Uygulama Launcher önerisi?

Sponsorlu Bağlantılar

ka_za

ka_za

Üye
    Konu Sahibi
Launcher önerisi?
Arkadaşlar herhalde launcherlarin %90 ını denedim ama hala bir sonuca varamadim. İstedigim smart launcher tarzı gruplara ayirabilmek. Ondada widget ekrani falan kullanissiz. Yada xperia launcherlarinda siramala bölümündeki( en yeni en son seklinde olan) gibi yerden değişen oyun internet vb yapabileceğim bir launcher var mi? Dediğim gibi performansdan çok görsellik önemli.
Bunların dışında değişik launcher onerisi olanlarida deneyebilirim

AHKE

AHKE

Üye
go launcher

AHKE

AHKE

Üye
ben begendim ya mesela tsf shel widgetler bulanık gozukuo.next launcher da soluk gozukuo bna gore

ka_za

ka_za

Üye
    Konu Sahibi
serif55

serif55

Üye
Launcher kullanımı zevk meselesi hocam ama bana göre

İlk sırada 3D Home

İkinci sırada Smart Launcher

ka_za

ka_za

Üye
    Konu Sahibi
Launcher kullanımı zevk meselesi hocam ama bana göre

İlk sırada 3D Home

İkinci sırada Smart Launcher

3d home u uzun sure kullanmıştım güzeldi ama ufak tefek eksikleri vardi yenilenmistir heralde bir bakarim ona.
Smart launcher iyi ama ana ekrani cok sacma geliyor bana widget bolumu falan
Teşekkürler öneriler için

• Beğen
Tepkiler: serif55
AHKE

AHKE

Üye
aynen smart launcher widget bolumu olan yer kötü

Sarangni

Sarangni

Üye
TSF Shell en iyi launcher bana göre. Menü ihtiyaç duymadan sadece ana ekranda cihaz yonetebileceginiz nedide launcher. Alt bara klasör eklenmesi ise kullanılırlık açısından çok rahat. Atrix aldım alalı kullanıyorum daha takıldığını görmedim.

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
next launcher

ka_za

ka_za

Üye
    Konu Sahibi
TSF Shell en iyi launcher bana göre. Menü ihtiyaç duymadan sadece ana ekranda cihaz yonetebileceginiz nedide launcher. Alt bara klasör eklenmesi ise kullanılırlık açısından çok rahat. Atrix aldım alalı kullanıyorum daha takıldığını görmedim.

Evet tsf yi baya kullandım hoşumada gidiyorduda bir degisiklik arıyorum :)