Azerbaycan Kanalları Türksattan Ayrıldılar

Sponsorlu Bağlantılar

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Azerbaycan Kanalları Türksattan Ayrıldılar
Türksatta yayın yapan azerbaycan kanalları Az Tv Idman Tv ve içtimai Tv türksattan ayrılarak ilk azerbaycan uydusu Azerspace 1 yayına başlamışlar.

Maç kanallarımız gitti :(

custave

custave

Üye
nereye gectiler

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
azerbaycan uydusuna

kanarya55

kanarya55

Üye
bende bir haftadir hiç azerbaycan kanalı çıkmıyordu demek çıkmışlar şampiyonlar ligi maçları izleyemeyecegiz demek

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
gitti bedava kanallar :D

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
aynen maç kanalı kalmadı artık belki gürcü kanalları verir türksatta giorgian 1 felan onlarda her maçı vermiyorlar işimiz yaş :)

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
Arkadaşlar canaga bir tane aparat takarsaniz azeri uydusunuda izlersiniz....

Erken55

Erken55

Üye
Arkadaşlar canaga bir tane aparat takarsaniz azeri uydusunuda izlersiniz....

Evet aparat takarak izlenir ben ramazandan sonra takmayı düşünüyorum.
Gürcistan paketide ayrılacak gibi sanki turksattan gidişat öyle görünüyor.

haem68

Üye
aparat takarak izlemek mümkün ben ayarladım maçlara para vermek yok

-Emre

-Emre

Üye

Ne takıyoruz ki ? Ayrıca nasıl bi ayar yapmamız gerekiyor. Eve gidince yapmaya çalışayım

http://www.hepsidijital.com/multifeed

Budur abi multifeed denen lnb çoğaltici :ehe azcık hort oldu ama bişey olmaz :d:

hepar92

Üye
kendileri izleyici kaybediyo yazik

greenmile

greenmile

Üye
AzerSpace'e geçmesi çok iyi oldu,görüntü kalitesi bariz şekilde arttı.Özellikle İdman Tv HD yayınına başlayınca çok daha güzel olacak.10 tl lnb+2 liralık dayzek ile kolayca uyduyu ayarlamak mümkün.

ayrıca multifeed'e falan gerek yok şahsen elektrik bandıyla türksat lnbsinin yanına yapıştırdım direkt 2 dakikamı almadı.

AHMED...

AHMED...

Üye
bende uydu alıcısına kızıp duruyordum :D ikiye bi kanallar gidiyor sinyal yok deyip duruyor diye

greenmile

greenmile

Üye
yok yok uydudan ayrıldılar,kendi uydularına geçtiler:D

AHMED...

AHMED...

Üye
AzerSpace'e geçmesi çok iyi oldu,görüntü kalitesi bariz şekilde arttı.Özellikle İdman Tv HD yayınına başlayınca çok daha güzel olacak.10 tl lnb+2 liralık dayzek ile kolayca uyduyu ayarlamak mümkün.

ayrıca multifeed'e falan gerek yok şahsen elektrik bandıyla türksat lnbsinin yanına yapıştırdım direkt 2 dakikamı almadı.

dostum bende boşta çanak var haliyle lnb de var ama kurulu değil yatıyor öyle
sen bu cümleyi biraz daha acarmisin lnb yi biliyorum da ikinci söylediğini anlamadım

10 tl lnb+2 liralık dayzek ile kolayca uyduyu ayarlamak mümkün.

greenmile

greenmile

Üye

dostum bende boşta çanak var haliyle lnb de var ama kurulu değil yatıyor öyle
sen bu cümleyi biraz daha acarmisin lnb yi biliyorum da ikinci söylediğini anlamadım

10 tl lnb+2 liralık dayzek ile kolayca uyduyu ayarlamak mümkün.

abi 2.çanağa gerek yok ben babamın evindeyim şuan çanağın resmini çekip ekliyorum ayrılma.

• Beğen
Tepkiler: AHMED...
AHMED...

AHMED...

Üye
zor olmasın kardeşim çatıda falansa zahmet etme :)

- - - Eklendi - - -

15 16 ayda tam 4 sefer çanak yönü ayarlatim valla kafayı falan yiyecektim sinir delisi oldum en son arife günü ayarlatim şükür şimdilik bi sıkıntısı yok ama bazen bir kaç kanaldan sinyal yok uyarısı alıyorum şu yön ayarlamaya 30 liradan 4 sefer de 120 lira vermişim sinir olmamak elde değil :D

Üst Alt