Samsung Galaxy Ace GT-S5830İ Hakkında Bilmek İstedikleriniizi Sorabilrsnz !

Sponsorlu Bağlantılar

akusta126

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Ace GT-S5830İ Hakkında Bilmek İstedikleriniizi Sorabilrsnz !
Arkadaşlar Bütün Bilmek İstediklerinz ne varsa bu telefon hakkında sorabilrsiz. :) Yardımcı olmaya calısırım :)

buzlu26

Üye
ne biliyosan anlat :D

buzlu26

Üye
bana galaxy ace ve galacy ace i arasındakı farkları yaz :D bende galaxy ace var iyimi yani

akusta126

Üye
    Konu Sahibi
bana galaxy ace ve galacy ace i arasındakı farkları yaz :D bende galaxy ace var iyimi yani

OYun Acısından Galaxy ace iyi performans gösteriyo. i modelinde ise GPU olmadıgı için bazı oyunkarı acmıo(daha dogrusu cogu oyunları. Ayriyetten İ modelinin Romu ile normal acenin romu birbirine olmuyo :) Bnce Galaxy Ace 5830 İ Daha İyi. ;) Şuana KAdar Hiç Bi sıkıntı cıkmadı.

shaqir55

Üye
şu hafıza problemini halledeyim neler yapacam o tele de ..

akusta126

Üye
    Konu Sahibi
şu hafıza problemini halledeyim neler yapacam o tele de ..
Kardeş 8 GB Class 4 veya daha üzeri bi hafıza kartı al,Hafıza kartına bölüm olustur.bn öle yapcam sipariş verdim 16 GB Class 10.

fanyking

Üye
peki bu telefonun orjinal 2.3.6 romunu değiştirmelimiyim varmı daha iyi hızlı custom rom olarak ? ve yapabilcegim programlar felan

begacce

begacce

Üye
galaxy ace i modeli için çıkan son güncelleme androidin hangi sürümünü içeriyor

akusta126

Üye
    Konu Sahibi
peki bu telefonun orjinal 2.3.6 romunu değiştirmelimiyim varmı daha iyi hızlı custom rom olarak ? ve yapabilcegim programlar felan
kardeş sana tavsiyem orjinal romu ile kullan şuan i modeli için stabil calısısan rom yok.

- - - Eklendi - - -

galaxy ace i modeli için çıkan son güncelleme androidin hangi sürümünü içeriyor
2.3.6 Sürümünü içeriyor suanda ace için daha yüksek bir sürüm mevcut degil (Resmi olarak)

maniya

Üye
Aga bende 5830i var Recovery mod dan fabrika ayarlarına dön dedim sonra telefon açılmadı... SAMSUNG Galaxy Ace GT-S5830i yazısı geliyor öyle kalıyor...?

nizo38

Üye
bende samsung galaxy ace 5830i var internete baglandigimda tv.kanallarini acmiyor.birde subway surfer nasil yukleyip aciyim

haytailhan

Üye
ace i güzel telefon ah hafıza problemi olmasa

doc123

Üye
hafıza problemi için telefondaki bazı uygulamaları hafıza kartına atmanz için bi program var
bde subway surfers yüklemek için de apk dosyasını telefondan indirmeniz yeterli :)

TARII

Üye
Ben y

- - - Eklendi - - -

Ben yeni ace 2 aldım ama kafam hafıza belasından yoruldu, ace 2 sd hafıza kartı takıyorum görmüyo biri 8 gb biri 2 gb biride 512 mb tık etmiyo yaw, birdeki bilgisayar bağlıyorum ınf hatası veriyo nasıl çözecegim bunu

dragonaxe

Üye
Samsung Galaxy Ace GT-S5830İ telefonumuz var, CWM moda giriyor, ama DOWNLOAD moduna girmiyor bir türlü. Nasıl çözeriz o problemi ? YArdım edebilecek herkez'e şimdiden teşekkürler!

kddi

Üye
bozuldu napm atim mi:) yeni aldım netten dokunmatk çalşmyo bri arayp kapatnca susmuyo ,sarjı dogru duzgun almıyo falan filan :) ümidim yok ama warsa çözümü bi ihtmal yada ndn bozlms olablş.şmdiddn sagl

apo66300

Üye
Samsung Galaxy Ace GT-S5830İ telefonumuz var, CWM moda giriyor, ama DOWNLOAD moduna girmiyor bir türlü. Nasıl çözeriz o problemi ? YArdım edebilecek herkez'e şimdiden teşekkürler!

kardeşim Samsung S5830i için download mod farklı şu şekilde " Ses açma , ses kısma , power " tuşları bu şekilde.

fum1907

fum1907

Üye
aynısı arkadasımda oldu hocam rootlamayı yanlış yapmış hocamız eski romu yükledi şu anda sorunsuz çalısıyor

Üst Alt