------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
s4 kullanan arkadaşlar son durum nedir s4un beklenen guncelleme beklentileri karşiladimi ve yukleyen arkadaşlar hala ne eksikleri var hangi sorunlar devsm ediyo.
şimdiden teşekkurler

Benim açımdan bir sorun yok. 2 güncelleme daha gelicek onları bekliyorum :D

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Benim telefonda muzik calarken telefonu kullaniyorsam sarki bazen ilerliyor niye oluyor bu

m_erkin

Üye
Arkadaşlar Merhabalar,
An itibarı ile s4 kullanıcısıyım artık. Oyun arıyorum ama bulamadım bi türlü.
Iphone'dan sonra Samsung çok karmaşık geldi ama alışacağız artık.
Yardımlarınızı Bekliyorum, Hatta Telefonda olmazsa olmaz dediğiniz programlarıda yazarsanız harika olur.
yada böyle bir konu açılsa s4 için olmazsa olmaz programlar-uygulamalar diye harika olur!
Şimdiden teşekkürler... herkese iyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: eskbxl

masyali

Üye
Arkadaslar bildirim ekranina surekli.antivirus indiron doye uyarı geliyor. Birde sol ustte + işareti cikiyor bununla birlikte. Tavsiye edeceginiz bir antivirüs varmi markette

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Arkadaslar bildirim ekranina surekli.antivirus indiron doye uyarı geliyor. Birde sol ustte + işareti cikiyor bununla birlikte. Tavsiye edeceginiz bir antivirüs varmi markette

O reklam indirmene gerek yok

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye

Tam anlayamadım ben sen müdahale etmeden ilermemesi lazım.

Aynen sacma cumle kurmusum mesela internet de gezerken muzik de acik oluyor muzik kendi kendine ileri sariyo

kenan.02

Üye
Arkadaşlar galeriye girdiğimde az donuyor ve şu hatayi veriyor : " samsung metinden konusmaya motoru durduruldu " nerde hata var anlamadim yani

ANIL

ANIL

Admin
Bu sefer telefonu daha az kullandım. Ekran açık kalma süresi 3 saat. Yarım saat MC4 oynadım ve kısa süreli diğer bazı oyunlar, Flipboard, instagram yine kısa süre kullandım. Kısaca telefonu sadece ihtiyaçlarım doğrultusunda kullandım. %17 kala 3 gün 3 saat gördüm.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

omursevim

omursevim

Üye
Arkadaşlar radyo problemine çözüm bulabildinizmi,
mesala markette spirit fm var onunla dinleyebiliyormusunuz. Donanım olarak desteklermi almayı düşünüyorum yorum yazarsanız sevinirim..

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar radyo problemine çözüm bulabildinizmi,
mesala markette spirit fm var onunla dinleyebiliyormusunuz. Donanım olarak desteklermi almayı düşünüyorum yorum yazarsanız sevinirim..

S4 de radyo desteği yok ama istediğiniz tum online internet üzerinden radyoyu dinleyebilirsiniz.

codblackops2

codblackops2

Üye
Bu sefer telefonu daha az kullandım. Ekran açık kalma süresi 3 saat. Yarım saat MC4 oynadım ve kısa süreli diğer bazı oyunlar, Flipboard, instagram yine kısa süre kullandım. Kısaca telefonu sadece ihtiyaçlarım doğrultusunda kullandım. %17 kala 3 gün 3 saat gördüm.

helal :D bende denemek istiyorumda telefon eliden düşmüyor ki :ehe gunde 2 kere sarj ediyorum boyle bir telefonu :D

• Beğen
Tepkiler: ANIL

Üst Alt