cm 10.1 var android 4.2.2Başka Rom var mı? 4.2.2 gibi tabi bu da güzel pop up browser filan da başka rom var mı?
cm 10.1 var android 4.2.2Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
cm 10.1 var android 4.2.2Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
arkadaşlar 4.2.2 yükledim çok beğendim ama video çekemiyorsunuz çok hızlı bir rom

video ya gerek yok çağrılar cevaplanıyor mu? başka kusuru yok değil mi?cm 10.1 var android 4.2.2Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
arkadaşlar 4.2.2 yükledim çok beğendim ama video çekemiyorsunuz çok hızlı bir rom
video ya gerek yok çağrılar cevaplanıyor mu? başka kusuru yok değil mi?
video ya gerek yok çağrılar cevaplanıyor mu? başka kusuru yok değil mi?

Olmaz ama Odin ile Jaf'lamayı biliyorsan (zaten kolay) şunu jaflaArkadaşlar telefonum rootsuz ama recovery menüsü var
Buradan rootsuz kursam çalışır mı ?
Bir de kurmadan önce wipe yapmalı mıyım yapacaksam hangisini veya hangilerini yapmalıyım ?
Bu arada garantim bozulur mu ? Telefonu alalı 1 ay olmadı XD
Bu arada eğer garanti giderse stock rom yüklediğimde düzelir mi ?
Hangi stock romu yüklemeliyim gerekirse Türkiye ROMU yüklemek istemiyorum güncellemeler geç geliyor. ALMANYA ROMU yüklesem nasıl olur ?
Bir de bu romu yükledikten sonra update yapabilirmiyim kies ile ? Android 4.2.2 geldiğinde...
Son olarak bu romda ; Home tuşuna basılı tuttuğumuzda arkaplandaki uygulamalar gözüküyor mu ?
Yardımcı olan herkese teşekkürler...
Olmaz ama Odin ile Jaf'lamayı biliyorsan (zaten kolay) şunu jaflaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızondan sonra recovery mode tan yükle.
Odin ile Jaf'lamayı bilmiyorsan
Bu dosyayi hangi butona koycam. Csc ye mi pda ya mi bir de re partition kapali mi olcak
Root atiyormus gibi pda ya koycaksin
giderGarantim gider mi ?
4.1.2 stock romu odinle yukleArkadaşlar sorunum şu: s3 mini var bende. 4.2.1 yüklü. bi salaklık edip internette gördüğüm 4.2.2 yi yüklemeye çalıştım odin'le.. ama beceremedim.. şimdi download bölümü açılıyor ama recovery bölümü hiç açılmıyor. telefonu eski haline getireyim yeter diyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.. bu konuda yardımcı olur musunuz?
4.1.2 stock romu odinle yukle
Bende v5 yüklü. Şansıma ben yükledikten 2 gün sonra v6 çıktı. v6'ya geçmeyi gerektiren ciddi bir değişiklik var mı?