kardeş anlamadım. bu romu yüklemek istiyorum ben
bak dostum dilim döndüğüne anlatayım herşeyden önce telefonun ve hafıza kartının yedeğini al
önce bu linkten
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
recovery dosyasını indir ve rar dan çıkar sonra pc de odin programını aç telefonu kapat ses kısma+pover+ana menü tuşuna basıp download modunda aç çıkan ekranda ses açma tuşuna bas teli usb ye bağla odinde bağlanılan portu göreceksin porgram üzerinde hiç bi ayara dokunma pda yı tıkla rardan çıkardığın recovery dosyadını seç ve starta bas cwm yi telefona yükleyecek işlem bitince restart atacak teli usb den çıkar hafıza kartının içine indirdiğin dmodv6 dosyasını at sonra ses açma+power+ana menü tuşuna basarak cwm recovery modunda teli aç çıkan ekranda wippe data factory reset yap sonra aynı ekrandan advanced e gelip wipe dalvik cache yap go back ile geri dön install zip from sd card ı seç ordan chose zip from external sdcard ı seç ordanda döodv6 dosyasını seç kurulum başlayacak daha sonra aroma installer açılcak ordan istediğin programları seçip yükleyebilirsin
elimden geldiğince basit anlattım cwm de aşağı yukarı yapmak için ses açma kapama tuşları seçim için power tuşunu kullancaksın kolay gelsin arkadasım tüm sorumluluk sana ait unutma
- - - Eklendi - - -
bir yardım edin arkadaşlar samsung yazısında kalıyor :/
arkadaşım senin yapacağın işlemler aşağıda
AL DOSTUM
BURDAKİLERİ UYGULA Bİ PROBLEMİN KALMAZ SIKINTI YAPMA KEDİNE
S3 MİNİ TELEFONUNUZ ROOT YAPARKEN AÇILMADIYSA ÇÖZÜMÜNÜ BULDUM VERDİĞİM LİNKTEN RUS ROMUNU İNDİRİP ODİNLE FLASHLAYIN (YÖNETİCİLER BAŞKA SİTE LİNKİ VERMEK YASAKSA ŞİMDİDEN ÖZÜR DİLİYORUM)
G
DENXX.PIT DOSYASINI ODİNDEKİ PIT BÖÜLÜMÜNE
CODE_I8190XXAMA2_809600_REV00_user_low_ship.tar.m d5 DOSYASINI PDA BÖLÜMÜNE
CSC_QXE_I8190QXEAMA1_20130109.163004_REV00_user_l ow_ship.tar.md5 CSC BÖLÜMÜNE
YERLEŞTİRİP STARTA BASIN
BU LİNKTEN WIPE_I8190.ZIP DOSYASINI İNDİRİPRARDAN ÇIKARIN ODİN İLE PDA KISMINDAN FLASHALYIP RESET ATIN TELEFONA YENİDEN BAŞLASIN HEPSİ BU KADAR BÜYÜK İHTİMALLE KURULAN ROMU BEĞENMYECEKSİNİZ İSTEDİĞİNİZ ORJİNAL ROMU İNDİRİP ODİNİLE FLASHLAYABİLİRSİNİZ
CUSTOM ROM SAYACINI SIFIRLAMAK İSTEYENLER ÖNCE
ÖNCELİKLE LİNKTEKİ ROOTLU ROMU İNDİRİP ODİN İLE PDA KISMINDAN FLASHLAYIN ROM KURULDUKTAN SONRA EĞER TELEFON YENİDEN BAŞLATMA DÖNGÜSÜNDE DEVAM EDŞP TAKILIRSA WIPE DOSYASINI FLASHALAYIN ( BÜYÜK İHTİMAL TAKILMAYACAK WIPE YAPMAYA GEREK KALMAYACAK ) GOOGLE DEN TriangleAway PROGRAMINI BULUN APK YI YÜKLEYİN CUSTOM BINARY BÖLÜMÜNÜ SIFIRLAYIN HEPSİ BU KADAR ARKADAŞLAR DİLEYEN CUSTOM ROM SAYACINI SIFIRLADIKTAN SONRA ORJİNAL GARANTİLİROMLARDAN BİRİNİ YÜKLEYEBİLİR