replikadan vazgectim. general mobile discovery alacam oda spotlarda yok beklemedeyim...

cikmadi piySaya bu labet discovery iki 1 haftadir alacam yik piyasada hala dahada yok napim yani
cezbediyimo 27'bin antutu degeri falan.... 1hafta daha stoklara girmezse s4 cakma alacam bu kesin yani
- - - Eklendi - - -
su anda alacagiim tel discovery ve cumaya kadar vakti varcikarsa hemen alcam cikmazsa cakmasini alacam. yoruldum arkadas bir tel icin iki haftadir ugrasiyirum 1 haftadir almaya ugrasiyorum eger 3. haftadada alamazsam yani cumaya kadar vazgececem almaktanda
![]()
oda imkansiz derecede zor. Yani ben discovery alacam cumaya kadar tabi... bu surecte replikaya hayir.
ama hala 2. sirada replika var yalan yok. sadece cumaya kadar dedim ben kore malı s4 aldım yanlız fabrika ayarlarına çevirince açılıştaki samsung logosu gitti şimdi ise android yazıyor tekrar samsung yazısını nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
kardeş ben bu kaçak sahte işlerini az çok bilirim onlar çinde üretiliyor ve bazı ülkelere dağıtılıyor adam 550 tl demiş bu adam 300-400 liraya alıyor sonra sana 500-600 tl satıyor ve imei kaydıda yapmıyorlar 5-10 liraya klon-sahte imei çakıyorlar kardeş sen bu telefonu alırsan çok baş yakar diyelim telefon telefon hasar gördü parça bulamazsın o 550 lirada havaya uçar gider sen en iyisi gm discovery al gerekirse 1 ay bekle beklesen ne olacak sonunda ölüm yokkiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunada bi balinda heran karar degistirecem .d bi turlu stoklara girmedi bu lanet discovery.
2 kati antutu degeri orjinali ile ayni antutu degeri![]()