Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
s3 e ne zaman 4.2.2 gelecek ?
Sponsorlu Bağlantılar
mca43
Üye
Konu Sahibi
s3 e ne zaman 4.2.2 gelecek ?
s3 e 4.2.2 ya da 5 gelecek mi
zorlu52
Üye
gelecek ama büyük ihtimalle s4 biraz daha havasını atıcak 4.2.2 ile
enterneoll
Üye
biraz daha bekleyin bence 1 veya 1.5 ay içinde yayınlanır ama türkiye için 1-2 hafta geçikebilir
shekerz
Üye
s3 için 4.2.2 sızdı internete denemek isteyenler biraz araştırsınlar odin ile beraber kurulum dosylarnı bulabilirler
Arkadaşlar S3'e önce 4.2.2 sonra 4.3 gelecek. Ama Android 5 güncellemesini de alacak. Birde 4.2.2 S4'de kasma yapmıştı. S3'ün RAM'i daha az. S3'de daha fazla kasma olmaz mı?
Arkadaşlar S3'e önce 4.2.2 sonra 4.3 gelecek. Ama Android 5 güncellemesini de alacak. Birde 4.2.2 S4'de kasma yapmıştı. S3'ün RAM'i daha az. S3'de daha fazla kasma olmaz mı?
hayır tam tersi sızıntı sürümü kullanıyorum en iyi performans sızıntıda bide stabil değil derler ama normalden daha stabil cep telefonları genel bölümünde yayınladığım bir inceleme var
hayır tam tersi sızıntı sürümü kullanıyorum en iyi performans sızıntıda bide stabil değil derler ama normalden daha stabil cep telefonları genel bölümünde yayınladığım bir inceleme var