Lg g4 ısınma ve pil sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

gss_adnan

gss_adnan

Üye
    Konu Sahibi
Lg g4 ısınma ve pil sorunu
Yaklaşık 2 hafta ince internet üzerinden ihracatci garantili lg g4 32 gb olan modeli aldım cihaz gayet iyi fakat ısınma ve çabuk biten şarj çok sıkıcı bir durum pil hakkında tavsiyeniz var mi yada cihazı rootlasam sıkıntı olur mu? Arka plandaki uygulamalar için. [emoji367]

LG-H818 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Cihaza Yazılım Atıp Dene Eski yada Yeni Yazılımı Dene.Şarj ve Isınma Konusu Deyince Aklıma İlk Güncellemeler Geliyor.2.Olarak Sonuçta Yaz Ayındayız Isınmasıda Biraz Normal Gibi Çok Aşırı İse Servise Yolla Olmazsa

gss_adnan

gss_adnan

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlara bakınca bendeki sıkıntılar hepsinde var sorun aslında tüm g4lerde

YkPkY

YkPkY

Üye
G4 ün işlemcisinden kaynaklanan bi sorun.hepsi öyle. G5 alın buz gibi kullanım cihazı.pilide 1 günü geçiyor

920 Redsone mTalk'tan gönderdi

gss_adnan

gss_adnan

Üye
    Konu Sahibi
Hocam yapcak bişey yok mu rootlasak ne avantajı olur

YkPkY

YkPkY

Üye
Saf android bulabilirsen yükle.arkaplan çalışan uygulamaların çoğu gereksiz olanları kapat derim

920 Redsone mTalk'tan gönderdi

gss_adnan

gss_adnan

Üye
    Konu Sahibi
Hocam kapattım birlikte gelen uygulamaları devre dışı yaptım greenify yükledim sekronizasyonu gps i kapattım 2g ye düşürdüm şebekeyi başarılı sonuç alamadım daha.

alone61

Üye
bendede LG G4 ısınma ve şarj sorunu var en son güncellemeye rağmen hala devam ediyor hatta ekran parlaklığı bile daha arttırılmalıydı güncellemeyle. çok pişmanım LG aldığıma

gss_adnan

gss_adnan

Üye
    Konu Sahibi
Aynı fikirdeyim bende çok pişman oldum bu sorunu olduğunu bilseydim almazdım şimdi gelcek Android N ile bişeyler değişebilir

furyzer0

furyzer0

Üye
Aynı fikirdeyim bende çok pişman oldum bu sorunu olduğunu bilseydim almazdım şimdi gelcek Android N ile bişeyler değişebilir

Isınma sorunu lg nin suçu değil qualcommla alakalı bir durum o sene snapdragon işlemci kullanan tum cihazlar öyle lg ye has değil yani

mTalk'tan gönderildi

gss_adnan

gss_adnan

Üye
    Konu Sahibi
G5 şarjı ısınma durumu çok iyi 4 aldık ısınma şarj sorunu hariç herşey mükemmel

furyzer0

furyzer0

Üye
G5 şarjı ısınma durumu çok iyi 4 aldık ısınma şarj sorunu hariç herşey mükemmel

Siz g5den bahsediyorsanız onun için daha erken bir şey söylemek için ama şarjdayken ısınma sorununu daha düşük amperli bir şarj aleti kullanarak çözebilirsiniz o da telefonunuzu normal şarj aletinden yavaş şarj eder zaten bundan dolayı ısınmaz

mTalk'tan gönderildi

gss_adnan

gss_adnan

Üye
    Konu Sahibi
Oyunda aşırı derecede ısınıyor örneğin denize girince bi süre kullanınca hava çok sıcak olası bir durum için cihaz kapatılacaktır gibisinden uyarı geliyor sıcak havada cihazı kullanmaya korkuyorum