsln

enesrsln

Üye
Note 2 Al bence. Ekran sorun teşkil etmiyorsa tabi :)

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Ayrica bir hatirlatma daha yapayim.
Optimus g nin ekrani hd, ekrana bakmaktan kendini alamazsin

Kerim.

Kerim.

Üye

Samsung serisisin muzik performansi sevilmez, samsungun bazi ozellikleri telefonu dolduran bos ozelliklerse olmasin daha iyi (galaxy s4), kamera olarak nexusun kamerasi gayet iyi. Galaxy s3 ve nexus 4 de elimde bulundu, s3 hala bulunuyor daha ne diyeyim?
Note2nin muzik performansi gayet iyi.nexus4un kamerasini biliyoruz iyi cekiyor ama birde note2ile karsilastirabilirsin.samsung bos ozellikleri demissin.cok kullanisli ozellikler bunlari gormezden gelemeyiz:good:

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Nexus biraz buyuk isi onuda belirteyim bence optimus g sana gore gibi geldi bana :) kullanirken hayran kaliyorsun telefona. Bakalim optimus g2 ve nexus 5 ciksin bende bir.tercih yapacam tekrardan.

Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi
Nexus biraz buyuk isi onuda belirteyim bence optimus g sana gore gibi geldi bana :) kullanirken hayran kaliyorsun telefona. Bakalim optimus g2 ve nexus 5 ciksin bende bir.tercih yapacam tekrardan.

bilmiyorum ama elime alıp denemem lazım

MaxiHan

MaxiHan

Üye

Note2nin muzik performansi gayet iyi.nexus4un kamerasini biliyoruz iyi cekiyor ama birde note2ile karsilastirabilirsin.samsung bos ozellikleri demissin.cok kullanisli ozellikler bunlari gormezden gelemeyiz:good:

Cok kullanisli ozellik olan yarim yamalak calisan goz kontrolu mu? :)

• Beğen
Tepkiler: Invoke
DalvikCache

DalvikCache

Üye
note 2 iyidir büyük ekranda vice city daha iyi sarar

- - - Eklendi - - -

nexus un ekranı 4.5 gibi birşey

Puck

Puck

Üye
büyük ekran seviyorsan note 2 tabikide.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Bir WP tarafari olarak Lumia 920 diyorum. WP İstemezsen o zaman iPhone 4s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt