yeter bence Yeterse guzel
ahmetkartal Üye phasan' Alıntı: Yeterse guzel Genişletmek için tıkla ... 4gb az deyil vidio izlemeden indirme yapmadan 4gb bitmez
phasan' Alıntı: Yeterse guzel Genişletmek için tıkla ... 4gb az deyil vidio izlemeden indirme yapmadan 4gb bitmez
hikmet366 Üye phasan' Alıntı: Avea vodafone 4 gb kaç tl Genişletmek için tıkla ... bak telefonun netini pcye bağlarsan dayanmaz inanmana ben akkılı tahtaya bağladım neti 2 dk dolaştım 159 MB Filan Gidiyor Değmez bence
phasan' Alıntı: Avea vodafone 4 gb kaç tl Genişletmek için tıkla ... bak telefonun netini pcye bağlarsan dayanmaz inanmana ben akkılı tahtaya bağladım neti 2 dk dolaştım 159 MB Filan Gidiyor Değmez bence
phasan Üye Konu Sahibi hikmet366' Alıntı: bak telefonun netini pcye bağlarsan dayanmaz inanmana ben akkılı tahtaya bağladım neti 2 dk dolaştım 159 MB Filan Gidiyor Değmez bence Genişletmek için tıkla ... Evede suan sınırsız net alamam belkı ocakta alırım ama banada 4 gb net lazım pc de
hikmet366' Alıntı: bak telefonun netini pcye bağlarsan dayanmaz inanmana ben akkılı tahtaya bağladım neti 2 dk dolaştım 159 MB Filan Gidiyor Değmez bence Genişletmek için tıkla ... Evede suan sınırsız net alamam belkı ocakta alırım ama banada 4 gb net lazım pc de