s4 replica

Sponsorlu Bağlantılar

LeYFeaR

Üye
    Konu Sahibi
s4 replica
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-galaxy-s4-i9500-android-13-i-akilli-telefon-plus12-taksit-126056583/detay

telegonu.almayi dusunuyirum sizce nasil bir telefon... hic replika kullanan varmi forumda...

biliyorum performansi cok mukemmel degil ama orjinal s3 den.daha iyi performans veriyor 19 20 bin antutu degerlerine sahipler...

forumda kukkanan.varmi.metak ettim kismetse yarin aksam sipatisi verecem...

• Beğen
Tepkiler: muratvemine

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
illaki paramı çar çur edecem diyorsan çin sitelerine bakabilirsin (buyincoins)

LeYFeaR

Üye
    Konu Sahibi
get sistemi var begenmezsem 3 gun icinde iade ve para iade garantisi var...

muratvemine

muratvemine

Üye
Öncelikle kendi görüşlerimi açıkça bildiriyorum, hepsi senin iyi niyetine:

S3 bundan daha iyidir bence sonucta samsung malı, hem yazılım desteğide arkasında.
Bundan daha önemlisi bu cihaz 5 6 ay sonra soyulmaya, dökülmeye başlar.Garantiside yok verdiğin 550 tl ile kalırsın.
Bence üstüne biraz daha kat s3 al.:oke:

Karar senin

LeYFeaR

Üye
    Konu Sahibi
garantisi var ondan yana skinti yokda...benim yaptigim zaten film izlemek arada oyin oynamak...

arkadasin verdigi adrese baktim s4 215 dolar... ordan alsam granti falan nasil olurki...

bende orjinalden yanayim simdilik bole bisi olsunda performansi iyi almakta istiyom...

- - - Eklendi - - -

bunuda bursla aliyorum... burs kredi kartiyla yazin para yatiyorya... yoksa elimde para olsa igrasmam bile...

muratvemine

muratvemine

Üye
garantisi var ondan yana skinti yokda...benim yaptigim zaten film izlemek arada oyin oynamak...

arkadasin verdigi adrese baktim s4 215 dolar... ordan alsam granti falan nasil olurki...

bende orjinalden yanayim simdilik bole bisi olsunda performansi iyi almakta istiyom...

- - - Eklendi - - -

bunuda bursla aliyorum... burs kredi kartiyla yazin para yatiyorya... yoksa elimde para olsa igrasmam bile...

Peki, general mobile discovery düşünür müsünüz? O da iyi ve sağlam bi cihaz.

LeYFeaR

Üye
    Konu Sahibi
guzel hos telefon... fakat inceledigim kadariyla antutu degerlerini benim ornekte verdigim replica tel 19 20 binlerde... bu tel 13 bini anca goruyor sizce aradaki fark ne olabilir...

kafam karisti general mobile discovery alasim geldi ama aradaki ucurum farki kafami karistirdi...

restmod

restmod

Üye

- - - Eklendi - - -

Oncelikle garantisi var demissin ama yok 20 gunluk garanti var demis daha sonrasinda bisey olursa kimseyi bulamazsin ve bi replika telefona o kadar verilmez cok fazla o skorlarada inanma en fazla alacagi 10bindir. Onun yerine 600tl ye general mobile discoverye bak garantisi en azindan telpanin guvencesi altinda.

LeYFeaR

Üye
    Konu Sahibi
bu lik olarak demedim baska var bunu ornek olarak verdim... telpa nidir nedir burada kvk diye bisi var oraya bakacam...

enterneoll

enterneoll

Üye
çakma telefon almayın sizi şimdiden uyarıyım alınca çok pişman olursunuz

LeYFeaR

Üye
    Konu Sahibi
ne gibi ?

enterneoll

enterneoll

Üye
herşey ama herşeyden pişman olursunuz

mcnpl4

mcnpl4

Üye
gorunusi birebirse hava icin kullan fazla beklentin olmasin. bi de kamera iyi olsa kolay kolay anlasilmaz

LeYFeaR

Üye
    Konu Sahibi
alacagim ole kamera cam gibi 13 mpiksel

LeYFeaR

Üye
    Konu Sahibi
general discory nin kamerasi kotu .s

enterneoll

enterneoll

Üye
alıcağın çin malının kamerasından daha iyi olduğu kesindir

LeYFeaR

Üye
    Konu Sahibi
cin mali degildi kore maliydi fakat kredi kartimla temmuz sonuna kadar alisveris yapamicam. bende general mobile alacam yarin... %90 fakat renk begenemedim..

enterneoll

enterneoll

Üye
siyah çok iyi duruyor benden tavsiye :)

maskedboy

maskedboy

Üye
niye bir telefonun sahtesini aşırlar ki havsm olsun derseniz zaten eninde sonunda sahte kullandığınız anlaşılır ve size ezik derler size tavsiyem bir şeyin sahtesini almak yerine o fiyata başka bir telefonun orijinalini alırım daha iyi bence hiç bu işlere bulaşmayın

uartuk

uartuk

Üye
ben bu tür telefonlara para vermemeye yemin ettim en iyisi her zaman garantili sağlam olan ürün yarın birgün başına bişey gelse çalacak kapın yok kime gidecen sarı çizmeli memet ağa :D adamlar zaten dikkatli bakarsan kendi yazdıklarını bile doğrulayamıyor bi yerde 8mp kamera diğer yerde 13mp kamera diyor 16 gb hafıza ile 2gb hafıza onu söylemiyorum bile nesine güvenip alıcaksın dediğim gibi ben yeminliyim ucuz telefon kullanıcam diye 549 tl ni çöpe atıcaksın yinede sen bilirsin