LG P880 4xHD Pil Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

[DeathstorM]

[DeathstorM]

Üye
    Konu Sahibi
LG P880 4xHD Pil Sorunu
Merhaba arkadaslar yaklasik 2 hafta once 4xHD aldim.Telefondan gayet memnunum fakat pili cok cabuk tukeniyor gibi geldi bana kullanan arkadaslar varsa eger bu konu hakkinda tartisalim.

Bu Konu Mobil Sürümden Açıldı

technoshark

technoshark

Üye
merhaba dostum;

şuan hangi versiyonda telefonun? son versiyona güncelledin mi? Son versiyonda yani JB de şarj sorununu çözmüşler.

muellif

Üye
Allah Allah pil sorunu olan telefonlar arasın da hiç duymamıştım bu telefonu. Kullanım detaylarını açarmısın biraz

maskedboy

maskedboy

Üye
Allah Allah pil sorunu olan telefonlar arasın da hiç duymamıştım bu telefonu. Kullanım detaylarını açarmısın biraz
evet neyi kaç saat kullandığını ve neleri kapalı ve açık tuttuğunu söylersen daha iyi olur

technoshark

technoshark

Üye
Telefon ilk başlarda şarj bakımından sorunlu idi.. ama güncelleme ile kendisi bu sorunu çözmüştü.. yani ortalama 1 günü rahat rahat doldurmaya başladığı söyleniyordu.

[DeathstorM]

[DeathstorM]

Üye
    Konu Sahibi
Telefon güncel.Ekran parlaklığı düşük,wifi genellikle kapalı gps felan da kapalı yani şarjı yiyen uygulamalar kapalı.Ben 1 günü dolduramıyorum maalesef telefonu hiç kullanmasam sarjı baya dayanacak gibi fakat arada oyun oynayıp webde geziniyorum şarj 14-15 saat gidiyor buda normal değil sanırım bu telefona göre

Ocean258

Ocean258

Üye
[DeathstorM];6286074' Alıntı:
Telefon güncel.Ekran parlaklığı düşük,wifi genellikle kapalı gps felan da kapalı yani şarjı yiyen uygulamalar kapalı.Ben 1 günü dolduramıyorum maalesef telefonu hiç kullanmasam sarjı baya dayanacak gibi fakat arada oyun oynayıp webde geziniyorum şarj 14-15 saat gidiyor buda normal değil sanırım bu telefona göre

14 15 saat bşr akıllı telefon için normal bir süre ayrıca ekran parlaklığını otomatik olrak kendisinin yapmanı sağlayın hem şarj için faydalı olur hemde kullanımınız rahatlar.

Cihad Özkan

Üye
[DeathstorM];6285646' Alıntı:
Merhaba arkadaslar yaklasik 2 hafta once 4xHD aldim.Telefondan gayet memnunum fakat pili cok cabuk tukeniyor gibi geldi bana kullanan arkadaslar varsa eger bu konu hakkinda tartisalim.

vericeğim yöntem pil ömrünü iki katina kadar artiriyor

1-telefonu tam olarak sarj et telefofunun açık olsun
2-telefonu sarjdan çıkar ve telefonu kapat
3-telefon kapaliyken 2-4 saat telefonu sarj et
4-telefonu sarjdan çıkar ve telefonu aç
5-telefonu açtıktan sonra hiç bir işlem yapmadan 5 dk bekle telefon sarjda olmasin
6-telefonu tekrar kapat ve 1-2 saat şarj et
7-telefonu aç ve sarjdan çikar Bu kadar

Bu yöntemi Htc onayliyor zaten kendisi yayinladı

- - - Eklendi - - -

[DeathstorM];6285646' Alıntı:

vericeğim yöntem pil ömrünü iki katina kadar artiriyor

1-telefonu tam olarak sarj et telefofunun açık olsun
2-telefonu sarjdan çıkar ve telefonu kapat
3-telefon kapaliyken 2-4 saat telefonu sarj et
4-telefonu sarjdan çıkar ve telefonu aç
5-telefonu açtıktan sonra hiç bir işlem yapmadan 5 dk bekle telefon sarjda olmasin
6-telefonu tekrar kapat ve 1-2 saat şarj et
7-telefonu aç ve sarjdan çikar Bu kadar

Bu yöntemi Htc onayliyor zaten kendisi yayinladı

proxy1us

Üye
valla ben de kullanıyorum ne yalan soliyim oyun oynadıgımda gunde 2 kere sarja koyuyorum

alperenusta97

Üye
meraba, gece 12de sarja koyuyorum sabah 7de alıyorum, wifi açık kalıyo yarım saat felan da oyun oynuyorum, parlaklık yüzde 30dayken maksimum 3-4 saat goturuyo, oyun ve wifi baglantıları cok fazla sarj yıyo, bunların harıcınde bı problem yok

yomaka

yomaka

Üye
Arkadaşlar,Benimde sarj sorunum var. gece %100 ful,uçak moduna alıyorum,uygulama yöneticisinden arkaplan da çalışan uygulamalarıda durduruyorum sabah kalkıyorum %56.bu sürekli oluyor. anlayamadım gitti. bu telefon kafasına göre takılıyor. bazende bakıyorum %100 fulken sabah kalkıyorum %94 %90 öyle.. ne yapmalıyım sizce ? bimeks den almıştım 4 aydır kullanıyorum .. Bimeks çalışanlarına sordum yazılımsal sorun dediler servise gönderin ama 20 iş günü sonra gelir dediler. Güzel telefon ama sarj sorunu ve yazılım sorunu var kesin.

baranbarlas

Üye
Bildigim kadari ile batarya 6 ay garantili batarya ile ilgili sorun olabilir bende kullaniyorum yaklasik 2 gun rahat gidiyor birde sen ucak moduna almisain yolla garantiYe degisim istedigini belirt

• Beğen
Tepkiler: yomaka
yomaka

yomaka

Üye
Benim 1 gün bile gitmiyor dostum. sağol bilgi için gönderecem daha napalımEvet uçak moduna alıyorum. sarj %100 dolduktan sonra 15 dakikada kdv sarj ediyorum :) yok diyor beni gönder garantiye :)

• Beğen
Tepkiler: baranbarlas
Takipçi Satın Al

Üst Alt