[rom][aroma][deodex]dmod V6-- S4 Theme&apps - Dmod Goes Opensource![24/06/2013]

Sponsorlu Bağlantılar

batudinho39

batudinho39

Üye
Sahane bir rom yükledim tek kelimeyle mükemmel emeğinize sağlık oyun performansı şahane menüde dolaşırken en ufak bir kasma yasamazsiniz Tebrikler

best1905

best1905

Üye
    Konu Sahibi
smh60

smh60

Üye
cm 10.1 var android 4.2.2

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar 4.2.2 yükledim çok beğendim ama video çekemiyorsunuz çok hızlı bir rom

bi bakalım inşallah gelişirde video da gelir :eller:

heroesmania

Üye
Bu rom da bişey farkettim.Bir işlem yaptığınız sırada telefonu kenara koyup otomatik tuş kilidi olursa , kilidi açtığınızda sizi ana sayfaya atıyor.İşlem yaptığım program arka planda çalışan uygulamalarda gözüküyor ama neden böyle bişey oluyor? Whatsapp'ta mesajlaşırken yazıyı gönderdiğim zaman kendim tuş kilidine alıp cebime koyuyorum ve tekrar açtığımda o ekranı karşımda bulamıyorum.

serihan

serihan

Üye
cm 10.1 var android 4.2.2

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar 4.2.2 yükledim çok beğendim ama video çekemiyorsunuz çok hızlı bir rom
video ya gerek yok çağrılar cevaplanıyor mu? başka kusuru yok değil mi?

smh60

smh60

Üye
video ya gerek yok çağrılar cevaplanıyor mu? başka kusuru yok değil mi?

büyük ihtimal

- - - Eklendi - - -

Beyler şu cm 10.1 indirme linkini bulamadım atarmısınız

- - - Eklendi - - -

yada buldum gerek yok

smh60

smh60

Üye
Paylaştım ben siteyi takip edicem güncelleme çıkarsa güncellerim

Worms 4

Üye
Arkadaşlar telefonum rootsuz ama recovery menüsü var :D
Buradan rootsuz kursam çalışır mı ?
Bir de kurmadan önce wipe yapmalı mıyım yapacaksam hangisini veya hangilerini yapmalıyım ?
Bu arada garantim bozulur mu ? Telefonu alalı 1 ay olmadı XD

Bu arada eğer garanti giderse stock rom yüklediğimde düzelir mi ?
Hangi stock romu yüklemeliyim gerekirse Türkiye ROMU yüklemek istemiyorum güncellemeler geç geliyor. ALMANYA ROMU yüklesem nasıl olur ?
Bir de bu romu yükledikten sonra update yapabilirmiyim kies ile ? Android 4.2.2 geldiğinde...

Son olarak bu romda ; Home tuşuna basılı tuttuğumuzda arkaplandaki uygulamalar gözüküyor mu ?

Yardımcı olan herkese teşekkürler...

serihan

serihan

Üye
Arkadaşlar telefonum rootsuz ama recovery menüsü var :D
Buradan rootsuz kursam çalışır mı ?
Bir de kurmadan önce wipe yapmalı mıyım yapacaksam hangisini veya hangilerini yapmalıyım ?
Bu arada garantim bozulur mu ? Telefonu alalı 1 ay olmadı XD

Bu arada eğer garanti giderse stock rom yüklediğimde düzelir mi ?
Hangi stock romu yüklemeliyim gerekirse Türkiye ROMU yüklemek istemiyorum güncellemeler geç geliyor. ALMANYA ROMU yüklesem nasıl olur ?
Bir de bu romu yükledikten sonra update yapabilirmiyim kies ile ? Android 4.2.2 geldiğinde...

Son olarak bu romda ; Home tuşuna basılı tuttuğumuzda arkaplandaki uygulamalar gözüküyor mu ?

Yardımcı olan herkese teşekkürler...
Olmaz ama Odin ile Jaf'lamayı biliyorsan (zaten kolay) şunu jafla ondan sonra recovery mode tan yükle.

Odin ile Jaf'lamayı bilmiyorsan

Worms 4

Üye
Olmaz ama Odin ile Jaf'lamayı biliyorsan (zaten kolay) şunu jafla ondan sonra recovery mode tan yükle.

Odin ile Jaf'lamayı bilmiyorsan

Bu dosyayi hangi butona koycam. Csc ye mi pda ya mi bir de re partition kapali mi olcak

sonar055

Üye
Arkadaşlar sorunum şu: s3 mini var bende. 4.2.1 yüklü. bi salaklık edip internette gördüğüm 4.2.2 yi yüklemeye çalıştım odin'le.. ama beceremedim.. şimdi download bölümü açılıyor ama recovery bölümü hiç açılmıyor. telefonu eski haline getireyim yeter diyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.. bu konuda yardımcı olur musunuz?

best1905

best1905

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sorunum şu: s3 mini var bende. 4.2.1 yüklü. bi salaklık edip internette gördüğüm 4.2.2 yi yüklemeye çalıştım odin'le.. ama beceremedim.. şimdi download bölümü açılıyor ama recovery bölümü hiç açılmıyor. telefonu eski haline getireyim yeter diyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.. bu konuda yardımcı olur musunuz?
4.1.2 stock romu odinle yukle

ozgunb

ozgunb

Üye
Bende v5 yüklü. Şansıma ben yükledikten 2 gün sonra v6 çıktı. v6'ya geçmeyi gerektiren ciddi bir değişiklik var mı?

best1905

best1905

Üye
    Konu Sahibi
Bende v5 yüklü. Şansıma ben yükledikten 2 gün sonra v6 çıktı. v6'ya geçmeyi gerektiren ciddi bir değişiklik var mı?

Cok fazla bir degisiklik yok ama yuklemeni oneririm

smh60

smh60

Üye
Kardeşim v7 çıkcakmı bir bilgin varmı :)