Nokia E63 durduk yere donup kapanma sorunu (telefon kendini resetliyor iki dakkaya bir yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

XyRopp

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E63 durduk yere donup kapanma sorunu (telefon kendini resetliyor iki dakkaya bir yardım)
nokia e63 telefonum var sorunum telefon kendini iki dakkaya bir resetlemesi örneğn msj yazarken yada durduk yere telefon donuyor hemen kendini kapatıyor bu sorun hakkında bılgısı olan yada napmam gerektıgı hakknda bılgısı olan arkadaslar yardımcı olabılırlermi ?

phantom789

Üye
format çek telefon hızlamdırıcı spedy go pro indir bendede video izlerken oluyor

- - - Eklendi - - -

format çek telefon hızlamdırıcı spedy go pro indir bendede video izlerken oluyor

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Yüklediğin bir uygulamanın yaması sistem klasöründeki dosyalarla çakışıyor olabilir..

Son yüklediğin oyun veya uygulamaları sil, olmadı soft format at...

onurk123

Üye
Telefonunu kapat,hafıza kartını çıkart verilerini yedekle,* 3 arama tuşu ve telefonu açma tuşuna basılı tutarak telefonu aç tuşlardan elini çekme bir süre sonra telefon formatlanmış olucak ve sorunun çözülücek

XyRopp

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlarm bunları yaptım denemediğim şey kalmadı servise verdim istanbula gönderdiler 90tl tamir ucretı ödedm telefonu aldım yapılmamış yine aynı sorun tekrar servise gönderdm 2 aydır telefon elıme deymedi en son yapılamıyor dıye verdiğim ücretle birlikte bna geri verdiler telefon daha yeni elime geçti konuyu ne zman açtım daha yenı cevaplıyorm düşünün artık rezil etti beni kısacası telefon elimde patladı yapmadğm şey kalmadı yinede çözümü olan arkadaşlar varsa cevaplarını beklerm iyi günler

asigenc3321

Üye
Sysclean up programini yukle arada temizle sistemi ben de de oluyrdu artk olmyr

grkmtr

Üye
kardeşim programın linki varsa atabilirmisin

sinan-19

sinan-19

Üye
ben anlamıyorum bu durumları nokıa e5 telefonum var 3 yıldır kullanıyorum herkes nokıalar donuyor kapanıyor diyor bir kez bile bu durumla karşılaşmadım önceki telefonlarımın hepsi de nokıaydı onlarda da hiç olmadı ilginç

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
ben anlamıyorum bu durumları nokıa e5 telefonum var 3 yıldır kullanıyorum herkes nokıalar donuyor kapanıyor diyor bir kez bile bu durumla karşılaşmadım önceki telefonlarımın hepsi de nokıaydı onlarda da hiç olmadı ilginç

Evet. Bende de böyle. Sadece 4-5 sefer kapandi, o da virus vardi diye.

Üst Alt