s4 replica

Sponsorlu Bağlantılar

maskedboy

maskedboy

Üye
kardeş dediğim gibi sabırlı ol bu hafta almazsan ölücen mi sanki

LeYFeaR

Üye
    Konu Sahibi
:) bekliyom iste...

arkadaslar acele etmemdeki sebeplerim var makul sebepler... siz hyatinizi mahfeden birisine ait bir parca sizde kalsin istemezsiniz... ona dair ne varsa yaktim yirttim. cunku beni.aldatti feci bir sekilde anlayin.artik. ben evlenecegim kisi derken o neler uapti..bu teli 5830 ace yide ona almistim. teli alinca bundand kurtulacam. hayatimin ilk sevgilisi yuzunden.piskologo gidecek.hale geldik bu tel hale anilarimin canlanmasina uzulmeme sebep oluyor. siz olsaniz napardiniz telefonu kirarmiydiniz.

sizin hayatinizda cok kisi olabilir ama benim hayatimda tek kiz oldu. oda 1.5 sene sonunda feci bitti. Bu.teldende.bir an.once kurtulmam gerek bu yizden acelle ediyorum. anca toparlandim 4 ayda bundand kurtilim rahatlicam....

beni.yanlis anlamayin bu yuzden... kendi sagligim icin acele ediyorum

avcitalip

avcitalip

Üye
tekrar diyorum uzak durunuz !

LeYFeaR

Üye
    Konu Sahibi
replika almicam guzel kardesim. yarin stoklarda olcak umarim siparis verdigim yerde yarin stokta olurda tel.bana ulasir cumaya...

ka_za

ka_za

Üye
Geçmiş olsun kardeşim üzüldüm :( umarım çabuk eline ulaşır

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Öncelikle replika ürünlerden uzak durun diyerek konuya açıklık getirelim. Onun yerine Bilindik markalardan alın. Hatta ikinci el alın en azından tamir konusunda kafanız rahat olur. İlla android telefon demezsen Lumia 520 620 bile işinize yarar.
Kız konusunda zaman en iyi ilaçtır. Unutursunuz yeter ki hayata küsmeyin. Kendinizi şanslı sayın ya evlendiğinizde böyle bir olay başına gelseydi. İnan hayat her şeye rağmen çok güzel.

LeYFeaR

Üye
    Konu Sahibi
evet zaman ilactir derler ama sadece yara bandidir...

tel icin israr etmem bu yuzden...

fk555897

fk555897

Üye
evet zaman ilactir derler ama sadece yara bandidir...

tel icin israr etmem bu yuzden...

General Mobile Discovery'nin detaylı incelemelerini bugün izledim. İnşallah telefondan memnun kalırsın. Bundan sonraki hayatında iyi insanlarla karşılaşmanı diliyorum.

LeYFeaR

Üye
    Konu Sahibi
umidim o yonde kardesim...

memnun.kalma olayi ben film izleyen biriyim. arada da oyun oynayan biriyim... g-sensor oyunlari.... dedigim gibi benim asiri ugrasim yok. hem hd izleniyor iyi yani...

ozellikleri beni tatmin eder bir s4 performansi beklemem acikcasi...

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
umidim o yonde kardesim...

memnun.kalma olayi ben film izleyen biriyim. arada da oyun oynayan biriyim... g-sensor oyunlari.... dedigim gibi benim asiri ugrasim yok. hem hd izleniyor iyi yani...

ozellikleri beni tatmin eder bir s4 performansi beklemem acikcasi...

O zaman gm isabetli bir karar olmuş. Hayırlı olsun arkadaşım.

LeYFeaR

Üye
    Konu Sahibi
tabi gelmesi 3 haftayi bulacak.... s4 replika almaya karar verdigimde siscovery aklimda yoktu.... ayin 3 unde karar verdim discovery alacam ama hale yok yok yok. agustosuda gecer eylulde gelmez bu tel...

ka_za

ka_za

Üye
tabi gelmesi 3 haftayi bulacak.... s4 replika almaya karar verdigimde siscovery aklimda yoktu.... ayin 3 unde karar verdim discovery alacam ama hale yok yok yok. agustosuda gecer eylulde gelmez bu tel...

İnternette falanda mi yok hiç?

LeYFeaR

Üye
    Konu Sahibi
internet var surekli takipteyim... ayin 12,17,22 simdide 1 inde satilacak dediler... bekleyip duruyorum.... :)

LeYFeaR

Üye
    Konu Sahibi
dun replikanin aci yuzunu bir kez daha gormus oldum :). ne mal oldugunu bir kez daha anladim

Baskentliia

Baskentliia

Üye
hyrlı olsun

LeYFeaR

Üye
    Konu Sahibi
inceleye degil. bir saticiyla telde konustum..telefonun gercek degerlerini sordum.

dedim arkadasim var replika lar ile ugtasiyor gercek degerler degil seklinde soledim. adam konusmaya basladi... mesela en son cikan fume serisi var bunlar en iyi replika cihazlari dedi. eski seri yani bahsettiklerimizde kamera 5 8 arasinda degisiyor.bu seride 10 11 arasinda. tabi bunlar cihazin orjiinal degerleri.

1080 p degilde 800x400 tarzi cozunurluk oluyormus. bu seride 960x540 gibi cozunurlukler var...

bunun gibi seyler yani adam bildigin konustu. ve tel ile gelen antutu degerleri orjinal bilgileri hosteriyor diyor... cunku ayarli geliyor diyor....bunun gibi dahasi.

LeYFeaR

Üye
    Konu Sahibi
bu telin cikacagi yok :)

Megandroid

Megandroid

Üye
internet var surekli takipteyim... ayin 12,17,22 simdide 1 inde satilacak dediler... bekleyip duruyorum.... :)

Kardesim daha once actigim konuda belirttim. Kim sana o tarihleri soylediyse gecistirmisler. Ben bizzat sordum. Telefonun su andaki satimi durmus fakat seri olarak uretim yapiliyormus. Bu kadar satacagini tahmin etmediler sonucta. Neyse 10 Agustosta Tum Telpa bayilerine bayilerin istegine gore dagitilacak ve satisa sunulacakmis. Bir sikinti olmamasi icin ikinci dagitimida Eylul ayi gibi yapacaklarmis. Anlayacagin mesela sen ve birkac kisi bu cihazi bayinin birine sordunuz. O bayi muhtemelen oncelik isteyecektir. Talepte bulunulmayan bayiler tabii ki galaxy serisi telefonlar daha cok satacagindan ya az alicak ya da satmayacak. O yuzden bayilere istekte bulunun.

LeYFeaR

Üye
    Konu Sahibi
yok 1 agustos tarihini veren telpa nin kendi satis sitesi telpamarket.com.... bu yuzden dedim... hatta dagitimin 1 agustostan itibaren baslicagini dedilet ne zaman bana gelir billmiyorum.