Bugün inceledim. Tanıdık almış ayar yapman için getirdi. O telefona o parayı vermektense S3 almak, Optimus 4x, Xperia SP tercih edilebilir.
1.2 Çift Cekirdekli, ekranli iyi olmayan bir cihaza 1100 TL şahsen ben vermem.
Xperia SP 1200, evet o da tft ama öyle 180ppi değil, samsung grand 1100lira ise
S3 almak mantıklı 1200-1300e
SP de alınabilir, ben olsam alabilirdim.
Ama 1300e nexus 4 de alınır. Ben olsam nexus4 alırdım üzerine azcık daha koyar.
bugun telefoncunun birinde tesadüf gördüm ekranı kapalıyken çok güzel gözüküyodu teleofnu açtım ekranı çok kötü pixel leri sayabiliyorsunuz o telefonu alıp note yada s4 havası veriyor ekranı buyuk olduğu için ama sadece ekranı için alınmaz s3 mini yada s3 almak çok daha akıllıca
bugun telefoncunun birinde tesadüf gördüm ekranı kapalıyken çok güzel gözüküyodu teleofnu açtım ekranı çok kötü pixel leri sayabiliyorsunuz o telefonu alıp note yada s4 havası veriyor ekranı buyuk olduğu için ama sadece ekranı için alınmaz s3 mini yada s3 almak çok daha akıllıca
s3 al kafan rahat olsun demişsinde kendi imzanda general mobile discovery var bu nasıl çelişkiyok arkadaşım en iyisi parana biraz daha ekle s3 al kafan rahat olsun .
zaten telpa garantıyı vermıs bende kasko aldım