s4 replica

Sponsorlu Bağlantılar

-Emre

-Emre

Üye
Dikkat edin replica telefon sakin almayın. Telefon alırken özelliğinden önce sar değerine önem verin.

LeYFeaR

Üye
    Konu Sahibi
replikadan vazgectim. general mobile discovery alacam oda spotlarda yok beklemedeyim...

maskedboy

maskedboy

Üye
bencede bekle sabırlı ol hiç bir zaman sahte telefonlar alma en kötü 2.el almalısın

ka_za

ka_za

Üye
replikadan vazgectim. general mobile discovery alacam oda spotlarda yok beklemedeyim...

En iyisini yapmissin arkadaşlarda iyiki vazgeçirmis. Keşke her almaya çalışan danışsada vazgecirebilsek :)

LeYFeaR

Üye
    Konu Sahibi

bunada bi balinda heran karar degistirecem .d bi turlu stoklara girmedi bu lanet discovery.

2 kati antutu degeri orjinali ile ayni antutu degeri :)

enterneoll

enterneoll

Üye
hala çakma s4 diyo uslanmadın mı sen :D

LeYFeaR

Üye
    Konu Sahibi
cikmadi piySaya bu labet discovery iki 1 haftadir alacam yik piyasada hala dahada yok napim yani :)

cezbediyimo 27'bin antutu degeri falan.... 1hafta daha stoklara girmezse s4 cakma alacam bu kesin yani :)

- - - Eklendi - - -

su anda alacagiim tel discovery ve cumaya kadar vakti var ;) cikarsa hemen alcam cikmazsa cakmasini alacam. yoruldum arkadas bir tel icin iki haftadir ugrasiyirum 1 haftadir almaya ugrasiyorum eger 3. haftadada alamazsam yani cumaya kadar vazgececem almaktanda :)

ka_za

ka_za

Üye
cikmadi piySaya bu labet discovery iki 1 haftadir alacam yik piyasada hala dahada yok napim yani :)

cezbediyimo 27'bin antutu degeri falan.... 1hafta daha stoklara girmezse s4 cakma alacam bu kesin yani :)

- - - Eklendi - - -

su anda alacagiim tel discovery ve cumaya kadar vakti var ;) cikarsa hemen alcam cikmazsa cakmasini alacam. yoruldum arkadas bir tel icin iki haftadir ugrasiyirum 1 haftadir almaya ugrasiyorum eger 3. haftadada alamazsam yani cumaya kadar vazgececem almaktanda :)

1 ay sonra gelde konuşalım yorumlarını falan alim ama acele değil 1 ay sonra. Telefonuda bize almıyorsun kendine alıyorsun biz daha çok seni düşünüyoruz.

LeYFeaR

Üye
    Konu Sahibi
abi o yuzden diyom ya benim fikrim su cumaya kadar tel cikti cikti cikmadi almicam... %95 de cikacak.

cumaya kadar yani discovery piyasaya cikana kadar karsima antutu degeri 30-40 binkik tel cikarsa replikasi anca oke alirim :) oda imkansiz derecede zor. Yani ben discovery alacam cumaya kadar tabi... bu surecte replikaya hayir.

- - - Eklendi - - -

benim sizden istedigim oneriydi aklimda ilk okarak replika vardi fikrimi degistirdiniz discovery oldu :) ama hala 2. sirada replika var yalan yok. sadece cumaya kadar dedim ;)

enterneoll

enterneoll

Üye
gönderdiğin s4 replika linkine baktım seni enayi yerine koymaya çalışıyorlar onlar gerçek s4 :D haberin olsun hahahah sakın alma alırsan lütfen bana mesaj at ve sen haklısın de lütfen ama sonuç ne olursa olsun

kapakli511

kapakli511

Üye
biraz pahalı geldi bana ama sen bilirsin gene

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
Xiamo m2ydi sanırım o telefona bakabilirsin dhda satan vardı

avcitalip

avcitalip

Üye
sakın replika cihaz almayın çünkü hem satarken,hem arıza yaptığında tamir ettirirken,hemde sağlık yönünden problem olur ve uzun ömürlü olmazlar bu yüzden 550 TL ona vereceğinize gidin bence General Mobile Discovery alın yaklaşık s3 kadar performans veriyor tam bir f/p ürünü :oke:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
onden s4 olmadigi anlasiliyor. puan isi felan kandirmaca o kadar alicak bi cihaz oldugunu sanmiyorum. zaten cabuk farkediliyor o fiyata daha iyi telefonlar varken cakma alma bazen rezil bile edebilir

serkanklc

Üye
ben kore malı s4 aldım yanlız fabrika ayarlarına çevirince açılıştaki samsung logosu gitti şimdi ise android yazıyor tekrar samsung yazısını nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

LeYFeaR

Üye
    Konu Sahibi
:) nolmus konuya ya.... pahali diyen arkadas bu fiyata s3 mini bile alinmiyo. hemde s3 miniden daha iyi.... dikkatini cekerim discovery bu :)

ka_za

ka_za

Üye
ben kore malı s4 aldım yanlız fabrika ayarlarına çevirince açılıştaki samsung logosu gitti şimdi ise android yazıyor tekrar samsung yazısını nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

Rom bulursan at yada animasyonu bul kendin ayarla konusu var onun. Root şart.

İşte bak sende bisey oldugu an çözüm çok zor

LeYFeaR

Üye
    Konu Sahibi
biliyorum arkadslar tamir olaylarida skinti. genelde bu telleri alanlar sinamak icin aliyo hava falan atmak icin. onlarinda romla vs. formatla isi yok hicde olmaz yani :)

bazen yeni rom denemek icinde aliyorlar

maskedboy

maskedboy

Üye

bunada bi balinda heran karar degistirecem .d bi turlu stoklara girmedi bu lanet discovery.

2 kati antutu degeri orjinali ile ayni antutu degeri :)
kardeş ben bu kaçak sahte işlerini az çok bilirim onlar çinde üretiliyor ve bazı ülkelere dağıtılıyor adam 550 tl demiş bu adam 300-400 liraya alıyor sonra sana 500-600 tl satıyor ve imei kaydıda yapmıyorlar 5-10 liraya klon-sahte imei çakıyorlar kardeş sen bu telefonu alırsan çok baş yakar diyelim telefon telefon hasar gördü parça bulamazsın o 550 lirada havaya uçar gider sen en iyisi gm discovery al gerekirse 1 ay bekle beklesen ne olacak sonunda ölüm yokki :D

LeYFeaR

Üye
    Konu Sahibi
bende onu dusunuyorum kardesim :)