S3 mini mi ? Grand mi?

Sponsorlu Bağlantılar

codblackops2

codblackops2

Üye
o resimle pixel mi sayilir Allah askina ya :ah :ah

maskedboy

maskedboy

Üye
galaxy grand bence alma ekranı büyük fakat çok kötü ve 1100 tl 1200 tl ye xperia sp alırsın daha iyi ama bence 100 tl daha ekleyeip nexus 4 alabilirsin hatta 1200 tl ye bile nexus 4 var bence düşün

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Ekran görüntüsü alıp buraya koymuş "bakın pikseller sayılmıyor" diye :D

fk555897

fk555897

Üye
Bence üstüne biraz daha katıp Sony Xperia SP veya Samsung Galaxy S3 al. Xperia SP tavsiyemdir.

06kubilay06

06kubilay06

Üye
    Konu Sahibi
ekran görüntüsü :) onla pixelleri saymak için billboard a aktarmak gerekır :D
herhangi bi video izlermisin ben telefonu gorunce izlemiştim ve bana yeterli gelmemişti ayrıca o fotoğrafı birde başka bir cihazla çekip koyarmısın ekran goruntuus almadan yani

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Lütfen telefonu adam akıllı kullanmadan yalan yanlış bilgiler vermeyin. Arkadas iyi uydurmuş. Şahsen kullanıyorum ve gayet memnunum ekran performans acisindan

- - - Eklendi - - -

Lütfen telefonu adam akıllı kullanmadan yalan yanlış bilgiler vermeyin. Arkadas iyi uydurmuş. Şahsen kullanıyorum ve gayet memnunum ekran performans acisindan

- - - Eklendi - - -

Pixel sayan söylesin lütfen
koptum ya :D

MaxipmaN

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Pixel sayan söylesin lütfen

muhaha

aleranol

aleranol

Üye
Kendimden gectim
Yanliz gercekten piksellere asiri dikkat etmedikce rahat goremiyorsunuz. Ekran performansi gayet yeterli.
Galaxy mega donanimi ike de onde. Bence galaxy mega.

06kubilay06

06kubilay06

Üye
    Konu Sahibi
Kendimden gectim
Yanliz gercekten piksellere asiri dikkat etmedikce rahat goremiyorsunuz. Ekran performansi gayet yeterli.
Galaxy mega donanimi ike de onde. Bence galaxy mega.
6.3 inç ekran var cebe sığmıyokı