Mad EagLe
Üye
Bayramdan sonra telefon alacağım
Evet abilerim kardeşlerim değerli dostlarım kısmetse bayramdan sonra telefon alacağım. Bugüne kadar hep araştırarak aldım ve bütçeme ve ihtiyacıma göre telefon aldım sıkıntı yaşamadım. İlk defa nokia dışında bir cihaz alacağım bu yüzden belki tedirginimdir. Yıllardır efsane symbian kullanıyorum. En son c6–01 aldım pişman olmadım iyi idare etti ama malum symbian uzatmaları oynamakta. Wp hoşuma gidiyor ancak şuan gelişimini tam olarak tamamlamadığından bir sonraki cihazımda wp düşünürüm. İos ise pek bana göre değil sınırlanmayı pek sevmem sürekli kurcalarım çünkü birşeylerini. Nokiayı bitirdik artık androidi keşfedeyim diyorum. Neyse fazla uzattım kriterlerime geçeyim 
Bütçem biraz sıkıntılı yani bana 600–700 dediler bende öğrenci kredim var 280 tl 300 de onu eklerim almışken iyi birşey alırım dedim tamam dediler. Ve bildikleri tek telefon s3, s3 alırım dedim olur dediler 1000 liraya falan bulurum o zaman gelince dedim onayladılar. Fakat tam olarak içime sinmiyor yani şöyle ram sorunu var kasa pek sağlam değil bu yüzden. Note 2 uygun fakat o kadar büyük olması düşündürüyor dahada kötüsü bütçemi aşıyor. Yani şöyle 1000–1100 arası birşey düşünüyorum en uygun ne olur. Güncelleme konusunda sıkıntı yaşatmayacak. Yardımcı olursanız sevinirim zaman var henüz bir kampanya falan yakalarım diye düşünüyorum

Bütçem biraz sıkıntılı yani bana 600–700 dediler bende öğrenci kredim var 280 tl 300 de onu eklerim almışken iyi birşey alırım dedim tamam dediler. Ve bildikleri tek telefon s3, s3 alırım dedim olur dediler 1000 liraya falan bulurum o zaman gelince dedim onayladılar. Fakat tam olarak içime sinmiyor yani şöyle ram sorunu var kasa pek sağlam değil bu yüzden. Note 2 uygun fakat o kadar büyük olması düşündürüyor dahada kötüsü bütçemi aşıyor. Yani şöyle 1000–1100 arası birşey düşünüyorum en uygun ne olur. Güncelleme konusunda sıkıntı yaşatmayacak. Yardımcı olursanız sevinirim zaman var henüz bir kampanya falan yakalarım diye düşünüyorum

: