Samsung Galaxy Ace GT-S5830İ Hakkında Bilmek İstedikleriniizi Sorabilrsnz !

Sponsorlu Bağlantılar

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
Ben y

- - - Eklendi - - -

Ben yeni ace 2 aldım ama kafam hafıza belasından yoruldu, ace 2 sd hafıza kartı takıyorum görmüyo biri 8 gb biri 2 gb biride 512 mb tık etmiyo yaw, birdeki bilgisayar bağlıyorum ınf hatası veriyo nasıl çözecegim bunu

ayarlar kismindan kayit yerine gel teldeki usb hafizayi bicimlendir o zaman duzelir

alicosgun

Üye
benım bıaz fazla gıbı ama inşallah cevaplarsın.

1-)Hafıza sorunu yazmıslar.Nasıl sorun bu?Ben baska hafıza kartı takmıstım gormemıstı ole bır sorun mu?
2)Root herhangı bır root atsak sorun olur mu ?

nak

Kapalı Hesap
arkadasım ben de de gt-s 5830i var bunun ekranı gorılla glass mı yanı çabuk çizilen türden mi cevabınız için simdiden tesekkur ederım

- - - Eklendi - - -

arkadasım ben de de gt-s 5830i var bunun ekranı gorılla glass mı yanı çabuk çizilen türden mi cevabınız için simdiden tesekkur ederım

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
arkadaşlar merhaba. tek tek mesajları okumadım direk soruma geçiyorum. o yüzden şimiden affola :tebessüm:

arkadaşım internetten galaxy ace almış. ilanda s5830i diye yazıyor. gelen kutu da s5830i ancak telefonun bataryayı çıkarınca arkadaki orjinal etikette s5839i yazıyor!

s5830i ile s5839i arasında ne fark var? arkadaşın içine kurt düştü de :dry:

beytullah6767

beytullah6767

Üye
arkadaşlar merhaba. tek tek mesajları okumadım direk soruma geçiyorum. o yüzden şimiden affola :tebessüm:

arkadaşım internetten galaxy ace almış. ilanda s5830i diye yazıyor. gelen kutu da s5830i ancak telefonun bataryayı çıkarınca arkadaki orjinal etikette s5839i yazıyor!

s5830i ile s5839i arasında ne fark var? arkadaşın içine kurt düştü de :dry:
Eyvahhh :(
Size cakma model vermisler
Edit:telefonda 600 mhz islemci var ve ekran karti yok antutu puanini yazabilirmisin

Ayarlardan telefon hakkinda olan yerde model numarasi olarak ne yaziyor

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
valla arkadaşım kardeşine hediye olarak almıştı, o yüzden şu an telefon yanında değil (keşke dün cevap verilebilseymiş :( )
şimdi söyledim böyle böyle diye kardeşini kıllandırmak istemediğinden boşver artık dedi kullanır öyle oynamasın oyun diyo farketmezmiş bile :) zaten piyasadan 150lira daha uygun aldığından da önemsemedi çok da. yine de teşekkürler bilgi için.

bu arada merak ettim de antutu puanı ne? :D

IEDIUsTadTR

Üye
ben ace gore pes indirmek istiyirum burda warmis bi yardimci olun olana simdiden tskr

beytullah6767

beytullah6767

Üye
valla arkadaşım kardeşine hediye olarak almıştı, o yüzden şu an telefon yanında değil (keşke dün cevap verilebilseymiş :( )
şimdi söyledim böyle böyle diye kardeşini kıllandırmak istemediğinden boşver artık dedi kullanır öyle oynamasın oyun diyo farketmezmiş bile :) zaten piyasadan 150lira daha uygun aldığından da önemsemedi çok da. yine de teşekkürler bilgi için.

bu arada merak ettim de antutu puanı ne? :D

bende :ehe buraya yaz

Üst Alt