Aynı iş güçten bitkin :zzz: senin sektör
by-pegasus Üye anil41kocaeli' Alıntı: oldum şuanki aşkım onu bırakmıcam ebru Genişletmek için tıkla ... eee açılabiliyormusun
anil41kocaeli' Alıntı: oldum şuanki aşkım onu bırakmıcam ebru Genişletmek için tıkla ... eee açılabiliyormusun
-efşan Üye zxdelemi' Alıntı: kullanmam : Genişletmek için tıkla ... 20049. sayfa. Unutmayın bu sayfayı. Göreceğiz. Ayran gibi olmuş senin gönlün. Dibe çöktükçe karıştırıyorsun.
zxdelemi' Alıntı: kullanmam : Genişletmek için tıkla ... 20049. sayfa. Unutmayın bu sayfayı. Göreceğiz. Ayran gibi olmuş senin gönlün. Dibe çöktükçe karıştırıyorsun.
by-pegasus Üye anil41kocaeli' Alıntı: misafırlere sesleniyom gelin 2 lafın sizlede belını kırak Genişletmek için tıkla ... aşıklarda gelsin biraz dert dinleyek hem üzüntü paylaşa paylaşa azalır
anil41kocaeli' Alıntı: misafırlere sesleniyom gelin 2 lafın sizlede belını kırak Genişletmek için tıkla ... aşıklarda gelsin biraz dert dinleyek hem üzüntü paylaşa paylaşa azalır
-efşan Üye MrTech' Alıntı: Hamd olsun çalışıp duruyoruz abi. Genişletmek için tıkla ... Allah kolaylıklar versin Kardeşim. Ben de çalışmayı özledim. Bir ara Antalya mevkine gidip tekne kullanayım. - - - Eklendi - - - Aleyküm Selâm qarapapaq.
MrTech' Alıntı: Hamd olsun çalışıp duruyoruz abi. Genişletmek için tıkla ... Allah kolaylıklar versin Kardeşim. Ben de çalışmayı özledim. Bir ara Antalya mevkine gidip tekne kullanayım. - - - Eklendi - - - Aleyküm Selâm qarapapaq.
Akıncı Üye MrTech' Alıntı: Sayın "ANIL" modumuz misafirler kim bi göstereydiniz Genişletmek için tıkla ...
ANIL Admin Yakalarım Şu anda 25 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 19 misafir) ANIL*, -Akıncı*+, zxdelemi, Anafor.CK*, anil41kocaeli, MrTech*
Yakalarım Şu anda 25 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 19 misafir) ANIL*, -Akıncı*+, zxdelemi, Anafor.CK*, anil41kocaeli, MrTech*
MrTech Üye Anafor.CK' Alıntı: Allah kolaylıklar versin Kardeşim. Ben de çalışmayı özledim. Bir ara Antalya mevkine gidip tekne kullanayım. Genişletmek için tıkla ... Bu sene tatil yok bana galiba abi İşleyen demir ışıldar e bende çalışıyorum hiç boş durmuyorum. Allah razı olsun abi.Allah herkes'in sıkıntısına kolaylık versin. Abi tekne deme yahu
Anafor.CK' Alıntı: Allah kolaylıklar versin Kardeşim. Ben de çalışmayı özledim. Bir ara Antalya mevkine gidip tekne kullanayım. Genişletmek için tıkla ... Bu sene tatil yok bana galiba abi İşleyen demir ışıldar e bende çalışıyorum hiç boş durmuyorum. Allah razı olsun abi.Allah herkes'in sıkıntısına kolaylık versin. Abi tekne deme yahu