Discovery teknik yardım

Sponsorlu Bağlantılar

06kubilay06

06kubilay06

Üye
    Konu Sahibi
Discovery teknik yardım
arkadaşlar bırkac gun once general mobile discovery aldım telefonun herseyı guzel menmunum ama telefonun normalde sesi iyi çıkıyor fakat biri aradığında daha az çıkıyor ve çok az titriyor heleki mesaj geldıgınde tıtremesı cok az napmalıyım sızce bu tıtreme ve ses olayını yanı ıllakı cıhazın bı yerınde ayarı vardır ama nerde bulamadım

Buğra

Buğra

Admin
arkadaşlar bırkac gun once general mobile discovery aldım telefonun herseyı guzel menmunum ama telefonun normalde sesi iyi çıkıyor fakat biri aradığında daha az çıkıyor ve çok az titriyor heleki mesaj geldıgınde tıtremesı cok az napmalıyım sızce bu tıtreme ve ses olayını yanı ıllakı cıhazın bı yerınde ayarı vardır ama nerde bulamadım

Biri aradığında telefon açıkken yandan sesini sonuna kadar aç belki kısımdır. Titreşim için bir şey yok malesef

messevim

messevim

Üye
titreşim bu telefonun sorunları başında geliyor.

06kubilay06

06kubilay06

Üye
    Konu Sahibi

Biri aradığında telefon açıkken yandan sesini sonuna kadar aç belki kısımdır. Titreşim için bir şey yok malesef
deneyecegım sımdı

- - - Eklendi - - -

ses sorununu hallettım :D ama tıtresımın bı yolu yokmu yahu tamam hıc tıtremesın onemlı degılde bildirim ledi de yok yanı en azından 1 i olmalı ve ıyı calısmalı

OPC

OPC

Üye
Titresimi kotu degil bence ya :hmmm

Buğra

Buğra

Admin
deneyecegım sımdı

- - - Eklendi - - -

ses sorununu hallettım :D ama tıtresımın bı yolu yokmu yahu tamam hıc tıtremesın onemlı degılde bildirim ledi de yok yanı en azından 1 i olmalı ve ıyı calısmalı

Led bildirim için marketten programlara bakmalısın iyi programlar var

06kubilay06

06kubilay06

Üye
    Konu Sahibi

Led bildirim için marketten programlara bakmalısın iyi programlar var
isim verirsen çok menmun olurum

- - - Eklendi - - -

Titresimi kotu degil bence ya :hmmm
aslında telefon sesli haldeyken telefonun hoparloru daha cok tıtrıyor :D
kotu degıl ama mesele mesaj sesi kısa olur kısa oldugu ıcınde cok az tıtrıyo bıtıyo arkadaşalr nokia e5-00 de rattle adında bı mesaj sesi vardı onu bu telefona nası atabılırım

Buğra

Buğra

Admin
led blinker bakabilirsin ben kullanmıyorum o yüzden pek bir şey diyemem

Buğra

Buğra

Admin
rica ederim işine yaramasına sevindim :spr

cisilece

Üye
benm de bu konuda bi sorunum var.. sesi açık olmasına rağmen çalarken sesi çıkmıyor telefonumun.. ne yapmam gerek düzelmesi için

fthakan

fthakan

Üye
noled uygulamasınıda kullanabilirsin.

sado46

Üye
çağrı gelince titreme olmuyor. ama diğer tüm fonksiyonlarda titreşim var. ve ben telefonu hep titreşimde kullanırım. acil yardım lütfen

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
çağrı gelince titreme olmuyor. ama diğer tüm fonksiyonlarda titreşim var. ve ben telefonu hep titreşimde kullanırım. acil yardım lütfen
Ses ve titresim ayarlarindan calinca titret kismina tik koy

sado46

Üye
O işlemler tamam olmasına rağmen titreşim yok. Fabrika ayarlarına döndüm. Yine yok...

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
Yeniden bi yazim at duzelmezse servise ver sorun olmaz diyorsan kullan

sado46

Üye
Tşk ederim bozoklu_66

Cuska

Üye
Ses bazen hiç çıkmıyor bazen geri geliyor ne yapmam gerek?

Takipçi Satın Al

Üst Alt