bende bu yüzden oruç tutamıyom yardım edin beyler
bende bu yüzden oruç tutamıyom yardım edin beyler
Cinsel ihtiyacı oruç tutmasına engel birisini de hiç duymamıştım.
Oruçluyken mastürbasyon yapan kimsenin orucu bozulur. Bunun için tövbe edip bir gün kaza orucu tutması icab eder. Keffaret orucu tutması gerekmez. Şu da varki, kefaret gerekmemesi, günahın küçüklüğünü göstermez.61 gün tutacaksın sadece 15-16 saat bekleseydin sonra ne yapıyorsan yapsaydın yada hiç yapma Ramazanda böyle şeyler yapılırmı arkadaş.
Evet, tevbe edip bir günlük kaza orucu inşallah affına vesile olacaktır.Peki bişey soracağım abim ; ben geçen sene orucu bozdugunu bilmeyerek bu gaflete düştüm. Orucum bozulmuş olmuş mudur ? Yani bir gün kaza orucu tutmalı mıyım ?
Şu an şartlarını öğrendiğin için artık gerekli. Diye biliyorum ben.Peki bişey soracağım abim ; ben geçen sene orucu bozdugunu bilmeyerek bu gaflete düştüm. Orucum bozulmuş olmuş mudur ? Yani bir gün kaza orucu tutmalı mıyım ?
Şu an şartlarını öğrendiğin için artık gerekli. Diye biliyorum ben.

Amin, rica ederim kardeşim.Sağolasın abim. Allah herkese orucu bozmadan tam tutmak nasib etsin inşallah.
Geçmiş olsun. Nur topu gibi 61 orucunuz var artık[/QU ahahah aynen XD
Konu mastürbasyon olunca ne kadar çok yazan oluyo![]()

Peki bişey soracağım abim ; ben geçen sene orucu bozdugunu bilmeyerek bu gaflete düştüm. Orucum bozulmuş olmuş mudur ? Yani bir gün kaza orucu tutmalı mıyım ?