Samsung Galaxy W 380 TL !

Sponsorlu Bağlantılar

master6699

master6699

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy W 380 TL !
Geçenlerde konu açmıştım 5800 kaça gider diye 100-150 TL civarı cevaplar gelmişti 3 telefoncuya sordum 2 tanesi 80-100 arası 1 taneside 90 tl veririm dedi içime sinmeyince bu cevaplar oradaki 2. El Telefonlara bakmaya karar verdim ve 13 ay garantisi olan problemsiz bir Galaxy W gördüm adam 500 TL ye satıyoruz dedi. (Kutusu, sarj aleti, faturası ve kulaklığı içindeydi.) Benim 5800 ile takas yaparsak sana 380 TL ye veririm dedi. Bende kabul ettim. Yeni bir telefon alıcaktım ve bütçem kısıtlıydı sizce doğru mu yaptım?

-Emre

-Emre

Üye
alırken dikkatli incele bence doğru yaptın ama şunu söyliyim telefonu almadan önce rom kurmayı falan öğren :ehe

- - - Eklendi - - -

üstteki usb kapağına da bak kırılabiliyor bazen

master6699

master6699

Üye
    Konu Sahibi
alırken dikkatli incele bence doğru yaptın ama şunu söyliyim telefonu almadan önce rom kurmayı falan öğren :ehe

- - - Eklendi - - -

üstteki usb kapağına da bak kırılabiliyor bazen

Valla telefonu açtım baktım zaten aynısı babamda var telefonu biliyordum sorun göremedim garantiside olunca dayanamadım :)

smh60

smh60

Üye
Öncelikle hayırlı olsun rom at bence hemen

master6699

master6699

Üye
    Konu Sahibi
Neyse araştırırım biraz umarım doğru karar vermişimdir almakla

MaxipmaN

Üye
ikinci el olarak 500tl çok uçuk geldi bana

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
hayırlı olsun telefonun 500tl olması garantisinden dolayıdır

master6699

master6699

Üye
    Konu Sahibi
LimePie

LimePie

Üye
hayırlı olsun ne diyelim.

caglar b

caglar b

Üye
biraz çok vermişsin ama,güle güle kullan bide hemen rom root işine girme biraz normal kullan sıkıldıkça o konulara girersin

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Güle güle kullanın ama 500tl sadece satış fiyatı demesi garip geldi anormal olanı 5800'ı verince 380'e birden düşmesi
Yani doğal olarak kar'a bak dedirten bir olay,80-100'ü bile zar zor veren takas olunca aniden 120 tl düşmesi nasıl yani dedirtir

Üst Alt