[MaxiPDA] MaxiMOD v6.0(0) Symbian^3 Refresh - FP1 - FP2 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

manolyam63

manolyam63

Üye
gelsın artık guncelleme...

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
daha var acele yok

muzoooooo26

Üye
500 ?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sorun ne yükleyemedin mi yoksa yüklendide uygulama mı açılmadı yoksa açıldıda özellikler mi çalışmıyor sorun nedir tam olarak

username37

Üye
sorun ne yükleyemedin mi yoksa yüklendide uygulama mı açılmadı yoksa açıldıda özellikler mi çalışmıyor sorun nedir tam olarak

yükledim açılıyo ama modlar falan hç biri çalışmıyor kardeş .

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
4.Uygulama kurulup ilk açtığınızda henüz mif ve efekt kullanımı aktif değildir. İsteğinize göre efekt özelliğini kullanmak istiyorsanız seçeneklerden efekt yükleme yeri seçin bu seçim hem hafıza seçimi hem kurulumu gerçekleştirir. Aynı şekilde mif özelliğini kullanmak istiyorsanız mif yükleme yerini seçin. Mif yükleme yerini seçtikten sonra tamamlandı uyarısı gelene kadar bekleyin miflerin kurulumu zaman alacaktır çıkmaya çalışmayın (Güvenlik önlemi için ekranı donduruldu telefon dondu diye restart veya batarya çıkarmayın telefonunuz açılmaz).

username37

Üye
4.Uygulama kurulup ilk açtığınızda henüz mif ve efekt kullanımı aktif değildir. İsteğinize göre efekt özelliğini kullanmak istiyorsanız seçeneklerden efekt yükleme yeri seçin bu seçim hem hafıza seçimi hem kurulumu gerçekleştirir. Aynı şekilde mif özelliğini kullanmak istiyorsanız mif yükleme yerini seçin. Mif yükleme yerini seçtikten sonra tamamlandı uyarısı gelene kadar bekleyin miflerin kurulumu zaman alacaktır çıkmaya çalışmayın (Güvenlik önlemi için ekranı donduruldu telefon dondu diye restart veya batarya çıkarmayın telefonunuz açılmaz).

kardeş ben bunları yaptım mif seçtim tamamlandı dedı restarttım bi değişiklik göremedim joylok modda olmamıştı sadce pil görüntüsü değişmişti

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
neyin mifini seçtiyse o değişir tamamen arayüz değişmez pil mifi pili değiştirir

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Çok yakında...

Ekli dosyalar

arslanla

arslanla

Üye
abi çalışıyosun valla hakkını nasıl ödicez bilmiyorum...

manolyam63

manolyam63

Üye
ne zaman....

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
By-HaCk

By-HaCk

Üye
symbian evols cfw sini kullanıyorum maximodu yükleyip efekt ve mif yolunu seçip telefonu yeniden başlatmaya çalıştım telefon bi daha açılmadı mecburen dead flash attım acaba bi yerde yanlışlık mı yaptım die bir daha denedim ama sonuç yine aynı nedeni nedir acaba ?

• Beğen

Rhino Prime

Üye
bu nedir ne ise yarar nasıl kullanılır

• Beğen

username37

Üye
neyin mifini seçtiyse o değişir tamamen arayüz değişmez pil mifi pili değiştirir

kardeş olmadı neyse teşekür yinede kardeş bi konuda görmüştüm ve bulamadım bida yeniden başlatma (restart) ikonu varmı tel sürekli aç kapat tuş çöktü tel c6-01 belle refresh teşekür şimdiden .

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yazı tipi değiştirme için kodlamasını yazıyorum dikkat li olunması lazım yazı tipi olsun mifler olsun modlar olsun efektler olsun bunlar sistemsel şeyler bir hatası telefonunun açılmamasına neden olacak şeyler bu programda hataya yer yok o yüzden yavaş yavaş kodlamasını bitirdiğimde ve testlerden emin olduğumda paylaşılacaktır zaten fazla eklenecek birşey kalmadı yazi tipi de geliyor arşivi güzelce tekrar güncellerim 10 15 güne paylaşırım ama indirme sayısına bakacam olursam refresh e öncelik vereceğim çünkü refresh indirme 1000 küsürde iken fp2 nin 150 civarı olması şaşırttı beni

• Beğen
Tepkiler: manolyam63
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
symbian evols cfw sini kullanıyorum maximodu yükleyip efekt ve mif yolunu seçip telefonu yeniden başlatmaya çalıştım telefon bi daha açılmadı mecburen dead flash attım acaba bi yerde yanlışlık mı yaptım die bir daha denedim ama sonuç yine aynı nedeni nedir acaba ?
Sanırım avkon2 sorunu var yükleme yerini seçtiğinde otomatik olarak aknIcon.dll c ye ve mifler seçtiğiniz hafızaya göre kopyalanır bu işlem sizin bildiğiniz johlog modu benim se avokn2 modu dediğim şey düşündüğüm zaman mif ile telefonun açılmamasına neden olacak tek mif avkon2.mif i dir kullandığın cfw yi bilmiyorum ama sanırım onun içinde johlog mod var ve maximod ile çakışıyor emin ol maximod tüm orjinal sistemlerde test edilip paylaşıldı

çakışmayı önlemek için flash attıktan sonra maximodu yüklemeden önce yüklesende sorun olmaz ama mif yerini seçmeden önce xplore ile c sys bin veya e sys bin içinde AknIcon.dll varsa onu farklı isimde adlandır sonra telefonu kapatmadan mif yerini seç bu işlem eğer cfw ile gelen johlog mod varsa iptal edilip mif düzenini maximod a yönlendirmiş olacaksın

• Beğen
Tepkiler: By-HaCk
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu nedir ne ise yarar nasıl kullanılır

Maximod geniş özellikli bi uygulamadır. Özellikleri telelfondaki mifleri yani ana menüde olsun ev ekranında olsun gördüğün her simgeyi değiştirmeni saylayacak miflerin değişimi yapabilen uygulamadır bus sadece mif olayı efekt olayı ise telefondaki görsel animasyonları değiştirmeni sağlayan özelliğidir. Mod ise ismi üstünde mod :) Kısacası bu uygulama ile telefonunuzun arayüzünü orjinalden çok daha farklı bir görünüme sokmanızı sağlar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeş olmadı neyse teşekür yinede kardeş bi konuda görmüştüm ve bulamadım bida yeniden başlatma (restart) ikonu varmı tel sürekli aç kapat tuş çöktü tel c6-01 belle refresh teşekür şimdiden .

Olmayacak birşey konuda zaten her şey açık telefonun hackli olmalı ve openall yamasının açık olması gerekir uygulamayı ve pythonu kur uygulama açıldığın mif yükleme yerini efekt ykleme yerini seç sonra miflerden isteklerini seç efektlerdende istediğini seç ve son olarak telefonu kapat aç bitti yeni tasarımını sen gör yeniden başlatma ile ilgili bür sürü uygulama var maxipda bölümünde isminde restart olan her uygulama aradığını verecektir ama benim tavsiye ettiğim QuickPower güzel basit ve sade

http://www.maxicep.com/maxipda-turk...symbian-3-unsigned-turkce-maxipda-684337.html

Üst Alt