Azerbaycan Kanalları Türksattan Ayrıldılar

Sponsorlu Bağlantılar

cyborg78

cyborg78

Üye
;)

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Herşey teker teker gidior:banghead:

greenmile

greenmile

Üye
fenerbahçe arsenal maçını AzerSpace'de bulunan AZ TV verecek.İlgili arkadaşlara duyurayım.

kanarya55

kanarya55

Üye
tsk arkadaşım bilgi için

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
star tvde veriyor fenerin maçını

greenmile

greenmile

Üye
rövanş maçı starda yani ingilteredeki maç.Çarşamba maçları her zaman şifrelidir,salı maçları ise şifresiz.

kanarya55

kanarya55

Üye
geldim geldim :)

işte tam olarak bu şekilde

Tsk kardeşim aynı sistem bende yaptım ve sonuç başarılı (azer kanalların)hepsi çıkıyor aztv idman tv hepsi açık ve sinyal seviyesi 81 :) yani bundan sonra bütün şampiyonlar lig maçları maçları bedava benim evde bu fikir verdin için çok çok tsk kardeş isteyen olursa resim atarım bende :) not : buna benzer tek çanakla aynı şekil hotbir uydusunu eklemeye çalısacam :)

greenmile

greenmile

Üye
Tsk kardeşim aynı sistem bende yaptım ve sonuç başarılı (azer kanalların)hepsi çıkıyor aztv idman tv hepsi açık ve sinyal seviyesi 81 :) yani bundan sonra bütün şampiyonlar lig maçları maçları bedava benim evde bu fikir verdin için çok çok tsk kardeş isteyen olursa resim atarım bende :) not : buna benzer tek çanakla aynı şekil hotbir uydusunu eklemeye çalısacam :)

server için bende hotbird ve astra uyduları var tek çanakta tabi bu türksat çanağından hotbirdü alamazsın deneme bile.

az tv ve idman tv biss şifreli kanallar türksatta maçları izlemişsen şifre olayına yabancı değilsindir:)

kanarya55

kanarya55

Üye
evet deyilim zaten hepsinin biss şifrelerini yaptım çatır çatır çalışıyor :) peki türksat,azer,ve astra eklesek olmazmı :d

- - - Eklendi - - -

greenmile birde bu resme dikkatli bak bakalım ne diycen:)

mesutAVCI

mesutAVCI

Üye
DSmartın paralı verdiği Real Madrid ve Barcelonanın maçları ayrıca İngiltere Premier lig maçları ve Formula 1 yayınları İdman Azerbaycan kanalında yayınlanıyor arkadaşlar ayrıca Galatasaray ın şampiyonlar ligi maçları ve takımlarımızın UEFA avrupa ligi grup maçlarıda AzTV ve idman Azerbaycan kanallarındanda yayınlanacak Dşımarta para veripte daha fazla şımartmayalım

greenmile

greenmile

Üye
evet deyilim zaten hepsinin biss şifrelerini yaptım çatır çatır çalışıyor :) peki türksat,azer,ve astra eklesek olmazmı :d

- - - Eklendi - - -

greenmile birde bu resme dikkatli bak bakalım ne diycen:)

tek çanakta istediğin kadar uydu izlersin ancak anten boyutun önemli bu anten 2m olmalı evinde 2m anten var mı senin:D bu resmi daha önce de gördüm bu arada :)

kanarya55

kanarya55

Üye
yok benim çanak 90cm buna hangi uyduları daha ekleye bilirim ? Bu resmi bende başka bir yerden kopya yaptım zaten sen göresin diye ok :)

greenmile

greenmile

Üye
yok benim çanak 90cm buna hangi uyduları daha ekleye bilirim ? Bu resmi bende başka bir yerden kopya yaptım zaten sen göresin diye ok :)
bende astra 19 merkezli hotbird var 2 uydu alıyorum aslında bi kaç uydu daha alınabilir arabsat falan ama uğraşman lazım.

kanarya55

kanarya55

Üye
60cm çanak astra ve hotbird yapa bilirmiyiz peki:)

greenmile

greenmile

Üye
60lıkla olmaz 90lık bile zor alıyor :D zaten burdaki kanalların çoğu şifreli server lazım:D

Star Hacker

Üye
Vay bee demek sizin ulkede maclari azeri kanallari ile izliyordunuz? Hemde ucretsiz:eek:

Sevdakar03

Üye
peki arkadaslar bu monoblock lnb yle mümkünmü..ve almanyada nasil bir olay yapmak lazim ...

kanarya55

kanarya55

Üye
monoblock lnb ile de olur ancak sinyal fazla alamazsin çünkü monoblock lnb aradaki mesafe eşit olduğu için yani sen ayrı ayrı lnb alırsan yaparsın ve aradaki mesabe sinyan göre ayar yaparsın %:)

Üst Alt