Kabus Görmek İstiyorum Yardım Eder Misiniz

Sponsorlu Bağlantılar

zombaka

zombaka

Üye
benle 2 gün yaşa 3.gece kabus görürsün

romaryu

Üye
Yanlız başına kimsenin olmadiği tenha bir yerde veya bir evde kal özelikle yağmurlu ve gök gürültü olduğu zamanlarda o zaman kabusunu görürsün
Onuda yapmak istemiyorsan yanıma gel sana bir kaç masal okuyum kesin görürsün hemde her gece

Kerim.

Kerim.

Üye
bende guzel ruyalar gormektense kabusu tercih ederim.guzel ruya gordugumde sabah uyandigimda cok uzuluyorum ruyaymis diye.
Kabus oldugunda uyandigimda mutlu oluyorum seviniyorum ruyaymis diye

iOSait

iOSait

Üye
bende guzel ruyalar gormektense kabusu tercih ederim.guzel ruya gordugumde sabah uyandigimda cok uzuluyorum ruyaymis diye.
Kabus oldugunda uyandigimda mutlu oluyorum seviniyorum ruyaymis diye

Güzel rüyalar bazen +18 de olabiliyor ama :D :D :D saka saka

-efşan

-efşan

Üye
Öncelikle telefonun alarmını saat 03:00'a kuruyorsun ve alarm sesi olarak da Ajdar - Şahdamar adlı parçayı ayarlıyorsun.
Ardından on dakika gecikmeli bir alarm daha kurup Asi Style'nın her hangi bir parçasını ayarlıyorsun.
Gelsin kabuslar. :eller:

Akıncı

Akıncı

Üye
Öncelikle telefonun alarmını saat 03:00'a kuruyorsun ve alarm sesi olarak da Ajdar - Şahdamar adlı parçayı ayarlıyorsun.
Ardından on dakika gecikmeli bir alarm daha kurup Asi Style'nın her hangi bir parçasını ayarlıyorsun.

:spr denesem mi :aha:

enterneoll

enterneoll

Üye
tuvalete gitmeden uyu :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

Bu yontemin ise yaramayacagi insan tanimiyorum. :ehe

PixelWolf

Üye
Bende kabuslardan kurtulmak istiyorum artık gece uyuyamaz haldeyim |-)

Black-Murder

Üye
Uyumadan önce yaptığının yanına mıknatıs koyarsan ciddi anlamda çok kötü kabuslar görebilirsin hatta psikolojin bozulabilir.Bunun için bu söylediğimden sorumlu değilim.

Misafir - 581099

Ya nolur söyleyin ben de istoyorum :bud:

• Beğen
Tepkiler: Baydırman
zombaka

zombaka

Üye
ben de kabus görmeyi rüya görmekden daha çok seviyorum uyanınca canım sıkılmıyor

• Beğen
Tepkiler: Baydırman

Silinen Üye 2553318

Kapalı Hesap
buraya yazdığım şey niye silindi anlamadım !
mesuttan sonra hasan da yargı dağıtmaya başladı başımıza

Baydırman

Baydırman

Moderator
Durumdan şikayetçiysen (çok önemli, çok ahlaklı bir mesaj yazdığını ve benim o mesajı sildiğimi düşünüyorsan) şikayet butonunu kullanabilirsin kardeşim. Zaten ben şu an yönetici bile değilim. Yanlış bir şey yaptıysam şikayet ederek yanlış birini yönetime almalarını engellemen forumun yararına olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2553318

Üst Alt