s3 e ne zaman 4.2.2 gelecek ?

Sponsorlu Bağlantılar

mca43

Üye
    Konu Sahibi
s3 e ne zaman 4.2.2 gelecek ?
s3 e 4.2.2 ya da 5 gelecek mi

zorlu52

Üye
gelecek ama büyük ihtimalle s4 biraz daha havasını atıcak 4.2.2 ile

• Beğen
Tepkiler: Zigore
enterneoll

enterneoll

Üye
biraz daha bekleyin bence 1 veya 1.5 ay içinde yayınlanır ama türkiye için 1-2 hafta geçikebilir

shekerz

Üye
s3 için 4.2.2 sızdı internete denemek isteyenler biraz araştırsınlar odin ile beraber kurulum dosylarnı bulabilirler

enterneoll

enterneoll

Üye
eksiği neredeyse yok eski halinden daha stabil

shekerz

Üye
eksiklikler yok denecek kadar azaltılmış

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar S3'e önce 4.2.2 sonra 4.3 gelecek. Ama Android 5 güncellemesini de alacak. Birde 4.2.2 S4'de kasma yapmıştı. S3'ün RAM'i daha az. S3'de daha fazla kasma olmaz mı?

enterneoll

enterneoll

Üye
Arkadaşlar S3'e önce 4.2.2 sonra 4.3 gelecek. Ama Android 5 güncellemesini de alacak. Birde 4.2.2 S4'de kasma yapmıştı. S3'ün RAM'i daha az. S3'de daha fazla kasma olmaz mı?

hayır tam tersi sızıntı sürümü kullanıyorum en iyi performans sızıntıda :D bide stabil değil derler ama normalden daha stabil cep telefonları genel bölümünde yayınladığım bir inceleme var

malenki

Üye

hayır tam tersi sızıntı sürümü kullanıyorum en iyi performans sızıntıda :D bide stabil değil derler ama normalden daha stabil cep telefonları genel bölümünde yayınladığım bir inceleme var
türkçe varmı?

Türe

Türe

Üye

Ama bu sefer de batarya tüketimi berbat. Hatta aosp ve aokp ler den bile.

McBoltt60

McBoltt60

Üye

Ama bu sefer de batarya tüketimi berbat. Hatta aosp ve aokp ler den bile.

Dogru mu
Bilmem ama
Tam tersine spermiss :D

WiFi //// Mobil Verisi
Arada müzik dinliyormus
Sarj 2 gun dayaniyormus

:D
Shif. Sayfasinda yorum yyapan kisi öyle yazmis ..d

• Beğen
Tepkiler: bby-34

Üst Alt