Ses bazen hiç çıkmıyor bazen geri geliyor ne yapmam gerek? Format at bi bakalım
SHS Üye Cuska' Alıntı: Ses bazen hiç çıkmıyor bazen geri geliyor ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla ... Format at bi bakalım
Cuska' Alıntı: Ses bazen hiç çıkmıyor bazen geri geliyor ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla ... Format at bi bakalım
Cuska Üye SHS' Alıntı: Format at bi bakalım Genişletmek için tıkla ... fabrika ayarlarına döndüm çare olmadı maalesef
SHS' Alıntı: Format at bi bakalım Genişletmek için tıkla ... fabrika ayarlarına döndüm çare olmadı maalesef
SHS Üye Cuska' Alıntı: fabrika ayarlarına döndüm çare olmadı maalesef Genişletmek için tıkla ... garanti varsa servise ver, donanımsal problem olmalı
Cuska' Alıntı: fabrika ayarlarına döndüm çare olmadı maalesef Genişletmek için tıkla ... garanti varsa servise ver, donanımsal problem olmalı
Cuska Üye SHS' Alıntı: garanti varsa servise ver, donanımsal problem olmalı Genişletmek için tıkla ... Bazen gelip bazen gelmemesi çok ilginç gerçekten
SHS' Alıntı: garanti varsa servise ver, donanımsal problem olmalı Genişletmek için tıkla ... Bazen gelip bazen gelmemesi çok ilginç gerçekten