Telefonumu Servise Verdim

Sponsorlu Bağlantılar

Lumia820

Lumia820

Üye
    Konu Sahibi
Telefonumu Servise Verdim
servise verdim telefonumu pili sallanıyor diye.adam almayalım zaten birşey olmayacak diye diretti sonra trip atarak aldı. sonra telefonum yok bana geçici telefon sağlarmısınız dediğimde böyle bir şeyin söz konusu olmadığı söylendi. böyle bir zorunluluk var mı ? yani istediğimde bana telefon sağlamalılar mı ?

bunların yanında bir de Elop'un e-mail adresini verebilir misiniz ? @support.nokia.com türü bir mailı vardı

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Benim bildiğim zorunlular ama şuda olabilir bir kaç gün içinde gelmezse müşteriye kullanması amacıyla telefon verilcek diye madde hatırlıyorum ben ama ben telefoncudan telefon almıştım kavga dövüş hemde git hakkını savun bazıları çok karaktersiz oluyor:off:

papakudioflu

papakudioflu

Admin
10 iş günü içinde cihazınızın tamiri yapılıp teslim edilmezse size yedek cihaz sağlamakla yükümlüdür servisler.

• Beğen
Tepkiler: skynet ve kaygisiz43
NUD

NUD

Üye
Benim anlamadığım Eloptan öyle bi bahsetmişsin ki sanki askerlik arkadaşın. Ve kocaman firmanın dünya Ceo su servisteki bi telefonla mı uğraşacak??? Merak konusu:ah:ah:ah:ah:ah:ah:ah:ah:ah

Screamore

Screamore

Üye
Neden öyle diyorsun on gün önce bende elop'a mail attım. Cevapta verdi beni önce Nokia Londraya yönlendirdi. Onlarda Nokia Türkiye'ye yönlendirdi ve 2 gün içinde değişim talebim onaylandı. 5 gün içinde de sıfır cihaz elime ulaştı. Verdiğim cihaz 7 aylık cihazdı ayrıca
[email protected] mailde bu. Bol şans

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Neden öyle diyorsun on gün önce bende elop'a mail attım. Cevapta verdi beni önce Nokia Londraya yönlendirdi. Onlarda Nokia Türkiye'ye yönlendirdi ve 2 gün içinde değişim talebim onaylandı. 5 gün içinde de sıfır cihaz elime ulaştı. Verdiğim cihaz 7 aylık cihazdı ayrıca
[email protected] mailde bu. Bol şans

Sorun neydi ?

Screamore

Screamore

Üye
Kasadaki gıcırdamalar,sesin karşıya gitmemesi,batarya sallanması

bj_kmurat

Üye
Kasadaki gıcırdamalar,sesin karşıya gitmemesi,batarya sallanması

benim telefonda da bu bahsettiklerin var acaba ben de değişim talep etsem sonuç çıkar mı ki?

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Screamore

Screamore

Üye
Ben şansımı denedim sende dene derim

Lumia820

Lumia820

Üye
    Konu Sahibi
Benim anlamadığım Eloptan öyle bi bahsetmişsin ki sanki askerlik arkadaşın. Ve kocaman firmanın dünya Ceo su servisteki bi telefonla mı uğraşacak??? Merak konusu:ah:ah:ah:ah:ah:ah:ah:ah:ah
bunların yanında bir de Elop'un e-mail adresini verebilir misiniz ? @support.nokia.com türü bir mailı vardı

gereken noktalama işaretlerini koymuştum zaten. sesli harfleri ve noktalamaları atlayarak okuman senin bir eksikliğin. spnelp mu yazsaydım ? kaldı ki ceo ise bana anında çözüm bulmalı.

- - - Eklendi - - -

'' Sayın Stephen Elop '' bile desem bedava gelmedi. parayı verip aldım. bir günden bir güne gelip al ***** bu 920 de senin olsun demedi hayırsız :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt