Yuppi

Sponsorlu Bağlantılar

OPC

OPC

Üye
    Konu Sahibi
Yuppi
General Mobile Discovery aldım canavar maşallah c6'dan sonra şifa gibi geldi :ehe

ANIL

ANIL

Admin
Hayırlı ola :D

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun :)

CABBAR

CABBAR

Üye
Hayırlı olsun Teknoloji mağazalarına geldi mi? Bugün gidip inceleyebilirim

Türe

Türe

Üye
Hadi hayırlısı olsun :ehe

doctorrr

doctorrr

Üye
[video=youtube;wp8jpXz85rE]http://www.youtube.com/watch?v=wp8jpXz85rE[/video]

• Beğen
Tepkiler: abandonware, Invoke ve HAM ZA
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Hayırlı olsun. :)

SHS

SHS

Üye
general mobile üretmemiştir kesin :ehe

OPC

OPC

Üye
    Konu Sahibi
Herkese çok teşekkürler maşallah adamlar yapmış :ehe Teknoloji mağazalarında yok dün sanırım 20 tane falan telefoncu gezdim buldum dün izin koparamadım evden gece dua ettim satılmasın diye bugün gittim aldım :D

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
Hayırlı olsun :D güle güle kullan xd inceleme bekliyos

OPC

OPC

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: iyavuzoz
nokia_belle

nokia_belle

Üye
Güle güle kullan c6'dan sonra ekranı yüzünden ilk zamanlar alışma dönemi olur

nokia_belle

nokia_belle

Üye

Aynen ama sorun olmaz cihazı çok beğendim :) tapatalk kullanayım biraz

Beğenmeyen duymadım aslında şunu duydum geçen,telpadan telefoncuların alışı 470 gibi birşeymiş biraz sıkıştırsanız 600tl'dende düşerler düşmem derlerse kolay gelsin diyip orayı terk etmek lazım,birde ben zaten 650'ye alıyorum ben 600'e satıyorum kar etmiyorum müşteri kazansın dedi dükkanın biri,bende espiri yaptın heralde dedim. Çok ağzı laf yapan telefoncudan sakın telefon almayın,bu işlerle arada sırada içli dışlı olurum birde o yönden tanıdık fazla olduğundan tecrübe kazandım. Eğer adam telefon değilde sanki masal gibi anlatıyorsa dükkan'a hayırlı işer diyip terk edin

Revengeful

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun. Bende istiyorum <3

OPC

OPC

Üye
    Konu Sahibi
Beğenmeyen duymadım aslında şunu duydum geçen,telpadan telefoncuların alışı 470 gibi birşeymiş biraz sıkıştırsanız 600tl'dende düşerler düşmem derlerse kolay gelsin diyip orayı terk etmek lazım,birde ben zaten 650'ye alıyorum ben 600'e satıyorum kar etmiyorum müşteri kazansın dedi dükkanın biri,bende espiri yaptın heralde dedim. Çok ağzı laf yapan telefoncudan sakın telefon almayın,bu işlerle arada sırada içli dışlı olurum birde o yönden tanıdık fazla olduğundan tecrübe kazandım. Eğer adam telefon değilde sanki masal gibi anlatıyorsa dükkan'a hayırlı işer diyip terk edin

İnternette 600 tl yazıyordu ben de uğraşmadım pazarlıkla falan helali hoş olsun :)

- - - Eklendi - - -

Hayırlı olsun. Bende istiyorum

Revengeful

Emekli Yönetici
Çok anlaşılır bir cevap oldu sağol :D

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Takipçi Satın Al

Üst Alt